Mode en Kleding

Heerlijk warme en trendy damespantoffels

woensdag, 22-4-2015  

Van damespantoffels had ik al een aardige verzameling. Normaal kocht ik mijn pantoffels op de markt, maar ik bleef er tegenaan lopen dat ze zo snel versleten waren. Inmiddels was ik al aan mijn zoveelste paar damespantoffels begonnen, toen ik me bedacht dat het misschien beter zou zijn om voor een goede kwaliteit te gaan. Dan zou ik langer kunnen doen met mijn damespantoffels. En aangezien het oog ook wat wil, ging ik op zoek naar trendy damespantoffels. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat damespantoffels lekker warm zijn. De damespantoffels die ik tot dan toe had gekocht, gaven me gedurende een week of twee warmte. Na die paar weken waren mijn pantoffels al de helft dunner geworden van binnen. Ik wilde liever geen damespantoffels van echte schapenvacht, hoewel dit wel een stuk warmer zou zijn. Maar de dieronvriendelijke praktijken bracht ik direct in verband met deze schapenvacht. Hierdoor wist ik eigenlijk ook niet zo goed waar ik naar op zoek was, als schapenvacht al uitgesloten zou zijn. Toch was ik benieuwd naar damespantoffels van schapenvacht. Misschien had ik teveel vooroordelen. Via het internet kwam ik al snel terecht op de site Shepherd-pantoffels.nl. Ik kon kiezen uit diverse categorieën, te weten:

  • nieuwe collectie
  • dames
  • heren
  • baby’s en kinderen
  • Shepherd Home Collection
  • sale

Ik zou dus niet alleen voor damespantoffels terecht kunnen bij deze firma. Ook voor mijn man en kinderen zou ik er pantoffels kunnen krijgen. Geïnteresseerd keek ik verder op deze website.

Damespantoffels van eerlijke schapenvacht

Bij het woord “shepherd”, moest ik gelijk denken aan een schaapsherder. En dat woord deed me natuurlijk gelijk denken aan schapen. Eigenlijk werd ik al direct gerust gesteld door de informatie op deze website. De damespantoffels zouden, net als de overige pantoffels op deze website, gegarandeerd diervriendelijk zijn. Ik moest direct denken aan de Merino schapen, die vaak vreselijk worden behandeld. Dit komt ook ter sprake op de website van Shepherd Pantoffels. De schapenvacht, die gebruikt wordt voor de pantoffels, komt uit Australië. Daar leven de Crossbreed schapen, ook wel Crossbred schapen genoemd. Deze Crossbreed schapen leven daar in vrijheid en worden uitstekend verzorgd. Ze worden voorzien in hun basisbehoeften en hebben een bijzonder goed leven. Ik belde direct met de klantenservice, want ik wilde het liefst met mijn eigen oren van een medewerker horen dat deze producten absoluut diervriendelijk zijn. Via het telefoonnummer op de website kreeg ik snel een medewerker aan de lijn. Deze kon me alles vertellen over het gebruik van de schapenvacht van de Crossbreed schapen. Ik kon in ieder geval gerust zijn, want de schapenvacht die gebruikt wordt in onder andere de damespantoffels, zou zonder twijfel diervriendelijk zijn. De medewerker vertelde me dat de schapen in vrijheid lopen en ze ook een goede zorg krijgen wanneer ze ziek zijn. Het levend verschepen van de schapen, is iets waar Shepherd Pantoffels erg goed op let. Dit is namelijk absoluut ondenkbaar. Shepherd Pantoffels komen uit Zweden. Als koukleum vond ik het ook bijzonder aangenaam om te lezen dat ook de damespantoffels heerlijk warm zijn aan de voeten. Deze constante warmte wordt zelfs gegarandeerd door deze firma. Eigenlijk hebben de damespantoffels alles wat een vrouw maar wil. Ze zijn heerlijk warm, van goede kwaliteit en van een erg mooi design. De buitenkant is van suède en de binnenkant is van schapenwol. Enthousiast nam ik eens een kijkje in het assortiment damespantoffels. Mijn oog viel gelijk op de pantoffel met de naam Mariëtte. De hoge sluiting was het eerste dat in het oog sprong en de reden waardoor ik meer wilde weten. Ik kon me voorstellen dat de hoge sluiting extra warmte zou geven. Ik heb uit de collectie damespantoffels, uiteindelijk gekozen voor de Mariëtte. Inmiddels heb ik er al erg veel plezier aan beleefd. Koude voeten zijn voorgoed verleden tijd, zelfs na een aantal maanden. De kwaliteit is werkelijk perfect. Deze damespantoffels zijn niet alleen erg lekker warm, qua design vind ik ze ook bijzonder mooi.

Shepherd Pantoffels heeft een ruim assortiment

Natuurlijk zijn er nog veel meer damespantoffels te vinden op de site. Regelmatig neem ik nog even een kijkje op de website, om te genieten van de ruime keuze en de goede producten. Binnenkort bestel ik Shepherd handschoenen. Als rasechte koukleum is het niet alleen fijn om het binnenshuis lekker warm te hebben, maar ook buitenshuis. Mijn handen worden altijd vreselijk snel koud. De binnenzijde van de Shepherd handschoenen is gevoerd met schapenwol. Ze zijn zelfs geschikt om te dragen tijdens een regenbui. Met mijn huidige handschoenen loop ik er vaak tegenaan dat ik ze drijfnat op de verwarming moet leggen, doordat een onvoorziene regenbui over mij heen kwam tijdens een wandeling. Ze hebben overigens niet alleen pantoffels of handschoenen in het assortiment. Ook voor lekker zachte en warme kussens, kun je bij ze terecht. Overigens hebben ze ook prachtige laarzen en schoenen in het assortiment. Kortom: Alles om het nooit meer koud te hebben, terwijl je toch bijzonder stijlvol gekleed gaat. Het betalingssysteem is handig en veilig. De verzendtermijn is ook bijzonder aangenaam: Binnen 3 dagen had ik mijn damespantoffels al in huis. Je kunt dus snel genieten van je aankoop, om er vervolgens nog heel lang plezier aan te kunnen beleven. Ik kan het dus iedereen aanraden om ook te bestellen bij deze firma.


Comments are closed.