Woning en Tuin

Design meubelen

maandag, 10-11-2014  

Wilt u weleens iets anders dan die saaie standaard meubelen die u overal tegenkomt en wellicht zelf in huis hebt staan? Hebt u wel iets te besteden en wilt u graag in meubelen investeren? Dan geven we u groot gelijk want dergelijke meubelen kunnen van generatie op generatie worden overgeërfd en zo is de investering er in de kortste keren weer uit. Als u nagaat dat u met design meubelen ook nog eens een fashion statement maakt, dan is er eigenlijk niets meer dat u zou kunnen tegenhouden om design meubelen aan te schaffen. Hebben we u geïnteresseerd weten te maken in design meubelen? We hopen het maar want op onze website kunt u nu direct op zoek gaan naar perfecte design meubelen die het goed doen bij de rest van uw interieur. U zult er absoluut geen spijt van krijgen door met ons in zee te gaan want onze design meubelen passen werkelijk waar overal bij en zullen dan ook zeker niet misstaan in uw huiskamer of eetkamer. Onze website? Designmeubelenstyle.nl. Daar vindt u alle design meubelen die wij aanbieden terug inclusief uitgebreide informatie per product en uiteraard een hoop foto’s zodat u een duidelijk beeld krijgt van de grootte, de design, de kleuren en de afmetingen. Hopelijk kunnen we u digitaal helpen als u hier nog vragen over hebt. We begrijpen ook wel dat u dergelijke bedragen niet zo maar uit gaat geven en u wel eerst de kat uit de boom wilt komen kijken. Dat is dan ook geen enkel probleem en we beantwoorden uw vragen en opmerkingen ook altijd zo spoedig mogelijk. Weet u niet zo goed welke design meubelen het beste bij u en uw interieur passen? Stuurt u dan wat foto’s van deze kamers of van uw huis op en dan zullen onze medewerkers u kunnen helpen bij het uitkiezen van de perfecte design meubelen die bij uw smaak en style passen.

Koopt u bij ons uw favoriete design meubelen

Hoe u het ook wendt of keert, voor design meubelen is dit het beste adres. Wij hebben een aantal voordelen waar je u tegen zegt en die willen we u dan ook zeker niet onthouden. Natuurlijk is het al erg prettig dat u uw design meubelen online kunt kopen zonder verdere poespas. Het enige dat van belang is dat u zeker weet dat de design meubelen zullen passen bij de rest en dat de afmetingen correct zijn. Dit kunt u in principe aan de hand van de foto’s en de overige informatie eenvoudig vinden en dan staat er in principe niets meer in de weg voor het maken van uw bestelling. De voordelen van het online bestellen zijn eindeloos, daar kunnen we kort over zijn. Wat wij verder te bieden hebben.

  • Bij ons hebt u ongeacht de kosten altijd een gratis verzending. Op veel websites zijn er namelijk bezorgkosten verbonden aan het maken van een bestelling. Dat vinden wij uit den boze. Wij betalen daarom deze kosten voor u en zorgen ervoor dat u enkel voor het product hoeft te betalen. dat is nu eenmaal de service van de zaak.
  • De design meubelen kunt u altijd binnen 14 dagen geheel kosteloos terugsturen als toch blijkt dat het niet zo mooi staat of u iets anders had verwacht. Gelukkig komt dit vrijwel nooit voor maar laat u dat niet weerhouden om het beste van het beste te eisen, het gaat immers om design meubelen.  Mocht er tijdens de bezorging een mankement voorkomen door bijvoorbeeld een val, dan krijgt u altijd een vervangend artikel binnen de kortste keren. Dat moge van zich zelf spreken.
  • We hebben een klantenbeoordeling van maar liefst een 8+ en daar zijn we behoorlijk trots op. U kunt dus wel uitgaan van een persoonlijke begeleiding en een goed opgeleide klantenservice die al uw vragen zo snel mogelijk tracht te beantwoorden.
  • En zo zijn er nog vele andere voordelen te bedenken om bij ons design meubelen te kopen.

Een top service en aantrekkelijke prijzen

We proberen om zo goedkoop mogelijk te kunnen leveren. Dat doen we door de design meubelen in het groot in te kopen en ze op te slaan in ons magazijn. Daardoor zijn onze importkosten laag en die berekenen we uiteraard door in onze verkoopsprijzen zodat u hier weer de vruchten van kunt gaan plukken. Of u nu een nieuwe tafel wilt hebben of een set stoelen, ons maakt he niet uit, wij hebben het allemaal standaard op voorraad zodat u vrijwel alles binnen een dag thuisbezorgd kunt verwachten. Waar wacht u dus nog op? Hier zult u de design meubelen van uw dromen kunnen vinden. Het staat als een paal boven water dat het maken van een online bestelling echt uit kan. U betaalt met behulp van Deal, PayPal of met behulp van uw credit card. Dit zijn vellige manieren van betalen, u hoeft immers niet met cash of met uw pinpas te straat op, en het wordt gelijk overgemaakt zodat we snel uw order kunnen gaan verzamelen. We bezorgen de design meubelen niet zelf maar laten dit over aan een gerenommeerde bezorgdienst. Namelijk de pakketdienst van PostNL. Hebt u nog vragen over de site, over het bestellen of over de design meubelen? Maak dan gebruik van ons telefoonnummer of stuur ons een e-mail. En als u zich nu aanmeldt als lid van de site, dan krijgt u op uw eerste bestelling een korting van 10 procent!


Comments are closed.