Mode en Kleding

Bh verlengstuk

dinsdag, 21-7-2015  

Byblonde - BH-verlengstukZit uw bh vaak te strak om uw lijf? Dan is het uiterst vervelend voor uw lichaam wanneer u toch besluit om de bh te gaan dragen. Ter ondersteuning kan het al veel minder goed functioneren en u kunt er striemen van krijgen die maar moeilijk weggaan. Het kan uiteraard zo zijn dat u per ongeluk een verkeerde beha had gekocht en dat u geen zin hebt om het terug te brengen of terug te sturen. Ook kan het een cadeautje zijn van uw partner waardoor u liever niet de bh terug wilt geven. Al dit soort dingen zijn geen goede overwegingen want ook uw rug en dientengevolge uw hele lijf kan pijnlijk worden door een te strakke beha. Gelukkig is hier eenvoudig iets aan te doen en wel door een bh verlengstuk aan te schaffen. Een bh verlengstuk is een klein stukje stof met haakjes die u vastmaakt aan uw huidige beha. Het voordeel van een bh verlengstuk laat zich raden: u hoeft nooit uw bh zelf meer te verstellen, weg te gooien of terug te brengen naar de winkel. Klinkt u dit als muziek in de oren en denkt u een bh verlengstuk maar al te graag te kunnen gaan gebruiken? Schroom dan niet langer maar doet u onze website eens aan. Daar vindt u alles over onze bh verlengstuk en hoe u zo snel mogelijk een bh verlengstuk in huis kunt halen: byblonde.nl. Zoals de naam u allicht al wel doet vermoeden is de bh verlengstuk zeker niet het enige wat u bij ons kunt komen bestellen. U zult uw ogen dan ook zeker uitkijken. Wat we zoal nog meer voor u in petto hebben leggen we u graag uit in de rest van deze tekst net als veel informatie over het bh verlengstuk en hoe u hier zo spoedig mogelijk aan kunt komen. Leest u dus gauw even verder!

Een bh verlengstuk nodig? bestel het bij ons!

Mocht u een paar pondjes zijn aangekomen, dan is dat natuurlijk niets om u voor te schamen. Dat kan aan leeftijd liggen, of misschien bent u wel zwanger of zwanger geweest. Natuurlijk kan het ook gewoon komen doordat u te weinig sport en beweegt en te veel eet. Hoe dan ook, het kan ook u overkomen. Stel dat u daardoor al uw beha’s niet meer dragen. Dat zou vreselijk zijn. U bent er vast en zeker behoorlijk aan gehecht en sommige zijn vast en zeker heel erg duur. Hoe dan ook, dit wilt u uiteraard zien te voorkomen en dan zit er maar een ding op en dat is een bh verlengstuk kopen. Een bh verlengstuk bij ons aanschaffen is een eitje en kunt ook u in een handomdraai doen. Hoe?

  • Komt u eerst naar onze website. De naam vindt u uiteraard in de eerste alinea. Typ de link in of zoek ons op via Google. Typt u maar “bh verlengstuk” in bij de zoekbalk en u zult zien dat u ons snel zult vinden.
  • Eenmaal bij ons aangekomen vindt u al snel de categorie bh verlengstuk en kunt u daar aangekomen meteen de bh verlengstuk in het digitale winkelmandje plaatsen. Vergeet u trouwens niet om ook even een kijkje te nemen tussen al onze ander koopjes? U zult ogen te kort komen. de bh verlengstuk krijgt u overigens per drie, zo slaat u maar liefst drie vliegen in een klap dus tel uit uw winst.
  • Dan hoeft u enkel nog uw gegevens in te vullen zoals uw naam en adres. Ook is het handig om uw contactgegevens door te geven zoals uw telefoonnummer en/of e-mailadres. Op die manier kunnen we eventueel contact met u opnemen mocht het om onvoorziene redenen niet lukken om meteen de bh verlengstuk bij u thuis af te leveren.
  • Dan is het bijna gereed. Het enige dat u doen nog hoeft te doen is het betalen van e bh verlengstuk. Een pakketje met deze verlengstukken is slechts €3,95 dus dat is echt een schijntje. Een betaling doet u ook digitaal door gebruik te maken van een bankservice zoals iDEAL, PayPal of uw credit card.

Als u het vandaag bestelt dan kunt u het morgen al in huis hebben

Vervolgens is uw bestelling al snel klaar om verzonden te worden. De bh verlengstuk die u ontvangt krijgt u in de kleuren wit, zwart en huidskleur zodat het vrijwel aan elke beha vast te maken is. U kunt tot wel 5 centimeter qua omtrek extra krijgen dankzij dit bh verlengstuk. Met 2 haakjes hebt u meer dan voldoende mogelijkheden om al uw beha’s te verlengen. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en weer los te koppelen. U kunt ze wassen als u dat nodig vindt. Deze verlengstukken zijn echt ideaal voor mensen die een zwangerschap doorgaan. Uw borsten worden uiteraard groter naarmate het kind groeit in uw buik en ook ten tijde van het geven van borstvoeding hebben ze vaak een grotere omtrek. Dat verandert naarmate het kind ouder wordt en minder afhankelijk wordt van moedermelk. Dan kunt u het verlengstuk weer verwijderen. Zo ziet u maar weer dat dit product van alle markten thuis is. Wacht dan ook niet langer maar haalt u het vandaag nog in huis. En als u er dan toch bent. Kijkt u dan ook nog even verder dan uw neus lang is. Zo hebben we verder nog veel meer handige producten in de aanbieding zoals zeep, mak-up en maskers.


Comments are closed.