Bedrijven en Bedrijfsleven

Afvalcontainer huren? Kies dan voor Bedrijfsafval.nl!

zondag, 30-6-2019  

Afvalcontainer huren? Kies dan voor Bedrijfsafval.nl!Speciaal voor alle ondernemers en organisaties in Nederland biedt bedrijfsafval de voordeligste afvalcontainers om te huren aan. Elk bedrijf krijgt namelijk te maken met afval. Of het nu om veel plastic verpakkingen gaat of juist karton of swill. Een passende afvalcontainer is ideaal. U heeft vast gemerkt dat uw eigen kliko snel vol zit. Kies daarom voor goedkope afvalcontainers om te huren. Wij van bedrijfsafval.nl verhuren al jaren afvalcontainers, zodat u altijd netjes en hygiënisch uw afval kunt inzamelen. Huur vandaag nog uw afvalcontainers bij bedrijfsafval.nl!

Afvalcontainer huren doet u bij bedrijfsafval.nl!

Wij bieden u een uitgebreid aanbod afvalcontainers aan. Twijfelt u nog welke container geschikt is voor uw bedrijf of over het aantal containers? Dan helpen wij u graag verder. Al onze afvalcontainers zijn goed afsluitbaar, zodat u geen last heeft van die nare geuren of ongedierte. Wij hebben compacte kleine afvalcontainers van 240 l en hele grote varianten beschikbaar van maar liefst 5000 l! Een juiste maat en ledigingsfrequentie is daarbij belangrijk. Zodra de afvalcontainer die u van ons huurt vol zit, komen wij deze legen voor u. Of u nu structureel een afvalcontainer nodig hebt of voor een tijdelijk project. Wij bieden flexibele mogelijkheden aan, zodat er altijd een passende afvalcontainer te huur is voor uw bedrijf!

‘Als plasticfabrikant heb ik ook vaak te maken met kartonafval. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een voordelige afvalcontainer om te huren. Destijds heb ik gekozen voor bedrijfsafval.nl, omdat ik goed ben geholpen toen ik om advies vroeg over een geschikte container. De prijzen zijn voordelig, waardoor wij nu zelfs een tweede afvalcontainer erbij hebben gehuurd voor overig afval. Ze komen netjes het afval ophalen, wanneer wij dit doorgeven en met het ruime aanbod aan mogelijkheden, hebben wij nu twee geschikte afvalcontainers bij ons op het terrein staan die veelvuldig worden gebruikt. Ideaal, want het is nu een stuk opgeruimder bij ons!’ Review. K. Holger.

Afvalcontainer huren voor milieubewust ondernemen

bedrijfsafval.nl heeft voor diverse soorten afval, afvalcontainers te huur, zodat u gescheiden het afval kunt inzamelen. Voor de volgende afvalstromen kunnen wij u een container leveren: restafval, papier, vertrouwelijke documenten, glas, swillafval en plasticafval. Het scheiden van afval is niet alleen veel beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! De gehuurde afvalcontainers worden namelijk niet alleen voor de scherpste prijs aangeboden, maar met het gescheiden inzamelen van afval voorkomt u ook te snel vol zittende containers. Alles in één afvalcontainer zorgt namelijk voor een hoge ledigingsfrequentie en dat kan behoorlijk in de kosten lopen. Daarbij komen er veel schadelijke stoffen vrij bij de verwerking en gaan recyclebare materialen verloren. Kies daarom voor milieubewust ondernemen en huur uw afvalcontainer bij bedrijfsafval.nl! Daarbij houden wij van duidelijkheid en weet u vooraf altijd wat het u gaat kosten. Wij gaan voor betaalbare afvaloplossingen voor alle ondernemingen in Nederland!

Voordelen afvalcontainer huren bij bedrijfsafval.nl:

  • Betaalbare afvalcontainers om te huren
  • Verschillende maten beschikbaar
  • Milieubewust ondernemen
  • Voor diverse soorten afval
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Passende ledigingsfrequentie
  • Flexibele contracten
  • Goede klantenservice voor advies en vragen

Wilt u ook een afvalcontainer huren en verzekerd zijn van de ideale afvaloplossing binnen uw bedrijf of organisatie? Bekijk dan onze website: bedrijfsafval.nl/ of neem gelijk contact op om uw afvalcontainers te bestellen of vragen te stellen. Wij horen graag wat uw afvalwensen zijn. 


Comments are closed.