Mode en Kleding

Badjasboetiek.nl heeft een grote collectie badjassen

woensdag, 8-4-2015  

Ik ben gek op badjassen. Vrijwel iedereen heeft een hobby. De één houdt van kaarten, een volgende houdt van fietsen. Weer een ander houdt van het lezen van een goed boek. Vrouwen staan bekend om hun winkelgedrag. Vriendinnen van mij hebben zoveel schoenen, dat ze bijna niet te tellen zijn. Voor iedere gelegenheid hebben ze wel een paar staan. Eerlijk gezegd, heb ik maar een paar schoenen in de kast staan. En die zijn ook nog eens al een aantal jaren oud. Regelmatig ga ik wel met vriendinnen de stad in, maar dit is meer voor de gezelligheid. Vaak heb ik ze al een tijd niet gezien, en kletsen we even bij onder het genot van een heerlijke cappuccino. Met winkelen heb ik niks, maar afspreken met lieve mensen doe ik graag. Soms blijf ik bij ze logeren, voor een nachtje. De volgende ochtend vertrek ik vervolgens weer naar huis. In de tas die ik meeneem, zit altijd standaard een badjas. Wat anderen met winkelen hebben, heb ik met badjassen. Ik kan niet zonder mijn badjassen. Een behoorlijke collectie prijkt er in mijn kast. Als ik uit logeren ga, dan neem ik er één mee uit mijn collectie badjassen. Ze zeggen altijd dat ik er ook eentje van hun kan lenen, maar er gaat niks boven mijn eigen. Inmiddels zijn ze er wel aan gewend, al kijken ze nog wel steeds hun ogen uit als ze mijn verzamelde collectie badjassen bewonderen. Mijn badjassen koop ik standaard bij de Badjas Boetiek. Ze hebben een hele fijne website, waar ik altijd goed kan slagen. Je kunt er kiezen uit diverse categorieën, op de site:

  • dames badjassen
  • heren badjassen
  • badjas uniseks
  • badjas sjaalkraag
  • badjas met capuchon
  • korte badjassen
  • badjas katoen

Badjassen in alle soorten en maten

Mijn werk is behoorlijk hectisch. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat ben ik de deur uit. Het is vaak best stressen geblazen om alles op tijd klaar te krijgen. In de winter ga ik de deur uit in het donker, en ik kom ook weer thuis in het donker. De weekenden zijn helemaal van mij. Ze zijn belangrijk voor mij, om bij te tanken voor een nieuwe week. Mijn badjassen vormen hier een belangrijk aandeel in. ’s Avonds leg ik gelijk bij thuiskomst, één badjas uit mijn collectie badjassen op de verwarming in de douche. Vrij vroeg in de avond, duik ik dan al lekker onder een verfrissende douche. De rest van de avond zit ik in één van mijn badjassen, lekker lui voor de televisie te hangen. In de zomer draag ik mijn heerlijk comfortabele, 100% katoenen, Irresistible zomer ochtendjas. Deze heeft een fel kleurtje. Ik word altijd vrolijk zodra ik deze in mijn kast zien hangen. Deze ochtendjas heeft een luxe uitstraling, en heeft een bolletjes print. De afwerking is ook bijzonder te noemen, want de ceintuur en de binnenzijde van de ochtendjas zijn afgewerkt met een bloemenprint. Dit benadrukt voor mij dan nog eens extra het voorjaarsgevoel. Badjassen met steekzakken, zijn mijn favoriet. Bij deze ochtendjas zijn de steekzakken in de zijnaad weggewerkt. Mijn favoriete dier is de zebra. Dat er zebra badjassen bestaan, wist ik tot voor kort niet eens. Badjasboetiek.nl heeft een hele gave in hun collectie zitten. Het is een vlotte dames badjas met rits, en ook weer van het merk Irresistible. De jas heeft een opstaande boord, deelbare rits, opgestikte zakken en een tunnel met satijnen trekkoord. Ik vind het de ideale ochtendjas om mee te nemen, wanneer ik de deur uit ga. Mijn vriendinnen vinden ‘m geweldig. Ik voel me helemaal thuis, zodra ik deze aan heb.

Badjasboetiek.nl, voor wie kwaliteit belangrijk vindt

Het merk Cawö is een geweldig merk, waarmee ik altijd goed kan slagen. Het is een Duits merk, die garant staat voor kwaliteit. Van dit exemplaar weet ik dus zeker dat het lang mee zal gaan. De Cawö lange klassieke badjas, is er eentje die ook alweer een aantal maanden in mijn kast hangt. Ik vind ‘m geweldig. Het is een vederlichte klassieke velours dames badmantel, met sjaalkraag. De satijnen bies als afwerking, maakt de jas extra prachtig. Een bijkomend voordeel, is dat Cawö badstof bijzonder vriendelijk is voor de huid. Dit komt omdat het vrij is van schadelijke stoffen. Een vriendin van mij is een groot fan van deze badjassen. Ze vroeg zich af of deze ook verkrijgbaar zijn in grotere maten. Ik besloot dit gelijk even voor haar uit te zoeken, door contact op te nemen via e-mail. Al snel had ik een reactie terug. In de e-mail stond dat deze badjassen inderdaad verkrijgbaar zijn in grote maten, maar dat ze deze niet allemaal standaard op voorraad hebben. Als ze deze zou willen bestellen, dan zou de levertijd ongeveer een week zijn. Dit koppelde ik terug aan mijn vriendin, die vervolgens uit de collectie badjassen deze besteld heeft. Ze is uiteraard, net als ik, bijzonder blij met dit product. Behalve badjassen, kun je ook voor andere producten terecht bij Badjasboetiek.nl. Denk aan bijvoorbeeld huispakken, strandlakens of producten voor een saunabezoek. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent over het bestelde product, dan is het mogelijk om deze te retourneren. Op de website staat hier alles uitgebreid over uitgelegd. Neem eens een kijkje op de website, om het uitgebreide assortiment te bekijken.


Comments are closed.