Woning en Tuin

Epdm

donderdag, 18-12-2014  

Epdm is een materiaal dat voor diverse producten gebruikt wordt. We hebben het hierbij voornamelijk over bouwproducten zoals rubbers en lijmen. Bijvoorbeeld met als doel om een dak te isoleren of ervoor te zorgen dat alles netjes blijft zitten op de plek waar het hoort. Veel aannemers zweren bij epdm en in deze tekst proberen we u uit te leggen waarom epdm zo verdraaid handig is. Wellicht doet het u ook wel overtuigen om eens epdm te gaan gebruiken en dan bent u bij ons aan het goede adres want hier kunt u uw epdm bestellen. Epdm is natuurlijk een afkorting en staat voor vier technische namen dat men gebruikt om rubbers en polymeren mee aan te duiden maar daar zullen we u niet mee gaan vermoeien. Wellicht dat het u helemaal niets zegt en als u het toch graag wilt weten, dan kunt u altijd even kijken op het internet naar de betekenis. Als u toch aan het surfen of browsen bent of hoe u dit ook wilt noemen, kijkt u dan eens op onze website. Dat zouden wij in ieder geval erg op prijs stellen. Het kost u niets en u leert een hoop nuttige informatie over het gebruik van epdm en hoe u dit het beste aan kunt schaffen. Voor particulieren is epdm handig spul. Stel dat u een huis aan het bouwen bent of u bent uw dak aan het vervangen, dan komt epdm als geroepen. Want hiermee weet u zeker dat uw dak jaren mee kan gaan zonder dat u hier verder omkijken naar hebt. Uiteraard is het verstandig om het dak af en toe schoon te maken. Bladeren uit de goot halen, dat soort dingen. Maar over het algemeen voorkomt u lekkages dankzij het geweldige epdm materiaal dat u nu toch echt bij ons moet komen bestellen.

Wij leveren diverse producten van het materiaal epdm

Wat u ook maar wilt, wij kunnen het op voor u op maat maken in ons magazijn en onze werkplaats. Daar draaien wij onze handen niet voor om. We zeggen weleens voor de grap tegen elkaar: ‘epdm zit in ons bloed’. Dus wat uw wens ook is, laat het ons weten want wij houden zeer zeker van een uitdaging. Kiest u er liever voor om het epdm zelf te snijden als het eenmaal gearriveerd is? Dan doen we daar ook totaal niet moeilijk over. Daarom kunt u het epdm in diverse soorten en maten bij ons komen bestellen maar zoals duidelijk moge zijn kunnen we dit ook alvast voor u doen. Het is dus maar net wat u efficiënt vindt, bij ons is de klant de koning dus wij wachten geduldig af tot u een keuze maakt. En als u hulp nodig hebt bij het een en ander, dan horen we dit natuurlijk erg graag van u want hier zijn de experts dagelijks in de weer met epdm. Dat klinkt u vast en zeker als muziek in uw oren. Bent u nu ook zo benieuwd wat wij allemaal in petto hebben? Bekijkt u dan eens het volgende lijstje. Dit lijstje is overigens verre van compleet maar dan hebt u in ieder geval alvast een eerste impressie:

  • dakbedekking
  • dakpakketten
  • stroken
  • lijmen en kitten
  • en hemelwaterafvoeren

Allemaal van epdm vervaardigt en dus bestand tegen erg lage temperaturen en erg hoge temperaturen. Het kan maar liefst 120 raden Celsius aan dus mocht er op de een of andere vreemde manier kokend water op het dak worden gegooid of terechtkomen, dan zal het geen schade aan het epdm toebrengen. Ook kan het tegen extreme koude dus de winters zal uw dak ook doorkomen. Geen gedoe met uitzettingen waardoor scheuren en gaten kunnen ontstaan die ervoor kunnen zorgen dat uw dak een flinke renovatie nodig zal hebben. Wat wilt u nog meer dan epdm als basismateriaal?

Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op

Contact opnemen is uitermate simpel. U hoeft alleen even naar onze website te gaan en dan te klikken op het kopje “contactgegevens”. Eenmaal daar aangekomen vindt u ons telefoonnummer, ons bezoekadres en ons e-mailadres. Schroom dus niet langer en klim in de pen want wij beantwoorden uw vragen omtrent epdm zo spoedig mogelijk. Met dit materiaal kunt u daadwerkelijk alle kanten uit en zal het niet lang duren voordat u weer lekker kunt gaan klussen. Ook kunt u als bedrijf bij ons terecht als u op zoek bent nar grote partijen van dit uitstekende materiaal. Laat ons dit weten en dan zorgen wij ervoor dat we het zo spoedig mogelijk in huis hebben. De kans is overigens erg groot dat we het erg snel kunnen komen bezorgen wan we hebben een zeer groot magazijn en doen er alles aan om dat magazijn voortdurend gevuld te houden zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling. We verkopen dit product overigens uitsluitend zonder talk aan de onderkant. Daardoor is het een stuk eenvoudiger te lijmen en kunnen wij echt de garantie geven dat het materiaal meer dan vijftig jaar meegaat. Dit scheelt u tevens aanzienlijk in materiaalkosten en arbeid dus u kunt ook hier nog eens op besparen. Als u hier vaker komt bestellen is het misschien een goed idee om een gratis account aan te maken. Dan blijven uw contactgegevens bewaard en kunt u met een klik van uw muisknop een nieuwe partij bestellen. Een kind kan de was doen!


Comments are closed.