Bedrijven en Bedrijfsleven

De beste goochelaar in Amsterdam

dinsdag, 20-11-2018  

Ik mag mij gelukkig prijzen met een zeer grote en hechte familie. Aangezien mijn oma een paar weken geleden maar liefst 85 jaar is geworden, hebben wij een groot  feest voor haar georganiseerd. Het was een surpriseparty dus ze wist er niets vanaf. Het grootste deel van onze familie woont in de hoofdstad en om de dag helemaal onvergetelijk te maken, zochten we naar een speciale act waarvan mijn oma nooit had kunnen raden wat het zou worden. We hebben uiteindelijk precies datgene gevonden wat we zochten. Namelijk: een goochelaar in Amsterdam. Ik zat in de organisatie met een paar neven en nichten en via Google kwamen we uit bij deze goochelaar in Amsterdam, genaamd Jasper Oberon. Via jasperoberon.nl zijn we extra over hem te weten gekomen en vanuit daar hebben wij ook contact met hem kunnen opnemen. Mijn oma wist al die tijd van niks en Jasper Oberon heeft daar ook mooi op ingespeeld.

Vijf redenen om deze goochelaar in Amsterdam te boeken

Zoals ik al vertelde is Jasper Oberon een goochelaar in Amsterdam, maar dat is lang niet alles. Daarnaast kan hij namelijk ook heel goed presenteren en acteren. Het zorgt voor de perfecte combinatie voor een avond als de onze. Deze goochelaar in Amsterdam is ontzettend goed in de volgende vijf punten:

  • Entertainen
  • Enthousiasmeren
  • Tafelgoocheltrucs
  • Kindergoocheltrucs
  • Walkaround magic

Wij hebben gelukkig van al deze dingen gebruik mogen maken, daar zijn we heel erg blij mee. Van tevoren hadden we dit ook allemaal goed met hem doorgesproken, want we wilden graag dat onze oma helemaal verbaasd zou zijn met een persoon in ons midden die ze nog niet zou kennen. Deze goochelaar in Amsterdam heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en heeft ons voorzien van een spetterende avond, waarbij we truc na truc weer verrast werden door zijn magische kunsten. Ik kan dan ook geen enkele negatieve punten noemen. Wat ook heel fijn was, is dat Jasper Oberon goed op tijd aanwezig was, zodat wij ook allemaal zo stressvrij mogelijk de avond in konden gaan. Zijn professionaliteit is dan ook goed te merken. Hij heeft volgens zijn website ook al meer dan 3000 optredens gedaan door heel Nederland en ik hoop dat dat de komende jaren alleen nog maar meer mag gaan worden. Ik denk namelijk dat hij echt de potentie heeft om een van de beste goochelaars te worden van Nederland.

Mooiste avond in lange tijd

De hele avond was ontzettend geslaagd en mijn oma was heel erg onder de indruk van deze goochelaar in Amsterdam. Ze had ten eerste helemaal niets doorgehad van onze voorbereidingen en ten tweede was ze helemaal overdonderd van de show van onze goochelaar in Amsterdam. We konden ons geen betere avond wensen en niet alleen mijn oma was onder de indruk daarvan. Ook wat betreft de rest van de aanwezigen. Ik hoorde alleen maar hele positieve geluiden en met name over de goochelaar in Amsterdam die wij hadden ingehuurd. Ik raad hem dan ook van harte aan voor soortgelijke avonden. Via zijn website jasperoberon.nl kan er gemakkelijk contact gezocht worden met Jasper Oberon. Hij zal altijd eerst een gratis gesprek met je inplannen, waarbij je precies gaat bespreken wat je verwacht van het aanstaande evenement en welke rol hij daarin zou kunnen spelen. Hij is niet alleen telefonisch, maar ook per mail goed bereikbaar. Dat is erg fijn, want als je vragen hebt dan ontvang je meestal heel snel reactie terug. Ik ben niet de enige die dit vindt, want als je aanbevelingen van hem opzoekt dan hoor je eigenlijk alleen maar positieve klanken.


Comments are closed.