Mode en Kleding

Hockeysokken aanschaffen bij ColorMeSocks

dinsdag, 12-5-2015  

Bent u net begonnen met hockeyen of bent u gewoon op zoek naar vervanging van uw oude hockeysokken? Bij ColorMeSocks kunt u heel goed terecht voor hockeysokken. De hockeysokken die u op de webwinkel van hen kunt bestellen zijn stuk voor stuk van top kwaliteit en bieden ook nog eens extra steun aan uw voeten en gewrichten. Als u kiest voor ColorMeSocks dan kiest u niet alleen voor kwaliteit maar ook voor een heel groot aanbod. Zo hebben ze meer dan vijftig verschillende kleuren sokken en bieden ze sportsokken aan in alle soorten en maten.

Advies op maat voor hockeysokken

Heeft u wel eens last van uw voeten of gewrichten tijdens of na het hockeyen? Veel mensen weten niet dat niet alleen schoenen een groot verschil kunnen maken maar ook sokken. Of u lekker loopt en rent hangt dan ook veel af van de sokken die u draagt. Hieronder zullen we enkele adviezen geven voor verschillende soorten voeten. De sokken die u draagt kunnen namelijk een wereld van verschil betekenen voor als u bijvoorbeeld veel transpireert of gevoelige voeten heeft. Als u luistert naar de adviezen dan wil u waarschijnlijk nooit meer iets anders dan de perfecte sokken voor uw voeten. We zullen advies geven voor de volgende soorten voeten:

  • gevoelige voeten
  • onregelmatige voeten
  • transpirerende voeten
  • branderige voeten

Allereerst de gevoelige voeten, deze soort voeten kunnen niet veel druk aan en worden daarom snel geblesseerd. De hockeysokken die het beste passen bij deze soort voeten zijn sokken die anatomisch gevorm zijn, dus speciale sokken voor de linker en rechter voet. Maar ook moeten deze sokken een niet te strakke bovenkant hebben en moet en er zo min mogelijk drukpunten zijn. Een mogelijke soort sokken die u kunt kopen die hier rekening mee houden zijn sokken met een bredere elastische bovenkant. Doordat de bovenkant breder is, is het drukpunt minder groot en ook zou u kunnen letten op de manier waarop de teennaad is gestikt. Het beste is een handgemaakte teennaad, deze is heel dun en sluit mooi aan op de voet. Zo heeft u niet een dikke strip bij uw tenen zitten die kan gaan irriteren. Van een te dikke strook bij uw tenen kunt u namelijk blaren krijgen, vooral als u gevoelige voeten heeft. Daarnaast is een veel voorkomende kwaal bij voeten een voet die niet een standaard vorm heeft, ook wel onregelmatige voeten genoemd. Sokken die van badstof zijn gemaakt kunnen deze onregelmatigheden opvangen. Ook kunnen er verstevigende vlakken op sokken worden aangebracht om te compenseren voor de onregelmatigheden van uw voeten. Wat vaak gebeurd bij onregelmatige voeten is dat de hockeysokken altijd op dezelfde plek slijten. Dit komt doordat er een ongewone wrijving is op dat punt, dit kan ook opgelost worden door deze verstevigende vlakken te gebruiken. Transpirerende voeten kunnen ook heel erg vervelend zijn. Ten eerste zorgt erge transpiratie natuurlijk voor stank, wat niet prettig is voor uzelf en mensen bij u in de buurt. Bij hockey kan het aan de andere kant ook erg vervelend zijn als de scheenbeschermers gaan irriteren of verschuiven doordat u veel zweet. Een mogelijke oplossing hiervoor is het aanschaffen van hockeysokken die vocht goed kunnen opnemen en afvoeren. Goede sportsokken kunnen tot wel vijf keer het gewicht dat ze zelf hebben absorberen aan vocht. De hockeysokken van ColorMeSocks zijn hier dan ook erg goed in. Als laatste bespreken we branderige voeten. Het gevoel van branderigheid bij uw voeten wordt meestal veroorzaakt door het feit dat de huid van de voeten geïrriteerd is. Doordat de huid vaak gevoelig is kan dit meestal verholpen worden door het gebruiken van de juiste materialen. Als u benieuwd bent naar welke soort materialen vaak irritatie veroorzaken bij mensen dan hebben we hier enkele opgenoemd, namelijk wol, coolvezel, latex en katoen. Als u een branderig gevoel in uw voeten heeft dan kunt u dus beslissen om sokken te komen die van ander materiaal gemaakt zijn dan de hierboven genoemde. Naast het soort materiaal maakt de kwaliteit van het materiaal ook veel uit. Doorgaans veroorzaken de goedkopere en dus lagere kwaliteit hockeysokken meer irritaties van de wat duurdere. Bij ColorMeSocks zijn alle sokken die te koop zijn van uitstekende kwaliteit en hoeft u zich dus geen zorgen te maken voor het krijgen van branderige voeten.

Ga naar colormesocks.nl en vind de sokken die u nodig hebt

Heeft u last van een van de hierboven genoemde kwalen aan uw voeten of bent u gewoon op zoek naar nieuwe hockeysokken dan kunt u eens kijken in de webwinkel van ColorMeSocks. Ze hebben daar keuze uit een enorm assortiment aan hockeysokken en staan bekend om de goede klantenservice. Zelfs als u hockeysokken voor een heel hockeyteam wil bestellen kunt u op de korte termijn bij hen terecht. Wanneer u de sokken besteld heeft u ze de volgende dag of de dag erna al in huis. Zoals u meteen op zal vallen op de website van ColorMeSocks is dat kleuren centraal staan bij dit bedrijf. Het idee hierachter is dat er heel vele verschillende soorten mensen zijn en dat hier dus ook heel veel verschillende soorten kleuren bij passen. Er zijn daarom hockeysokken in meer dan vijftig verschillende kleuren. Op de website zeggen ze zelfs dat als u eenmaal hockeysokken bij hen hebt besteld u nooit meer anders wil. De kwaliteit, service en prachtige website maken dat u steeds weer terug zal komen als u sportsokken nodig heeft.


Comments are closed.