Nieuws

Een goed functioneringsgesprek met behulp van software

donderdag, 11-12-2014  

Een goed functioneringsgesprek kunt u pas echt gaan houden als u beschikt over de juiste informatie over uw medewerkers. U kunt deze informatie bijhouden in een dossier en dat is wat er tegenwoordig sowieso het geval is. Dat is een gouden regel want zonder deze informatie kunt u nooit een goed functioneringsgesprek aangaan met iemand. Natuurlijk kunnen we niet van iedereen verwachten dat u geheel op de hoogte bent van het reilen en zeilen van elke medewerker maar een algemeen beeld zou u toch wel moeten schetsen. En daar kunt u vast en zeker wel wat hulp bij gebruiken, zeker als u een erg groot team hebt. De beste manier om het functioneringsgesprek is door u van te voren in te lezen in dit dossier maar dat vergt wel wat tijd. Daarom zou u dit zelfs nog tijdens het functioneringsgesprek gedeeltelijk kunnen doen zonder dat het opvalt of vervelend is. Hoe? Door onze software te gaan gebruiken. Door onze software veelvuldig bij te werken en niet uit het oog te verliezen is het mogelijk om een perfect dossier aan te leggen van alles en iedereen. Niet alleen kunt u op die manier een goed functioneringsgesprek gaan houden, ook zult u veel meer dingen gaan inzien die er spelen binnen uw bedrijf. De ene persoon is de ander niet en u kunt er dan ook zeker niet vanuit gaan dat iedereen even hard werkt. Het is dan ook verstandig om te kijken naar de mogelijkheden die iedere medewerker biedt zodat u kunt inspelen op de dingen die ze wel goed kunnen zodat er een mooie balans ontstaat binnen uw bedrijf. Uit onderzoek is gebleken dat onze software daar een cruciale rol bij kan spelen en uw rendement met maar liefst 40 procent kan verhogen. Dat klinkt u vast en zeker als muziek in uw oren! Ga dan ook niet bij de pakken neerzitten maar kom in actie en bezoek onze site zodat u meer te weten kunt komen over dit handige product.

Dankzij deze software hebt u een goed functioneringsgesprek

De software voor het functioneringsgesprek is eenvoudig in gebruik en past op vrijwel elk besturingssysteem. Wij komen het dan ook maar wat graag bij u op het kantoor installeren zodat u allen er snel gebruik van kunnen gaan maken. U zult hier zeker geen spijt van krijgen want dankzij dit programma is een functioneringsgesprek een fluitje vaneen cent en dat is zowel prettig voor de werkgever als de werknemer. Als u elkaar nog niet zo goed kent, dan speelt een stressfactor een zekere rol. Doordat u nu een goed dossier hebt aangelegd kunt u tijdens het functioneringsgesprek daar op inspelen en voelt de medewerker zich meer in zijn of haar sas. Hebt u dus heel wat van dit soort gesprekken af te leggen? Dan kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken en dat is wat deze software voor u kan betekenen. Dat levert u:

  • goed materiaal voor het functioneringsgesprek zodat beide partijen zich op hun gemak kunnen voelen en zonder zorgen een functioneringsgesprek in kunnen gaan
  • de mogelijkheid om data door te geven aan al uw medewerkers zodat ze weten wanneer ze voor het functioneringsgesprek verwacht worden. Ook kunt u het gaan gebruiken als planning. Dus normale roosters kunnen worden ingevoerd net als de data voor werkoverleg, vergaderingen en personeelsfeesten
  • medewerkers kunnen op deze manier ook vrij regelen en hun vakantie doorgeven

Dit zal resulteren in vrolijke gezichten die vol motivatie aan het werk zullen gaan. Klinkt u dit als muziek in uw oren en kunt u dit wel gebruiken? Dan kunt u nu direct na het lezen van deze tekst met ons in contact komen. Wij helpen u graag verder om aan deze software te komen. In een handomdraai kunt u dit gaan regelen dus blijf niet bij de pakken neerzitten, deze digitale manier heeft absoluut de toekomst en als u dit gaat gebruiken, dan loopt u een stapje voor op uw concurrenten en dat is toch zeker wat we allemaal wel zouden willen.

Leer uw medewerkers beter kennen

Een functioneringsgesprek is een belangrijk gesprek voor beide kanten want u begrijpt wel dat het de sfeer kan bepalen op het werk. Een functioneringsgesprek kan leiden tot een goede band tussen werkgever en werknemer en dat kan enkel positief uitpakken op de werkvloer. We zijn immers allemaal mensen en verdienen een gelijke behandeling. Toch dient er wel geluisterd te worden naar de werkgever. Dat is nu eenmaal de hiërarchie zoals het gebruikelijk is op werkgebied. Daar moet wel iets tegenover staan en dan hebben we het niet over het salaris. Het is meer het gevoel dat het meer dan de moeite waard is om er te werken. Dat vindt u hopelijk ook en hopelijk komt u snel de software bestellen zodat u er tijdens het functioneringsgesprek aan kunt werken. Een functioneringsgesprek snijdt dan ook aan twee kanten want u moet ook de gelegenheid geven aan de ander om zijn kant van het verhaal te doen. Een functioneringsgesprek kan dan ook erg positief uitpakken voor de verdere ontwikkeling van uw bedrijf omdat deze werknemers wellicht met prachtige ideeën komen waar u tot op heden nog niet over nagedacht hebt. Luister hier dan ook goed naar en voeg het toe aan het handige personeelsdossier dat u binnenkort kunt gaan opbouwen als u met ons in zee gaat. Bij ons is de klant koning, tot snel!


Comments are closed.