Cadeau en Relatiegeschenken

Goedkoop je naam verspreiden via een flessenopener

maandag, 18-3-2019  

Goedkoop je naam verspreiden via een flessenopenerAls je een bedrijf begint, dan weet niemand dat je een bedrijf opstart. Alleen je vrienden en familie en iedereen die je op de hoogte hebt gesteld, zullen weten dat er sprake is van een nieuw bedrijf. Dat betekent dat zodra alles geregeld is en je bedrijf operationeel is, niemand weet dat zij bij jou bijvoorbeeld schoenen of boeken kunnen kopen. Als je als psycholoog begint, dan weet niemand dat jij deze diensten aanbiedt. Het is dus zaak om zo snel mogelijk jouw naam de wereld in te smijten. Nu kun je op een hoog gebouw gaan staan en de longen uit je lijf schreeuwen in de hoop dat men je hoort en vervolgens via Google je bedrijf ook weet te vinden. Maar effectief is dit natuurlijk niet en je komt op deze manier eerder om andere redenen in het nieuws. Dat kan effectief zijn door de negatieve publiciteit, maar het is de vraag of je je nieuwe bedrijf op deze wijze wilt promoten. Het is beter om in de beginfase een beetje professionaliteit uit te stralen door leuke reclames te maken en vooral ook door bijvoorbeeld slim gebruik te maken van promotiemateriaal. Dat laatste hoeft ook helemaal niet duur te zijn en toch kun je met het juiste promotiemateriaal heel snel veel mensen bereiken. Daarnaast is het effect van promotiemateriaal te vergelijken met de rimpels in het water nadat je er bijvoorbeeld een steen in gooit. Op de plek van de impact met het water heb je het meeste effect en daar zie je dan ook opspringend water. Maar vervolgens zie je dat de rimpels of golven in het water zich steeds meer uitbreiden tot ver buiten de impactzone. Op het moment dat jij een flessenopener weggeeft aan 1 specifiek persoon, dan is dat te vergelijken met de plons na de impact van de steen in het water. Maar de momenten dat deze flessenopener tijdens een feestje van hand tot hand gaat of wellicht weer in het bezit komt van iemand anders op een andere locatie, zijn vervolgens te vergelijken met de immer uitdijende golven na de eerste impact. Dat betekent dus dat een flessenopener met jouw bedrijfsnaam erop als het ware als promotiemateriaal actief blijft lang nadat jij deze hebt weggegeven. Deze effectiviteit stopt pas op het moment dat de flessenopener in de prullenbak verdwijnt of wanneer de opdruk vervaagt en men dus niet meer weet dat het om jouw bedrijfsnaam gaat. Het mooie aan een flessenopener is tevens dat je deze al voor 12 cent per stuk kunt bestellen. Dus je kunt er zo duizend bestellen en dat kost je dus relatief weinig geld. Maar met 1000 flessenopeners die via een eerste impact al 1000 mensen bereiken en daarna wellicht nog eens duizenden mensen, kun je dus makkelijk heel veel mensen kennis laten maken met jouw nieuwe bedrijf.

Een flessenopener bedrukken doe je via dereklameshop.nl

Mocht je dus een flessenopener willen bedrukken, dan kun je terecht bij dereklameshop. Hier kun je kiezen uit verschillende flessenopeners die je dus ook meteen kunt laten bedrukken met:

  • Bedrijfsnaam
  • Bedrijfslogo
  • Website adres
  • Telefoonnummer / emailadres

Een flessenopener kan dus ook meteen als visitekaartje fungeren. Aarzel dan ook niet en surf snel naar dereklameshop.nl om een flessenopener te bedrukken.

Vraag een gratis proefdruk aan

Ben je benieuwd hoe de flessenopeners eruit komen te zien, dan kun je eerst via dereklameshop.nl een proefdruk aanvragen. Aan de hand hiervan kun je dan zien hoe ze eruit komen te zien en als je tevreden bent, dan kun je meteen een hele partij bestellen.


Comments are closed.