Bedrijven en Bedrijfsleven

Asbest van het dak

woensdag, 8-4-2015  

Hebt u een dakbedekking die gemaakt is voor 1994? Dan is er een kans aanwezig dat het van materiaal is gemaakt dat schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. Asbestdaken kwamen enkele decennia geleden nog veel voor, omdat het goedkoop was om ze te maken. Bovendien bestond er nog geen regelgeving die dit materiaal verbood. Het is dus mogelijk dat er ook bij u asbest van het dak gehaald moet worden, omdat dit na al die jaren nog niet is gebeurd. Op zich kan het geen kwaad om de asbest van het dak te laten zitten, zo lang er maar niks mee gebeurt en het niet aangeraakt wordt. Maar als u wel van plan bent om voor een andere dakbedekking te kiezen, dan moet eerst het asbest van het dak. En dit kunt u niet zelf doen, omdat u dan een groot risico loopt op een asbestvergiftiging. En dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wilt u op een veilige manier uw asbest van het dak hebben? Dan is het zeker aan te raden om op zoek te gaan naar een betrouwbare partner die dit voor u kan doen. En als u daar naar op zoek bent, dan is het goed dat wij u even treffen. Wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om u te vertellen dat u bij Asbestvanhetdak.com aan het juiste adres bent als u het asbest van het dak wilt laten halen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Als u dus door een ware professional het asbest van het dak af wilt laten halen, dan kunt u niet meer om asbestvanhetdak.com heen. Wij staan namelijk te allen tijde voor u klaar! Dus bent u er achter gekomen dat uw dakbedekking van asbestvezels gemaakt is en wilt u deze laten verwijderen? Wij klaren deze klus in een handomdraai, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Hebt u hier nou wel interesse in en zou u graag meer willen weten over wat wij zoal voor u kunnen betekenen op dit vlak? Lees dan even verder in de volgende alinea’s. Daar wordt u namelijk haarfijn uit de doeken gedaan wat wij naast asbest van het dak af halen nog meer kunnen doen. Lees dus gauw verder!

Wilt u professioneel uw asbest van het dak laten verwijderen?

Als u op zoek bent naar een gerenommeerd bedrijf dat voor u het asbest van het dak kan krijgen, dan zit u bij ons goed. Wij hebben nog nooit iemand in de kou laten zitten, maar komen altijd gelijk langs om deze klus te klaren. Waar dit voor u misschien een hels karwei lijkt, is dit voor ons een fluitje van een cent. Dit komt doordat wij ontzettend veel ervaring hebben op dit gebied en bovendien hebben wij veel kennis en expertise in huis. En daarmee zijn wij u graag van dienst als u het asbest van het dak wilt hebben, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over dat u er iets van inademt. Hebt u dus last van de asbestmaterialen en wilt u deze op een vakkundige wijze laten weghalen? Schroom dan niet en neem even contact op met Asbestvanhetzak.com. U kunt dit doen door:

  • ons even te bellen, als u graag direct en persoonlijk contact wilt hebben
  • een mailtje te sturen, als u een afspraak wilt maken in de nabije toekomst
  • het contactformulier op onze website in te vullen

In ieder geval hopen wij zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat wij voor u het asbest van het dak kunnen halen. Laat dus gauw iets van u horen!

Maak ook gebruik van onze aanvullende diensten

De voornaamste reden dat mensen het asbest van het dak weg willen hebben is meestal dat ze iets anders willen doen op deze plaats. Ze willen het bijvoorbeeld bedekken met zonnepanelen. Of ze willen nieuwe dakbedekking laten aanbrengen. En dan is het goed om te weten dat u bij ons aan het goede adres bent voor aanvullende diensten. Wij kunnen voor u namelijk niet alleen het asbest van het dak verwijderen, maar wij kunnen ook een nieuw soort dak voor u aanbrengen. Bovendien zijn wij ook thuis in het aanbieden en monteren van zonnepanelen, dus ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Kortom, als u met Asbestvanhetdak.com in zee gaat, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing, waar u echt stappen verder mee komt. U heeft daarom ook geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen als u het asbest van het dak wilt laten verwijderen door een professional. Wij hebben al vele klanten uit het gehele land geholpen met asbest van het dak verwijderen. Het is niet voor niets dat zij voor ons kozen. Bij Asbest Van Het Dak kan iedereen namelijk profiteren van:

  • een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding
  • een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • dakvervanging tegen lage tarieven
  • de mogelijkheid om voor zonnepanelen te kiezen
  • asbestsanering op de meest veilige manier

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de voordelen van onze firma. Aarzel dus niet langer en surf vandaag nog naar onze website asbestvanhetdak.com om te bekijken wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Natuurlijk kunt u ook even contact met ons opnemen om meer informatie te ontvangen.


Comments are closed.