Coaching en Workshops

Een time management cursus volgen

maandag, 8-7-2019  

Ik had altijd het gevoel dat ik het ontzettend druk had op mijn werk. Elke dat wilde ik alle emails beantwoorden en mijn taken zo snel mogelijk afronden. Als mijn baas iets aan mij vroeg, dan deed ik het direct en liet ik vaak mijn andere werk liggen. Ik had het gevoel dat mijn werk nooit stopte en er altijd nieuwe dingen te doen waren. Ik wilde dit veranderen en besloot samen met mijn manager om een time management cursus te volgen. Op de website timemanagement.net vond ik een goede cursus en daar heb ik veel van geleerd. Ik ben iemand die graag werkt en veel voldoening haalt uit zijn werk. Ik lig goed in het team en presteer goed. Ik werk hard en probeer altijd zoveel mogelijk te doen. Ik had altijd het idee dat ik ontzettend veel te doen had en dat er altijd nieuwe dingen te doen waren. Ik dacht nooit veel na over mijn taken en probeerde altijd alles zo snel mogelijk af te ronden. Als mij baas was aan mij vroeg, dan deed ik dit meteen, want ik wilde goed voor de dag komen. In een gesprek gaf ik aan mijn baas aan, dat ik het ontzettend druk had en mij hier zorgen over maakte. Hij stelde voor om een time management cursus te volgen, zodat ik beter met mijn tijd om kon gaan. Andere teamleden hadden het ook druk, maar hadden dit gevoel minder dan ik dit had. Mijn baas gaf aan dat ik mijn taken altijd direct wilde uitvoeren, terwijl dit vaak helemaal niet nodig was. Hij vertelde mij, dat ik mijn tijd verstandiger moest indelen en dat ik aan een time management cursus veel zou hebben. Hij had vroeger ook dit probleem en een cursus had hem veel geholpen.

Wat is de beste time management cursus?

Online ging ik op zoek naar een goede cursus en vond al snel de website timemanagement. De time management cursus die op deze website wordt aangeboden heeft een zeer goede beoordeling en het bedrijf is uitgeroepen als beste opleider van Nederland. Ik zag dat de eendaagse cursus regelmatig wordt gegeven en op verschillende locaties in Nederland. Ik stelde de cursus voor aan mijn baas en hij vond het een goede keuze. Ik schreef mij in voor de eerstvolgende cursusdag op een locatie in de buurt en gelukkig was er nog plaats.

Veel opgestoken tijdens de dag

Begin deze maand was de time management cursus en ik vond het erg leerzaam. Ik heb verschillende technieken geleerd en veel opgestoken van de verschillende tips. Wat ik geleerd heb pas ik toe bij mijn werk en heb nu veel meer rust. Ik realiseer mij nu dat niet alle taken prioriteit hebben en kunnen wachten. Sommige taken zijn niet zo belangrijk en die doe ik nu alleen wanneer ik tijd over heb. Ik heb veel aan de time management cursus gehad en denk dat de cursus op timemanagement.net voor veel mensen bruikbaar is.

  • De cursus heeft veel goede beoordelingen
  • De opleider is gekozen als beste van Nederland
  • De cursus is te volgen op veel verschillende locaties
  • Ik heb veel geleerd tijdens de cursusdag


Comments are closed.