Bedrijven en Bedrijfsleven

Deze advocaat bedrijfsovername heeft ons goed geholpen

woensdag, 12-12-2018  

Toen ik vorig jaar de pensioensgerechtigde leeftijd heb bereikt, was het tijd om te kijken hoe ik de toekomst van ons bedrijf wilde gaan veiligstellen. Uiteraard had ik hier al lang plannen voor gemaakt, maar nu moesten deze plannen nog worden omgezet in werkelijkheid. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een goede advocaat bedrijfsovername omdat ik de zaken graag goed wilde regelen. Ik heb in mijn leven een heel groot bedrijf weten op te bouwen en ik wilde er zeker van zijn dat wanneer ik dit over zou dragen aan een nieuwe eigenaar, dat alles goed geregeld zou worden. Met een advocaat bedrijfsovername weet je zeker dat je geen zaken over hoofd ziet. Ik kan u namelijk vertellen dat het geen eenvoudige klus is om een bedrijf goed over te laten nemen. Je moet met tal van zaken rekening houden. Zo moet je bijvoorbeeld zorgen dat alle bezittingen van het bedrijf in kaart worden gebracht en deze voor een goede prijs verkocht worden. Daarnaast moet je nog alle abstracte zaken goed regelen, worden bijvoorbeeld alle verzekeringen ook overgenomen? En hoe zit het met de reserves van het bedrijf? Deze en vele andere vragen heb ik allemaal voorgelegd aan mijn advocaat bedrijfsovername. Deze heb ik gevonden door op het internet op zoek te gaan naar waar ik het beste een advocaat bedrijfsovername kon inschakelen. Ik kwam toen terecht bij de mensen van BrennerAdvocaten. Deze mensen hebben in de loop van hun bestaan een heel goede reputatie weten op te bouwen als advocaat bedrijfsovername en vandaar dat ik hen graag wilde vragen om mij bij te staan om mijn bedrijf te laten overnemen door mijn opvolger. Ik heb daarom contact gelegd met het kantoor en ik heb gevraagd of zij mij als advocaat bedrijfsovername konden helpen om alles rondom de overname van mijn bedrijf in goede banen te leiden. Dat was heel goed mogelijk. We zijn daarom meteen gaan kijken welke stappen wij eerst moesten gaan zetten.

Deze advocaat bedrijfsovername heeft alles in goede banen geleid

Als je eenmaal begint met een overname van een bedrijf, zult u merken dat er heel veel werk bij komt kijken om alle zaken goed te regelen. Vandaar dat het zeer belangrijk is om een goede advocaat bedrijfsovername in de arm te nemen. Ik ben heel blij dat ik de mensen van BrennerAdvocaten.nl in de arm heb genomen om mij te helpen. Zij hebben namelijk heel veel ervaring met dergelijke overnames en er ontgaat hen daarom ook geen enkel aspect van de gehele overname. Ik had mij geen beter hulp kunnen bedenken dan wat ik van deze advocaat bedrijfsovername heb mogen ontvangen. Bovendien vond ik de samenwerking heel erg prettig. De lijnen worden bij dit kantoor altijd heel kort gehouden waardoor je nooit lang op een antwoord hoeft te wachten als je hen bijvoorbeeld even mailt. Ook kun je altijd even contact met ze opnemen wanneer je even snel iets moet weten. Wat mij ook heel erg beviel aan deze advocaat bedrijfsovername, is dat hun uurtarief niet heel hoog is waardoor alles ook heel goed betaalbaar blijft. Mocht u daarom ook nog een goede advocaat bedrijfsovername zoeken, dan kan ik u dit kantoor meer dan van harte aanbevelen. Kijk daarom snel even op de site van BrennerAdvocaten.nl.

Ik raad dit kantoor sterk aan

Inmiddels is mijn bedrijfsovername achter de rug en ik ben heel tevreden over de gang van zaken. Kortom:

  • mijn overname is heel goed geslaagd
  • ik vond de samenwerking heel prettig
  • ik ben voor een heel goede prijs geholpen

Kijk op BrennerAdvocaten.nl voor meer informatie.


Comments are closed.