Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u toe aan een vacuum belt filter?

donderdag, 12-9-2019  

Wij hebben onlangs brand gehad in onze productieloods en dat heeft heel veel schade veroorzaakt. Wij meenden altijd dat wij goed verzekerd waren, maar dat bleek in dit geval niet zo te zijn. Ik zal u verder de details besparen want het werd een heel technisch verhaal, maar waar het op neerkwam, was dat wij op zoek moesten naar een andere vacuum belt filter maar dat wij daar maar een klein bedrag voor kregen uitgekeerd door de verzekering. Dat betekende dat wij fors bij zouden moeten leggen wanneer wij een nieuwe vacuum belt filter wilden kopen en dus heeft mijn baas mij de opdracht gegeven om te kijken hoe wij dit konden oplossen. Ik ben namelijk verantwoordelijk voor de inkoop van nieuwe onderdelen voor onze machines en ik heb daarom meteen besloten dat het goed zou zijn om een keer te bekijken of ik ook een vacuum belt filter zou kunnen kopen die tweedehands was, maar nog wel in goede staat was. Ik heb daarom gekeken naar de mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat mij aan een vacuum belt filter kon helpen zonder dat ik daar diep voor in de buidel hoefde te tasten. Dat klinkt misschien een beetje als zoeken naar een dure auto die je voor een paar euro’s kunt overnemen en veel mensen dachten dan ook dat het mij nooit zou gaan lukken om een goede vacuum belt filter te vinden met het budget dat wij beschikbaar hadden. Ik had echter goede moed en ik ben meteen gaan zoeken naar mogelijkheden om ergens voor een goede prijs een vacuum belt filter op de kop te tikken. Ik heb toen eerst uitgebreid op het internet gezocht naar mogelijkheden en al heel snel ben ik toen op de site van Foeth.com terechtgekomen. Deze site sprak mij meteen heel erg aan omdat de mensen die deze site gemaakt hebben, rekening houden met de wensen van hun klanten. Die zijn meestal dat de apparatuur heel goed moet zijn, maar dat de prijzen laag moeten blijven. Bij Foeth.com zijn ze er heel goed in geslaagd om deze combinatie aan te bieden. 

Deze vacuum belt filter was zeer betaalbaar

Ik heb al snel gezien dat de mensen van Foeth.com heel veel producten aanbieden en vandaar dat het mij goed leek om even contact met hen op te nemen om te horen of zij mij aan een goede vacuum belt filter konden helpen. Ik kreeg een vriendelijke medewerker aan de lijn die mij heel goed heeft uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Uiteindelijk heb ik op deze manier een heel goede vacuum belt filter kunnen inkopen voor een heel lage prijs. 

Dit bedrijf gaan wij onthouden 

Wij zijn blij dat wij voor een heel goede prijs een vacuum belt filter konden kopen en wij waren onder de indruk van de producten en de service van Foeth.com. Kortom:

  • Wij hebben hier heel goede zaken kunnen doen 
  • Wij zijn onder de indruk van de goede service van dit bedrijf 
  • Wij gaan hier zeker vaker kijken wanneer wij nieuwe apparatuur nodig hebben 

Kijk voor het aanbod zelf ook nog even op Foeth.com


Comments are closed.