Nieuws

Goochelaar Marc Woods huren voor alle evenementen

dinsdag, 7-4-2015  

Bent u op zoek naar een leuke goochelaar voor een evenement dat u gaat organiseren? Dit kan namelijk een hele goede manier zijn om eens wat anders te doen en het evenement dat u organiseert echt uniek te maken. Marc Woods is altijd de beste keus voor u. Doordat Marc Woods een enorme hoeveelheid acts heeft die u kunt boeken is hij namelijk geschikt voor elke partij. U kunt hierbij denken aan een bruiloft, een jubileum, een kerstborrel of een beurs. Hij kan niet alleen overweg met alle soorten partijen, hij kan ook nog eens overweg met alle soorten mensen door de jaren ervaring die hij heeft. Deze goochelaar kan met zijn goocheltrucs van elk evenement een succes maken.

De verschillende trucs van deze goochelaar

Door de jaren heen heeft Marc Woods een hele hoeveelheid goocheltrucs verzameld. Degene waarvan hij denkt dat ze goed zijn voor het grote publiek en die hij ook goed heeft getraind kunt u vinden op zijn website om te boeken. Deze goocheltrucs zijn de volgende:

  • close-up magic
  • magic ways
  • magisch café
  • de cocktailbar
  • entree act
  • trade show magic
  • goochelaar ontmaskerd

De eerste acts die u kunt boeken is dus de ‘close-up magic’ act van goochelaar Marc Woods. Zoals de naam al zegt is het kenmerkende aan deze act dat alles heel dichtbij gebeurd. Door de intense ervaring die de toeschouwers hiermee hebben is dit een van de meest geboekte acts van hem. U kunt bij deze show denken aan goocheltrucs zoals gedachtenlezen, zakkenrollen en trucs met kaartjes en balletjes. Als u er zo bovenop zit kunt u al helemaal niet geloven wat Marc allemaal doet, maar het gebeurt toch echt. Het leuke van deze show is ook dat hij echt bedoeld is om lol te hebben, dus vooral voor wat lossere feesten is het een echte topper. De ‘magic ways’ show is vooral bedoeld voor grote groepen. Het is wel belangrijk dat de locatie gepast is, maar als dit het geval is kan deze show echt fantastisch zijn. Ook deze show is zeker bedoeld om plezier te hebben, het kan misschien het best omschreven worden als een combinatie van een goochelaar en stand-up comedy. De show ‘magisch cafe’ kunt u perfect kiezen als u iets in een kroeg organiseert. Ook is het leuk om deze show te doen op een feest waar meerdere ruimtes zijn. De goochelaar kan dan een beetje rondlopen en zijn show op allemaal plekken doen. Mensen kunnen gewoon langskomen en van de vlugge vingers van de goochelaar genieten. De ‘cocktailbar’ is vooral geschikt voor grote feesten en beurzen. Het is namelijk een mobiele bar waar de goochelaar het maken van cocktails combineert met allerlei goocheltrucs. Het leuke aan deze bar is dat er veel interactie is met de toeschouwers en dat de mensen niet vervelend hoeven te wachten maar juist liever nog even blijven staan om te kijken wat er allemaal gebeurt. Het is een fantastische combinatie van muziek, geweldig vermaak en alcoholische dranken. Als u de binnenkomst van de gasten interessant wil maken dan kunt u ook een goochelaar inhuren voor een ‘entree act’. Hierin is Marc een beveiliger die altijd wel iets vindt bij de mensen die binnenkomen. Omdat het allemaal op een hele grappige manier gebeurd komt iedereen gelukkig en met een glimlach op het gezicht binnen. Als u zich zorgen maakt over de aandacht trekken van alle bezoekers op een beurs waar honderden bedrijven staan met een stand kunt u ook een goochelaar inhuren om uw stand wat opvallender te laten zijn. Met de ‘trade show magic act’ kan Marc de producten die u verkoopt op een magische manier aan de man brengen. Als u juist heel erg benieuwd bent naar hoe een goochelaar het nou allemaal doet dan kunt u ook een workshop aanbieden op een evenement dat u organiseert. De act ‘goochelaar ontmaskerd’ leert de mensen in het kort enkele kneepjes van het vak. Zo leren de gasten wat en kunnen ze thuis hun vrienden en collega’s verrassen met een mooie goocheltruc.

De voordelen op een rijtje

We hebben het nu steeds gehad over wat Marc Woods allemaal voor u kan betekenen op een evenement. Maar deze acts zouden meerdere goochelaars kunnen doen. Wat maakt Marc Woods nou zo bijzonder? Waarom zou u nou altijd Marc Woods moeten kiezen voor een partij die u moet organiseren? Ten eerste heeft Marc Woods veel ervaring en weet dus waar hij mee bezig is als het om goochelen gaat. Daarnaast rekent hij geen reiskosten, dus u betaalt echt alleen voor wat hij voor u doet. Daarnaast is hij bereid om in de hele Benelux op te treden, en als het uitkomt zelfs verder. Ook garandeert deze goochelaar honderd procent tevredenheid. Het zal dus nooit gebeuren dat de gasten het niet naar hun zin hebben bij de goocheltrucs van hem. Hiernaast is het fijn dat hij werkelijk voor allo evenementen in is te zetten. Het maakt niet uit wat de situatie is, Marc Woods maakt er een leuke van. Het is daarnaast natuurlijk fijn dat u weet dat hij met prijswinnende acts werkt, het zal dus niet gebeuren dat het niets aan is. Ook kan Marc Woods in het Nederlands, Engels en in het Duits zijn trucs doen. U hoeft dus niet bang te zijn dat er mensen zijn die hem niet zullen begrijpen, de goochelaar past zich aan op zijn publiek.


Comments are closed.