Bedrijven en Bedrijfsleven

Bedrijfspand plaatsen bij de bedrijfsmakelaar

donderdag, 6-11-2014  

De bedrijfsmakelaar is een onafhankelijk platform waar u uw bedrijfspand plaatsen kunt. U kunt dit pand online plaatsen tegen betaling en dan zorgen wij ervoor dat er mogelijke huurders of kopers met u in contact kunnen kopen. Wij zijn een onafhankelijk partij. Veel bedrijfspanden staan leeg, terwijl er zeker wel mensen en bedrijven op zoek zijn naar ruimte om te werken. Dat is eigenlijk ongelofelijk zonde, want op die manier loopt u als eigenaar van een bedrijfspand behoorlijk veel geld mis. Een bedrijfspand plaatsen is zeer makkelijk en snel gebeurt. U kunt dat helemaal online regelen en de rest doen wij voor u. U betaalt voor een bedrijfspand plaatsen €95. Dat bedrag is exclusief btw. Hiermee zet u uw bedrijfspand voor een heel jaar op onze website. U kunt kiezen om raamposters te laten plaatsen. Middels een formulier kunt u hier wel of niet mee instemmen. Op de website kunt u aangeven of het pand wilt huren, verkopen of tijdelijk wilt verhuren. De website is zeer overzichtelijk en zorgt ervoor dat u makkelijk en snel zichtbaar wordt voor mogelijke kopers en huurders. De laatste jaren zijn er veel nieuw bedrijven begonnen aan een startup. Een startup is een bedrijf dat jong is en net begint. Dit zijn ook vaak de bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke of permanente ruimte. Als u een bedrijfspand plaatsen wilt voor een tijdelijke periode dan bent u bij de bedrijfsmakelaar helemaal op het juiste adres. Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Onafhankelijk platform.
  • Grote markt.
  • Betere zichtbaarheid.
  • Snelle verhuur of verkoop.
  • Snelle service.

Bedrijfspand plaatsen: snel en makkelijk

Bij de bedrijfsmakelaar is een bedrijfspand plaatsen werkelijk een fluitje van een cent. Daarom gingen veel bedrijven u voor in het plaatsen van hun bedrijfspand op onze website. Een bedrijfspand plaatsen doet u op het moment dat u eigenaar van een pand bent. Dit pand moet aan een aantal eisen voldoen om voor een bedrijfspand door te gaan. Deze eisen zijn beduidend anders dan panden waar mensen in moeten leven. Een bedrijfspand plaatsen in de grote steden is over het algemeen makkelijker omdat hier zich veel van de eerder genoemde startups bevinden. Deze bedrijven zijn vaak op zoek naar betaalbare plekken om te werken. Er kunnen ook werkplekken worden gekocht per plek. Veel eigenaren van bedrijven verkopen plekken per bureau. Dit is een trend omdat er door de crisis de laatste jaren steeds meer zzp’ers zijn gekomen die een scheiding willen aanbrengen in het werken thuis en het werken op een kantoor. Wat wij veel horen is dat de zzp’ers het aanvankelijk ontzettend prettig vinden om thuis te werken maar daarna komen ze toch tot de conclusie dat het vaak beter is om een scheiding aan te brengen in het thuis werken en het op kantoor zijn. Het heeft natuurlijk een aantal duidelijke redenen dat men werk en privé doorgaans gescheiden houdt. Dergelijke zaken komen niet bepaald uit de lucht vallen en dat is ook goed want een bedrijfspand plaatsen is daarom voor eigenaren van panden beter te doen en makkelijker aan de man te krijgen. U kunt uw bedrijfspand plaatsen op ieder moment. Wij vinden als bedrijf dat het zonde is als goede gebouwen stilstaan en onbemand blijven terwijl ontzettend veel mensen op zoek zijn naar een ruimte om te kunnen werken. Hoe deze eruit moet zien, dat verschilt per huurder of koper. Natuurlijk vinden sommige mensen het belangrijk om op een plek te zitten waar zij veel zichtbaarheid genereren maar er zijn zeker ook veel bedrijven die aan deze zichtbaarheid niet zo zeer belang hechten maar die een plek willen hebben die vooral makkelijk te bereiken is.

Bedrijfspand plaatsen op de website

Een bedrijfspand plaatsen op de website is een fluitje van een cent en vele eigenaren van panden gingen u dan ook voor. Wij hebben een groot netwerk en genereren ontzettend veel zichtbaarheid waardoor u kansen op het verhuren van uw pand aanzienlijk toeneemt. Ga dus vandaag nog naar onze website en vul uw gegevens in zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan en de juiste ruimte aan de juiste man kunnen brengen. Bruggen slaan is wat wij doen en dat doen wij al jaren met zeer veel succes. Wij zijn trots op ons succes en ons uitgebreide netwerk en maken hier dan ook gebruik van. Dat kan u ook doen en dat is in uw voordeel. De kans dat u als eigenaar van een pand de ruimte ook daadwerkelijk aan de man krijgt, neemt dus aanzienlijk toe op het moment dat u bij ons een advertentie plaatst. De kosten voor deze zichtbaarheid liggen zeer laag in verhouding tot wat u er voor terugkrijgt. Een van onze adverteerders is Herman de Laat. Herman is bezitter van een aantal zeer luxueuze panden in het hartje van Amsterdam. Veel mensen willen daar graag zitten maar, men moet daar wel iets voor over hebben. Herman moest dus een bepaalde groep bereiken. Op het moment dat een huiseigenaar een prachtig pand heeft maar niet weet hoe hij met mogelijke huurders in contact komt, dan staat hij eigenlijk simpelweg met lege handen. Dat is iets waar wij graag een stokje voor willen steken want er is niets zo zonde als onbemande panden. Wij hebben het gevoel dat wij hieraan aan mooie bijdrage kunnen leveren. Bent u in bezit van een bedrijfspand, ga dan snel naar onze website en kijk naar de mogelijkheden die er allemaal zijn om uw pand succesvol te plaatsen.


Comments are closed.