Bedrijven en Bedrijfsleven

Best Indiaas restaurant; India Poort

zondag, 21-12-2014  

De smaaksensatie van India beleeft u bij India Poort. Het best Indiaas restaurant dat er is. Culinair genieten van uitheemse smaken en kruiden is hier een hele beleving. Het best Indiaas restaurant bestaat sinds 1986 en wij hebben een zeer uitgebreide kaart met de lekkerste gerechten van India. Onze gerechten zijn authentiek en hebben hun wortels liggen in verschillende plaatsen India. In India wordt er veel gebruik gemaakt van specifieke kruiden en dat zorgt voor een heerlijke smaak. De gerechten van het best Indiaas restaurant laten zich voorstaan op een zeer gebalanceerde smaak en dat zult u proeven. Kies voor een heerlijke Indiase curry in het best Indiaas restaurant of ga voor een lekkere Lassie bij het eten die voor verkoeling zorgt. U kunt bij het best Indiaas restaurant kiezen voor vleesgerechten, visgerechten maar wij hebben ook zeer uitgebreide mogelijkheden als u geen vlees of vis eet. In India zijn veel mensen vegetarisch. Daarom is het aanbod aan vegetarische gerechten zeer uitgebreid en als u dus graag heerlijk eet zonder vlees of vis, dan bent u bij het best Indiaas restaurant helemaal op het juiste adres. Onze gerechten zijn van een zeer hoog niveau en dat zien wij terug in de reacties van de mensen die steeds weer bij ons komen eten. Ze genieten echt van het heerlijke eten maar ook de ambiance in het beste Indiaas restaurant brengt u in hoger sferen, want het best Indiaas restaurant is zeer sfeervol ingericht helemaal in Indiase stijl. Een echt uitje dus. Houdt u van lekker eten en bent u nog niet bekend met de heerlijke Indiase keuken dan moet u zeker een bezoek brengen aan het best Indiaas restaurant. Een greep uit de mogelijkheden. Hieronder een aantal gerechten die wij voor u op de kaart hebben staan bij het best Indiaas restaurant:

  • Butter chicken
  • Tikka massala
  • Murg Tandoori
  • Saag Paneek
  • Palak Paneer

Best Indiaas restaurant; reserveren of thuis bezorgen

Als u zeker wilt weten dat u een mooi plekje heeft in het best Indiaas restaurant dan kunt u natuurlijk altijd van te voren een plekje reserveren, zo weet u zeker dat u kunt genieten van een avond lekker Indiaas eten in het best Indiaas restaurant. Als u het leuk vindt om te genieten van de smaken van India, maar u wilt liever een avondje thuis op de bank genieten van de smaken van India, dan kan dat natuurlijk ook bij ons Indiaas restaurant. Wij bezorgen onze heerlijke maaltijden namelijk ook bij u thuis. Dat betekent dat u gewoon uw bestelling kunt doorgeven en dan bezorgen wij een heerlijke Indiase maaltijd lekker thuis. Op die manier geniet u van de smaken van India zonder dat u de deur uit hoeft. India is een land met een zeer rijke cultuur en dat wordt weerspiegeld door haar keuken. De geuren en kleuren van India zijn heel specifiek en veel mensen worden dan ook verliefd op het land en haar smaken. Om een beetje te ervaren hoe het is om in India te zijn, is het ook erg leuk om een bezoek te brengen aan het Indiaas restaurant. Ons restaurant heeft zeer goed personeel in dienst dat u op uw wenken zal bedienen van onze heerlijke Indiase gerechten. De smaken van India zorgen er voor dat het land en haar cultuur echt helemaal tot leven komt en dat is toch wat we allemaal willen als we genieten van een maaltijd dat haar wortels in een ander land heeft liggen. Naast een geweldige en rijke cultuur en een heerlijke keuken heeft India ook een bevolking die erg vriendelijk is en dat zien we ook terug in de sfeer in het best Indiaas restaurant. Wij horen altijd van veel van onze gasten dat ze erg genieten van de fijne sfeer en het lekkere eten. ‘Deze combinatie is geweldig,’ vertellen zij ons, en daarom komen veel gasten regelmatig bij ons terug om te genieten van een van onze lekkere maaltijden. Wij zijn als bedrijf trots op ons land en haar geweldige keuken en iedere dag proberen we dan ook weer mooie gerechten op tafel te zetten om u deelgenoot te maken van de smaken van ons land die zo uniek zijn. Beleef India in het beste Indiaas restaurant en weet zeker dat uw ervaring de beste is. Wij bezorgen onze heerlijke gerechten in Hilversum, Loosdrecht, Kortenhoef en ’s Graveland. U kunt ons telefonisch bereiken om uw bestelling door te geven.

Goede service

Wij vinden het als restaurant heel erg belangrijk dat onze gasten zich bij ons thuis voelen. Daarmee bedoelen wij dat we altijd zullen zorgen voor een zeer goede sfeer. We spreken dan ook nooit van klanten maar van gasten en staan altijd in dienst van de mensen die komen eten. Ons streven is altijd om de mensen het naar hun zin te maken en dat heeft natuurlijk niet enkel en alleen te maken met het eten dat wij voorschotelen, maar ook met de manier waarop wij onze gasten welkom heten. Het overbrengen van onze cultuur in al haar facetten is waar wij voor gaan. De best Indiaas restaurant kan soms best wel pittig zijn en als u daar niet zo goed tegen kan, dan moet u dat altijd even aangeven, want dan kunnen wij uw gerecht iets minder pittig maken. Op de kaart staat altijd duidelijk aangegeven welke gerechten erg pittig zijn. We geven dat aan met een of twee pepertjes naast het gerecht. U kunt kiezen voor pittig en extra pittig. Als u twijfelt kunt u ook altijd even aan ons personeel vragen welke keuze het beste is.


Comments are closed.