Marketing en Promotiemateriaal

Huisnummers maken jouw huis af

donderdag, 22-11-2018  

Veel huizen krijgen huisnummers bij oplevering en vaak zijn dit basic huisnummers waar kraak nog smaak aan zit. Er is veelal gekozen voor een strak wit plaatje met een zwart cijfer erop en dat zijn dan de huisnummers waar we het mee moeten doen. Althans, dat denkt men dan, maar niets is minder waar. Er staat nergens in regels vastgelegd dat je niet zelf origineel kunt zijn met het plaatsen van huisnummers op de gevel van je woning. Huisnummers zijn immers in vele soorten en maten verkrijgbaar en wil je een beetje persoonlijkheid tonen en jouw huis echt af maken, kies dan voor een huisnummer dat past bij jou, dat past bij jouw huis en dat in het plaatje van de gehele uitstraling past.

Huisnummers hoeven niet saai te zijn

Het is tegenwoordig echt kinderlijk eenvoudig om huisnummers te verkrijgen die afwijken van de standaard. Neem daarvoor de collectie huisnummers die verkrijgbaar is op naambordencentrale.nl, de website van de NaambordenCentrale, waar je, naast een mooi en passend naambord voor jouw huis (ook een mooie toevoeging in het exterieur van jouw woning) ook een ruime keuze hebt uit huisnummers van verschillende:

  • Formaten
  • Vormen
  • Materialen
  • Kleurstellingen
  • Lettertypen

Als je er goed over nadenkt, dan kun je juist eigenlijk stellen dat een huisnummer een onderstreping is van jouw stijl. Een soort punt onder een uitroepteken. Zonder die punt is een uitroepteken slechts een nietszeggend streepje. Zonder passend huisnummer is jouw huis slechts een nietszeggende woning in een landschap vol dezelfde woningen. We houden er in Nederland immers van om anoniem te bouwen, dus als we met kleine details waaronder een huisnummer in eigen stijl een identiteit kunnen creëren, dan moeten we dat ook zeker niet laten. Neem bijvoorbeeld de huisnummers van natuursteen. Niet alleen is het vormgebruik hier al veel speelser in, maar kun je ook nog eens kiezen voor verschillende kleurstellingen, diverse lettertypen waarmee je de cijfers op de platen kunt laten aanbrengen en er zijn verschillende vormen verkrijgbaar, waarbij je zelfs een huisnummer volledig vrijstaand van natuursteen kunt kiezen. Dit laatste is overigens mogelijk in zeer veel materialen. Of het nu gaat om een metalen huisnummer, zoals van RVS, messing of aluminium, ook een huisnummer van beton, perspex en emaille is mogelijk. Over emaille gesproken, je kunt hier ook kiezen voor echte emaille huisnummers die handmatig vervaardigd worden van hoogstaande materialen en een echte authentieke uitstraling hebben, maar je kunt ook kiezen voor de emaille look. Deze nummers zijn gebaseerd op de uitstraling van emaille, verkrijgbaar in dezelfde vormen en tevens in verschillende kleuren. Heb je een wat nieuwere huis, dan is dit een heel leuk en speels alternatief, waarbij je een passende combinatie maakt tussen een authentiek en klassiek gevoel en een eigentijdse en strakke uitstraling.

Van bestelling tot bevestiging

Heb jij jouw ideale huisnummer gevonden en deze via de NaambordenCentrale besteld, dan heb je die vast snel in huis. Daarbij krijg je de bevestigingsmaterialen geleverd en hiermee kun je zo het huisnummer op de geval van je huis vastschroeven. Maar daar hoeft het niet mee te eindigen. Je kunt eindeloos creatief omspringen met jouw nieuwe huisnummer. Of je het nou bevestigd op een stuk hout, metaal, keramiek of zo plaatst dat het omgroeid kan worden met klimplanten, je kunt met het huisnummer zo nog meer een extra statement maken. Geef jouw huis daarom een eigen persoonlijkheid en begin met een klein detail zoals het huisnummer. Het nummer waarop je woont is namelijk erg bepalend voor de toekomst. Immers wordt hier al jouw post bezorgd en komt jouw bezoek aan. Een klein detail maakt dan al snel een groot verschil.

Lees meer…


Comments are closed.