Mens en gezondheid

Bestel je condooms snel, veilig en discreet via condooms.nl

donderdag, 21-11-2019  

Als je 1 keer per jaar een seksuele daad uitvoert en daar een condoom voor nodig hebt, dan kun je deze wellicht nog wel even in de drogist halen. Maar als je wekelijks seks hebt en veel gebruik maakt van condooms, dan is het vervelend om iedere keer weer bij dezelfde drogist condooms te halen. Je wordt immers al snel een bekend gezicht gekoppeld aan de aanschaf van condooms. Het is voor die ene keer voor sommige mensen al vervelend, maar als vaste klanten is het uiteraard nog veel erger. Dan word je immers opgeslagen in het geheugen van de winkelmedewerkers. Om nu zelf naar allerlei verschillende drogisten te gaan en daar ook nog ver voor de reizen, is uiteraard een beetje overdreven. Daarom is het veel handiger om gewoon via condooms.nl condooms te bestellen. Je hebt dan met niemand contact. Er is misschien een persoon die de naam van de besteller ziet, maar dat kan niet gekoppeld worden aan jouw gezicht. Het is gewoon een naam zoals er zoveel zijn en in die zin volledig anoniem. Als je het hier zou hebben over Klaas Veenstra, dan zou niemand enig idee hebben over wie het gaat. Een algemene naam zonder een specifieke connectie is bijna net zo anoniem als helemaal geen naam. Daarnaast worden dergelijke orders vaak via computers geregistreerd en vervolgens zijn het magazijnmedewerkers die artikelen met een bepaald nummer linken aan een bestelnummer en inpakken. De postbode heeft vervolgens geen idee wat hij of zij vervoert en vervolgens wordt het pakketje met condooms bij jou in de brievenbus gedropt. Dat betekent dat je in dit hele proces met niemand contact hebt. Dus of je nu eenmalig een condoom bestelt of elke week, dat maakt voor de postbode geen verschil. Deze doet gewoon zijn werk door brieven en pakketjes bij mensen in de brievenbus te doen. Dus als je op zoek bent naar een handige en snelle manier om een condoom te kopen, dan kun je terecht bij condooms.nl. Het mooie aan deze website is ook dat je veel meer opties hebt, dan wanneer je gewoon bij de Etos of Kruidvat zou bestellen. Je kunt daar vaak alleen kiezen uit een paar Durex condooms, maar veel variatie heb je niet. Je bent dan ook vaak aangewezen op gemiddelde formaten. Bij een site als condooms.nl heb je echter veel meer opties. Dat betekent dat je dus ook sneller zult slagen. Als je eenmaal de perfecte condoom hebt gevonden, dan kun je er meteen meerdere bestellen of gewoon iedere maand je voorraad aanvullen. 

Kijk snel op de site van condooms.nl voor meer informatie over de condooms 

Het is uiteraard fijn dat je online condooms kunt bestellen, maar het is ook handig dat je de site kunt gebruiken om wat onderzoek te doen naar de verschillende soorten condooms die je kunt bestellen. Ook daarvoor hoef je dus niet een gesprek aan te gaan met de winkelier. 

Bestel ook andere producten voor in de slaapkamer

Naast een condoom kun je ook bij deze website terecht voor andere artikelen die het plezier in de slaapkamer stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Sextoys
  • Glijmiddelen
  • Tampons


Comments are closed.