Bedrijven en Bedrijfsleven

Een factuurprogramma voor alle grote of kleine ondernemers

vrijdag, 14-12-2018  

Als je net begint met een bedrijf, komt er heel wat bij kijken. Eerst heb je je maandenlang geconcentreerd op het opbouwen van je eigen bedrijf en heb je je bezig gehouden met de website, een bedrijfslogo en natuurlijk let je ook op de potentiële klanten. Maar helaas is er ook administratie. Financiële administratie is misschien wel het allerminst leuke klusje dat je maar kunt bedenken. Tegenwoordig heb je daar gelukkig allemaal handige tools voor, waaronder een factuurprogramma. Offective houdt zicht op de gebruiksvriendelijkheid en de effectiviteit die daarmee te behalen valt. Een factuurprogramma van Offective is daarom heel gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd kost het je zo weinig moeite en tijd dat je er van zult houden. Voor iedere ondernemer hebben wij een mooi pakket klaar liggen. Hoe groot of klein een pakket wordt, is aan de ondernemer zelf. Met andere woorden; de ondernemer beslist.

Ons factuurprogramma met jouw huisstijl en jouw eigen ontwerp

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een factuurprogramma is de lay-out ontzettend belangrijk. Elke ondernemer wil zijn of haar eigen huisstijl terug kunnen zien in de facturering, zodat ook klanten de koppeling tussen allerlei platformen kunnen blijven zien. Dit bieden wij bij Offective, wij weten hoe belangrijk ondernemers hun eigen huisstijl vinden. Met ons factuurprogramma heb je keuze uit diverse ontwerpen welke je ook nog naar wens kunt perfectioneren. Wij bieden eindeloze mogelijkheden, omdat we het belangrijk vinden dat je jouw eigen huisstijl kunt gebruiken wanneer je een factuur opstelt. Zo kan elk factuur zodanig worden opgemaakt dat jouw huisstijl direct te herkennen is. Als ondernemer behoud je graag het overzicht en wil je graag zelfstandig regelen hoe een afhandeling verloopt. Ook met een factuurprogramma van Offective houd je alle touwtjes zelf in handen. Je kunt ervoor kiezen om een factuur uit te laten printen en deze zelf op te sturen. Er kan echter ook gekozen worden voor een digitale factuur, waardoor printwerk niet meer nodig is. Naast deze afhandeling bevat ons programma ook een bestand waarmee je incasso’s en betalingen kunt bijhouden. Vaak is dit erg prettig voor grote bedrijven. Alle incasso’s en aanmaningen worden automatisch verstuurd. Je hoeft dus niet meer in de gaten te houden of iedereen keurig betaalt, dat doet het programma voor jou. Mocht je werken met meerdere modules, dan is het handig om te weten dat een factuurprogramma direct gekoppeld kan worden met bijvoorbeeld je boekhouding. Hierdoor houd je ook nog eens nauwkeurig bij wie en wat er betaald is. Ook dit levert tijdswinst op.

Offective biedt diverse modules aan

Ons pakket bestaat uit meer dan tien verschillende modules, waaronder uiteraard een module voor een factuurprogramma. Verder hebben wij nog de volgende modules die afgenomen kunnen worden:

 • Boekhouden;
 • Relatiebeheer;
 • Producten;
 • Verkoop;
 • Projecten;
 • Uren;
 • Personeel;
 • Taken;
 • Beheer;
 • Webshop koppelingen;
 • Administratiekantoor aanmelden;
 • Mobile App;
 • API.

Bij Offective.nl is daarom van alles mogelijk. Door verschillende mogelijkheden te combineren kom je uit op een gewenst pakket. Neem in ieder geval de module factuurprogramma mee wanneer je enkele modules van ons wilt gebruiken. Hiermee wordt namelijk het meeste werk uit jouw handen genomen en dat is wat een iedere ondernemer zou willen. Er is altijd een mogelijkheid om ons programma gratis uit te proberen. Een maand lang kun je kijken hoe gebruiksvriendelijk en effectief het programma is. Als je net een ondernemer of een zzp’er bent geworden, dan mag je ons programma zelfs een jaar lang uit proberen. Twijfel je? Kijk hoeveel tijdwinst je maakt wanneer je bij Offective een factuurprogramma afneemt. Heb je vragen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.


Comments are closed.