Nieuws

Anti slip coating

woensdag, 27-5-2015  

Draagt u in uw tuin weleens slippers of sokken? Hebt u veel hout in uw tuin liggen? Dan is de kans op valpartijen aanzienlijk als het bijvoorbeeld geregend heeft. Niet  alleen is het daarom wel zo verstandig om schoenen te dragen met wat grip maar ook om de houten vlonders met anti slip coating te bekleden. Anti slip coating is wat wij maken en verkopen via onze website www.staandwerk.nl. We hebben het nu in eerste instantie over particuliere tuinen gehad maar wij leveren voornamelijk aan bedrijven die een hardhouten ondergrond voor de deur hebben liggen. Dit kunt u vanuit esthetisch oogpunt hebben gekozen of vanwege praktische overwegingen; voor de aan- en afvoer van uw producten kan een hardhouten ondergrond vele voordelen bieden. Dit is natuurlijk geheel aan uzelf. Maar wat u wel moet weten is dat de aanschaf van anti slip coating een belangrijke toevoeging is aan deze ondergrond zodat mensen er niet meer over uit kunnen glijden. Dit zal de veiligheid binnen uw bedrijf dan ook zeker verhogen. Dat is zowel prettig voor uw medewerkers als de bezoekers. U moet zich eens voorstellen dat een bejaarde of juist een rennend kind er over uitglijdt. Dat kan de ergste brokken veroorzaken en dat dient u natuurlijk te allen tijde te voorkomen. Kies daarom voortijdig, zoals tijdens de aanleg van uw ondergrond, voor anti slip coating. Wij hebben anti slip coating in alle soorten en maten standaard op voorraad in ons grote magazijn. Daardoor kunnen we u garanderen dat we altijd snel zullen leveren, door heel Nederland. U hoeft dus nooit lang te wachten op onze anti slip coating. Klinkt u dit als muziek in uw oren maar wilt u toch graag nog wat meer weten over de anti slip coating of over ons bedrijf, het bestelproces of andere producten die we voor u in de aanbieding hebben? Leest u dan gauw verder, dan komen deze punten vast en zeker allemaal aan bod.

Hebt u anti slip coating nodig? Bestel het dan vlug hier

Onze speciale anti slip coating heeft diverse voordelen ten opzichte van andere merken. Dit willen we u natuurlijk niet onthouden dus kijkt u vooral eventjes naar het volgende lijstje, daar ziet u de vele pluspunten van onze anti slip coating nog eens rustig terug:

  • zeer hoge antislipwaarde zodat u zeker weet dat er niemand of niets over uitglijdt
  • waterdampdoorlatend zodat er geen condens op de coating achterblijft en er een averechts effect kan ontstaan: het wordt er juist glibberig van. Niet bij onze anti slip coating!
  • slijtvast zodat het jaren mee kan gaan en er zelfs vrachtwagens zonder enige moeite overheen kunnen rijden met als gevaar dat u uw coating om de zoveel tijd moet vervangen. Als het aan ons ligt is dit in principe een eenmalige investering.
  • eenvoudige verwerking, het hecht zich snel vast
  • snelle droging zodat u het binnen een dag al kunt gaan gebruiken voor wat voor doeleinde dan ook
  • reukloos, wel zo prettig lijkt ons. Rubber kan een behoorlijk indringende geur hebben. Onze anti slip coating ruikt u niet. Zowel bij warme als koude temperaturen zult u er niet van merken
  • uitstekende hechting
  • in meerdere kleuren leverbaar zodat het past bij de kleur van uw gebouw, de verdere aankleding zoals planten en bloemen en/of de hardhouten ondergrond. Dit is er immers ook in diverse kleuren, afhankelijk van het type boom dat werd gebruikt ter realisering van uw ondergrond.

U leest het, de anti slip coating die wij te bieden hebben is echt van alle markten thuis. Dus wacht niet langer maar bestelt u vandaag nog uw eigen anti slip coating zodat iedereen veilig uw gebouw in en uit kan lopen.

Nooit meer uitglijden, dat is wel zo veilig vindt u ook niet?

De meest veilige methode die we zo kunnen bedenken is aldus onze anti slip coating om uw ondergrond als het ware mee te beveiligen. Niet alleen leveren wij van staandwerk.nl anti slip coating. We hebben nog veel producten in huis dus neemt u vooral eens een kijkje op de site als u naast anti slip coating ook op zoek bent naar onder andere ergonomische matten voor binnen- of buitengebruik, antisliptape, bedrijfshulpverlening en ga zo maar door. Een goed gevulde EHBO-koffer moet op elke werkplek aanwezig zijn. Hebt u als BHV’er of EHBO’er gebruik moeten maken van enkele dingen uit e koffer? Vergeet dan niet om dit weer aan te vullen. Een ongeluk zit in een klein hoekje dus u dient hierop voorbereid te zijn. Dit is zelfs wetmatig verplicht. Met de anti slip coating hebt u al een goede stap voorwaarts richting een veilige werkplekomgeving gemaakt maar vergeet u dus niet om ook onze andere artikelen in ieder geval eventjes onder de loep te nemen. Bestellen is uiterst eenvoudig, dat zou een kind nog kunnen doen bij wijze van spreke. U geeft maar aan wat en hoeveel u wilt hebben door het simpelweg aan te klikken. Geef bijvoorbeeld door hoeveel anti slip coating u wilt hebben en vergeet dit niet van te voren goed op te meten. Dan hoeft u enkel nog uw adresgegevens en contactgegevens op te geven en kunt u vervolgens het verschuldigde bedrag overmaken via een online bankservice zoals PayPal, iDeal of met behulp van uw credit card. U ontvangt een mailtje van ons dat het betaald is en ook wanneer we het verschepen. En dat is meestal al binnen een dag!


Comments are closed.