Bedrijven en Bedrijfsleven

Dubbelwandige kisten voor je fruit

zondag, 13-1-2019  

Met veel plezier werk ik al jaren voor een fruitteler. Ik vind het geweldig om al het fruit te zien groeien. Het leukste van het werk is natuurlijk het plukken van al dat verse fruit. Als we er dan klaar voor zijn om hier wat lekkers van te maken dan moeten we al dat fruit vervoeren. Op een andere locatie maken we er namelijk jam en andere producten van. Om het goed te kunnen vervoeren moet al dat fruit natuurlijk wel heel aankomen. Niets is zo vervelend als fruit dat platgedrukt aankomt. Dit kunnen we dan niet meer gebruiken en dat kost ons veel geld.
Geld wat we niet hebben. Daarom moest er een oplossing komen voor dit probleem. We hebben van alles geprobeerd maar de dubbelwandige kisten werken het best. Deze dubbelwandige kisten beschermen het fruit tijdens het vervoer. Hierdoor komt het vers en goed aan bij de eindbestemming. Hier worden we heel blij van, door deze dubbelwandige kisten hoeven we nu geen fruit meer weg te gooien.

Gebruik dubbelwandige kisten voor het vervoer

Het is funest voor al het fruit. Het op elkaar stapelen en daar dan nog een doos bovenop stapelen. Voordat je het weet wordt het fruit fijngestampt of wordt het heen en weer geslingerd door het vervoeren. Gelukkig hebben we er nu een oplossing voor gevonden. Door de dubbelwandige kisten verzamelen we al het fruit zonder zorgen. Al het fruit komt daardoor heel aan zonder dat er fruit kapot is of moet worden weggegooid. Al het fruit wat we niet kunnen gebruiken kost ons veel geld. Als je erbij stilstaat hoeveel fruit er nodig is om een pot jam te maken dan hebben we alles nodig. Als we dan veel moeten weggooien kunnen we daar weer veel minder producten van maken. Dat is heel vervelend maar gelukkig kunnen we dat dus heel gemakkelijk voorkomen. We zijn dan ook dolgelukkig met de dubbelwandige kisten. Dit maakt ons leven een stuk gemakkelijker. Het vervoeren van ons fruit is nu geen risicovolle onderneming meer geworden maar doen we nu met een goed gevoel.

Verspil geen geld meer

We hebben veel fruit moeten weggooien tijden het vervoer. Dit heeft ons zo veel geld gekost en dat is zonde. Voor onze jam hebben we veel fruit nodig. Doordat we veel fruit moesten weggooien hebben we veel minder jam kunnen maken. Als we dit eerder hadden geweten dan had dit ons veel bespaard. Verspil dus niet langer geld tijdens het vervoer maar maak gebruik van dubbelwandige kisten. Waarom wil je deze kisten gebruiken:

  • Vervoer al je producten zonder problemen
  • Verspil geen fruit of ander voedsel tijdens het vervoeren
  • Breng je producten heelhuids naar de eindbestemming
  • Verspil geen geld meer tijdens het vervoer van je product
  • Deze dubbelwandige kisten beschermen je producten
  • Het vervoeren van je producten is geen risicovolle onderneming meer

Op mijn werk plukken we ons fruit. Hier maken we producten van op een andere locatie. Daarom is het nodig dat we ons fruit vervoeren. Dit is voor ons altijd een probleem want we willen wel dat het goed aankomt. Niets is zo vervelend dan fruit dat is platgedrukt als je aankomt op je bestemming. Dit kan je natuurlijk niet meer verkopen en dat kost ons geld. We waren dan ook op zoek naar een stevige kist waar het fruit in kon worden vervoerd. Met de dubbelwandige kisten van Boxpall komt het fruit helemaal goed aan. Hierdoor verspillen we geen fruit meer door alleen het vervoer naar de eindbestemming. Wil je ook dat je fruit heel aankomt? Lees meer op de website: https://www.boxpall.nl/dubbelwandige-kisten.


Comments are closed.