Bedrijven en Bedrijfsleven

Fulfilment service voor merk en imago

maandag, 9-2-2015  

S&H is een bedrijf dat zich bezig houdt met het verbeteren van uw merk. Iedere klant die bij u aanklopt, heeft een bepaald beeld van uw bedrijf. Dat beeld wordt direct gevormd en dat beeld kan zich aanpassen al naargelang een klant meer ervaringen heeft met uw bedrijf. Fulfilment service betekent voor ons dat wij naar uw bedrijf kijken om te zien waar er verbetering mogelijk is. De fulfilment service uitbesteden is voor u als ondernemer zinvol omdat u gebaat bent bij een paar ogen dat objectief kan kijken naar uw zaak. Het waarborgen van uw huidige naam en het verbeteren van uw merk is waar wij ons op richten bij de fulfilment service. Wij kijken naar het hele proces van verkoop en de manier waarop u zich op uw klanten richt. Ieder bedrijf kent een andere structuur en daar moet rekening mee worden gehouden als het gaat om fulfilment service. Onder fulfilment service vallen een aantal zaken die kunnen worden samengevat onder de noemer ‘multichannel’ of ‘order- en service keten’. Klanten handelen veelal intuïtief. Zij hebben een goed gevoel bij uw bedrijf of zij hebben geen goed gevoel bij uw bedrijf. De manier waarop zij een idee krijgen van uw bedrijf is niet geheel onder uw controle. We kunnen dan ook de manier waarop uw bedrijf zich ontwikkeld niet helemaal onder controle houden, maar we kunnen wel zorgen dat we u bedrijf bijsturen en dat u de juiste stappen neemt die een positieve invloed zullen hebben op uw bedrijf. Hoe gaat dat allemaal in zijn werk? Uw klanten zullen u altijd beoordelen op een aantal zaken. Hierbij moet u denken aan de manier waarop uw website eruit ziet, de eenvoud of complexiteit van uw merk en hoe het betalen mogelijk is. Is er een veilige betaalomgeving en kunt u ergens terecht voor vragen? Dat zijn belangrijke zaken die aan de orde komen. Klanten kijken dus naar bepaalde mogelijkheden en de fulfilment service die wij bieden zorgt er voor dat u deze zaken aanscherpt. Het gaat dus om:

  • de manier waarop u uw merk op de markt brengt
  • de service die u biedt en hoe u dat overbrengt
  • de mogelijkheden voor het afhandelen van betalingen
  • de mogelijkheden voor het afhandelen van andere zaken zoals retourneren
  • wat is er allemaal mogelijk? En is er een goed contactpunt?

Fulfilment service: de beste keuze

Iets wat wij erg veel zien en wat een echte beginnersfout genoemd mag worden, is het grote enthousiasme waarmee bedrijven van start gaan en waarbij zij het verzuimen om een duidelijke armzwaai te maken. Met andere woorden; ondernemers willen alles in een keer en omdat ze alles willen, maken ze vaak niet een plan dat duidelijk genoeg is. Het aanspreken van een doelgroep is iets waar heel goed over moet worden nagedacht. Dat gaat niet in een keer goed. Daarom zeggen wij altijd tegen klanten die naar ons uitreiken met de vraag of wij hen kunnen helpen door het bieden van onze fulfilment service, dat zij eerst duidelijk moet formuleren wie hun doelgroep is. Fulfilment service betekent niet alleen maar dat u als bedrijf bij ons aanklopt, het vraagt ook iets van u. Om beter te worden, zult u namelijk inzichten moeten verwerven. Doordat wij jarenlange ervaring hebben in het brede vakgebied van de efulfilment, kunnen wij u echt iets leren over de manier waarop u ook naar uw bedrijf en uw klanten kunt kijken. Investeren in efulfilment, betekent dat u kiest voor een duurzame investering en dat is een van de mooiste dingen die er zijn. Een duurzame investering doen, betekent namelijk dat u er een leven lang plezier van heeft en dat is een van de belangrijkste zaken als het gaat om de keuze om wel of niet een bepaalde investering te doen. Probeer ook te kijken naar uw eigen proces van keuzes maken en probeer dan eens vanuit de ogen van uw klant naar uw eigen bedrijf te kijken. U zult zien dat u door echt en kritisch naar uzelf te durven kijken, veel belangrijke inzichten vanzelf komen. Als u meer wilt weten over onze fulfilment service, ga dan naar het kopje fulfilment service en maak de juiste keuze. De beste investering in uw bedrijf is de investering die u doet in uw huidige en toekomstige klanten. Dat is een ding dat zeker is. Het staat u bovendien vrij om op ieder moment contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Fulfilment service voor de beste merken

Onze fulfilment service vervult de rol die niet mag ontbreken als u een merk tot een topmerk wilt maken en als u uw merk op de beste manier op de markt wilt zetten. Onze hele fulfilment service is er niets voor niets op gericht om bedrijven en organisaties bewust te maken van de kracht van de uitstraling die zij genieten. Een imago is snel gezet, maar als dat imago niet zo best is, dan heeft u als ondernemer wel een probleem en dat is iets wat u te alle tijden voorkomen wilt. Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen, vraagt u zich af. Dat zijn een hele hoop zaken die wij hier niet allemaal kunnen noemen. Wat wij wel kunnen zeggen is dat onze fulfilment service zich helemaal richt op de structuur van uw bedrijf en daar profiteert u van. Wij spitsen onze service volledig toe op uw zaak en dat maakt dat vele tevreden klanten van onze service gebruik maakten en nog steeds maken. Dat is het bieden van kwaliteit!


Comments are closed.