Webdesign en Webdevelopment

Heb jij al een Magento webshop?

maandag, 22-4-2019  

Wil je een Magento webshop aanschaffen? Dit kan bij Creative ICT. Zij bieden dit aan op hun website: creativeict.nl. De medewerkers van Creative ICT hebben al veel anderen geholpen met het aanschaffen en implementeren van hun Magento webshop. Het Magento systeem is speciaal gericht op de online verkoop van producten. Heel vroeger werd er nog gehandeld. Later kwam er een ruilmiddel (geld). Tegenwoordig vindt veel koop en verkoop online plaats! We kennen het allemaal wel: webshops van kledingwinkels. Ook reizen worden steeds vaker online gekocht, net als de wekelijkse boodschappen en tickets voor dagjes uit. Heb jij nou zelf ook een webshop, maar ben je hier niet zo tevreden over? Of heb jij er nog geen, maar wil je er wel graag een? Kijk eens op de website van Creative ICT meer voor informatie over de Magento webshop. Ook in dit artikel zal nader worden toegelicht wat dit inhoudt en wat mijn persoonlijke ervaring is met dit nieuwe systeem voor het inrichten van een webwinkel.

Een Magento webshop via Creative ICT

Veel mensen zijn je al voor gegaan. Een goede webshop wordt steeds belangrijker. Tegenwoordig zijn er allerlei strategieën en snufjes om je webshop te optimaliseren. Met de Magento webshop zit dit allemaal in één pakket. Je hebt zelf de regie over je eigen webshop. Zo kun je de shop aanpassen wanneer je maar wilt. Het Magento systeem biedt je de mogelijkheid om je webshop snel uit te kunnen breiden. Dit kan allemaal binnen het pakket dat je hebt besteld. Je hoeft dus geen extra pakketten aan te schaffen die vaak duurder zijn, zoals bij andere e-commerce systemen. Het is een erg simpel systeem, zodat het voor iedereen toegankelijk is en iedereen er snel mee aan de slag kan. Magento is zo ingericht dat het vatbaar is voor zoekmachines. Dit betekent dat wanneer jouw Magento webshop op de juiste manier wordt ingericht, de pagina snel gevonden zal worden op het internet. En dat is precies wat we allemaal willen. Een ander voordeel van het Magento systeem is dat deze erg gemakkelijk aan andere systemen gekoppeld kan worden. Zo is al je informatie omtrent je webshop gemakkelijk te vinden en ook gemakkelijk te weergeven. Creative ICT heeft veel ervaring met het implementeren van de Magento webshop bij zelfstandigen, maar ook bij bedrijven. In Nederland zijn tal van webshops. Hiervan is ruim 30% gemaakt middels het Magento systeem. Zelf heb ik hier ook voor gekozen. In de volgende alinea zal ik jullie uitleggen waarom. 

Mijn ervaring met mijn nieuwe webshop

Ik heb ook de Magento webshop aangeschaft. Ik koos voor een samenwerking met Creative ICT. Zelf ben vrij onhandig met de computer. Daarom was ik op zoek naar een ICT-bedrijf dat mij in Jip- en Janneketaal uit kan leggen wat het Magento systeem inhoudt en hoe ik het kan gebruiken. De medewerkers van Creative ICT waren hier zeker toe bereid. Alles omtrent de Magento webshop is keurig aan mij uitgelegd. Ook wanneer ik later vragen had, kon ik contact opnemen met de organisatie. Ik zou jullie zeker aanraden om te kiezen voor de Magento webshop via Creative ICT. De redenen hiervoor heb ik opgesomd:

  • Eenvoudig systeem
  • Vriendelijke medewerkers
  • Duidelijke website


Comments are closed.