Bedrijven en Bedrijfsleven

Heeft u deze pvc vloeren al gezien?

vrijdag, 14-6-2019  

Wij hebben vorig jaar vernomen dat onze vloeren hoog nodig aan vervanging toe waren. Het is namelijk zo dat wij de laatste vijftien jaar niets meer aan onze vloer hebben gedaan en dat zorgde er voor dat de vloer zijn beste tijd wel had gehad. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om een goede nieuwe vloer te vinden. Wij hebben beide een hekel aan vloeren die niet praktisch zijn, maar wij wilden wel graag een vloer kopen die ook mooi was. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn om goed te slagen en op die manier zijn wij uiteindelijk terecht weten te komen bij de mensen van lab21.nl. Deze mensen verkopen namelijk heel mooie pvc vloeren. Wanneer u mij vorig jaar verteld had dat ik ooit nog eens pvc vloeren zou gaan kopen, dan had ik u waarschijnlijk hard uitgelachen. Ik had namelijk altijd het idee dat pvc vloeren niet geschikt waren voor ons, noch dat wij ze mooi zouden vinden. Dat was echter een aanname die op niks gebaseerd was en het was daarom ook een opluchting om te zien welke mooie pvc vloeren je vandaag de dag kunt kopen. Ik wilde er graag zeker van zijn dat ik mooie pvc vloeren in mijn woning kon aanbrengen want aangezien dergelijke pvc vloeren tientallen jaren mee kunnen gaan, wilde ik er zeker van zijn dat ik een goede aankoop deed. Ik ben daarom gaan kijken naar wat de mogelijkheden waren die door de mensen van lab21.nl werden aangeboden en al snel had ik in de gaten dat ik een keer contact moest gaan opnemen met een van de mensen van dit bedrijf. Het is namelijk zo dat wanneer je deze mensen even aan de mouw trekt over hun pvc vloeren, je heel goed advies kunt krijgen en dat is heel erg nuttig. Je weet dan namelijk zeker dat je de juiste keus maakt en daar is nooit iets mis mee. Wij hebben daarom op de site van lab21 de contactgegevens van deze mensen gezocht en toen konden wij even met een expert van dit bedrijf overleggen. 

Deze pvc vloeren zijn prachtig en voordelig

Wij hadden niet een heel ruim budget en wij waren daarom ook even bang dat wij niet de pvc vloeren konden kopen die wij graag wilden hebben. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit konden oplossen, maar toen wij te horen kregen wat wij voor de pvc vloeren moesten betalen, merkten wij dat wij zelfs geld over zouden houden van ons budget. Dat was een meevaller die wij niet verwacht hadden en wij zijn daarom ook heel blij dat wij zaken zijn gaan doen met dit bedrijf. 

Deze site is een topper

Wij hebben inmiddels onze pvc vloeren in huis liggen en het resultaat is echt heel mooi geworden. Wij kunnen dan ook zeker concluderen dat:

  • Wij hier een heel goede aankoop hebben kunnen doen 
  • Wij hier voor een heel goede prijs zijn geholpen 
  • Wij weer heel lang een heel mooie vloer in ons huis hebben liggen 

Kijk ook een keer op lab21.nl voor foto’s van de beschikbare vloeren. 


Comments are closed.