Auto's en Motoren

Altijd de auto opladen met de laadkabel Leaf

vrijdag, 3-7-2015  

[IMG] Delaadkabelshop - Laadkabel leafHet is natuurlijk leuk om met een elektrische auto te rijden. Je bespaart de natuur en je bespaart je portemonnee. Je kan de buren jaloers maken met je mooie auto. Het leukste is misschien nog dat als je rijdt, je auto geen geluid maakt, helemaal niets. Wat daar een nadeel aan kan zijn is dat fietsers je niet meer horen. Normaal gesproken gebruiken fietsers hun gehoor en zicht om veilig door het verkeer te fietsen, maar steeds vaker zie je fietsers die muziek aan het luisteren zijn tijdens het fietsen. Die kunnen dan het verkeer niet goed horen. Interessant wordt de discussie als een elektrische auto een fietser aanrijdt die muziek aan het luisteren was. Een ander nadeel is dat elektrische auto’s nu nog wat duur zijn, maar het is de verwachting dat de prijzen flink zullen dalen, aangezien de vraag naar elektrische auto’s stijgt. En verder is het altijd nodig om je auto op te laden bij een elektrisch oplaadpunt. Die zijn er nu nog minder dan benzinepompen, maar het voordeel is dat het mogelijk is om bij je huis een oplaadpunt te instaleren. Belangrijk is dat wel dat u een goede kabel heeft om de auto te verbinden met het oplaadpunt. Daar gaat deze tekst over. U kunt alle relevante informatie vinden op: www.delaadkabelshop.nl, voor alle laadkabels, voor welke laadkabel u het beste voor uw auto kan gebruiken. Als u bijvoorbeeld een Nissan heeft en u klikt een beetje door, dan komt u op: www.delaadkabelshop.nl/zoek-op-voertuig/nissan-laadkabel/leaf/. Hier vindt u alle informatie die er wereldwijd te vinden is over de laadkabel Leaf. Deze laadkabel Leaf is de kabel die u moet gebruiken om uw elektrische auto van het merk Nissan op te laden. Deze laadkabel Leaf werkt echter niet altijd goed met uw auto. Zo heeft een elektrische auto nogal wat verschillende ingangen, bijvoorbeeld de auto zijde ingang, en daar moet de laadkabel Leaf geschikt voor zijn. Ook moet de laadkabel Leaf passen bij uw wensen. Het is soms mogelijk om het hele laadstation over te slaan en met slechts een lange laadkabel Leaf je auto op te laden. Voor de details binnen de verschillende laadkabel Leaf: die zijn hieronder uitgewerkt.

De verschillende aspecten van de laadkabel Leaf

Als de Leaf verkocht is na het najaar van 2013 is het handig om een 1-fase 16 ampère laadkabel Leaf aan te schaffen, omdat de auto’s met een dergelijke aansluiting zijn uitgerust. Dat geldt natuurlijk niet voor tweede hands gekochte auto’s. De laadkabel Leaf is in allemaal verschillende kleuren te krijgen. Dat is vooral leuk voor mensen die totaal geen verstand hebben van laadkabels. Die denken dan gewoon, doe mij die blauwe maar, of een roze, of die groene zal mooi bij mijn auto staan. Het is een genot om zo te denken. En ik vind het ook niet iets om je voor te schamen, om het sterker uit te drukken: ik snap zelf niets van de laadkabel Leaf en als ik er eentje zou kopen zou ik vragen om eentje die babyblauw is, want dat staat goed bij mijn ogen. Maar laat ik wat goede wil tonen en een laadkabel Leaf eruit pikken en eens kijken of ik de beschrijving snap. Deze type 1 laadkabel is te gebruiken in combinatie met voertuigen met een type 1 aansluiting aan de auto zijde. U kunt deze portable thuislader gebruiken op ieder CEE 16A 1fase (blauw) stopcontact. Goed, dat type 1 goed in type 1 past, daar kan ik inkomen, maar wat is in hemelsnaam type 1? Als ik een auto zie, kan iemand dan meteen zien dat het type 1 is? Heeft de autoverkoper me dat verteld? Wat is een auto zijde? Is dat iets anders dan een autozijde? Is dat de kant van de auto? Is als je een auto oplaadt in zekere zin niet alles van de auto de zijde van de auto? Of heeft het met de stof zijde te maken? Heb je ooit in je leven een blauw stopcontact gezien? In welke wereld leven we? Het duizelt me. Voor u is dat geen belangrijke informatie. U snapt natuurlijk wat hier staat en u denkt: ja, ik heb een Nissan, de oude laadkabel Leaf is kapot en ik heb een nieuwe nodig. Waar en hoe bestel ik die? Dat krijgt u hieronder te lezen. Eerst een kleine opsomming van de soorten laadkabel Leaf die bij ons te bestellen zijn.

  • Dostar type 1
  • ITT type 1
  • Ratio laadkabels type 1
  • Amps type 1

Natuurlijk zijn al deze kabels te verkrijgen in verschillende kleuren en passend bij verschillende type auto’s.

Hoe bestelt u een laadkabel Leaf

Het bestellen van een laadkabel Leaf is eenvoudig. U gaat naar www.delaadkabelshop.nl/zoek-op-voertuig/nissan-laadkabel/leaf/ , klikt op het product dat u wilt hebben. Dan wordt u direct naar onze online shop geleid alwaar u uw bestelling kunt bevestigen en kunt betalen. Daarna zullen wij zorgen dat het product in goede staat bij u afgeleverd wordt. In het ideale geval door een bezorgdienst die ook gebruik maakt van een laadkabel Leaf om zijn elektrische auto’s op te laden. Ook wij zijn stiekem voor een schonere natuur. We zijn blij dat mensen in elektrische auto’s rijden en we willen dat stimuleren. Eigenlijk zouden we de laadkabels gratis weg willen geven, maar dan gaan de vrouwen zeuren over hypotheken en beugels voor de kinderen, maar we zouden het willen.


Comments are closed.