Bedrijven en Bedrijfsleven

Huur en verhuur bij directcapital.nl

zaterdag, 14-3-2015  

Bent u bekend met directcapital.nl? Mocht dat niet het geval zijn, dan stellen wij ons bij dezen graag aan u voor. Wij zijn Direct Capital; een jong bedrijf dat u helpt bij de bemiddeling van huur en verhuur. Wij zorgen niet alleen voor huur, maar ook voor verhuur en verkoop. Wij richten ons voornamelijk op panden in de omgeving Amsterdam. Onze achtergrond ligt in de makelaardij en daarom hebben wij directcapital.nl met veel succes op kunnen zetten. Ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de wereld van vastgoed kent geen grenzen. Wij zijn uw partner in verhuur en zaken doen met directcapital.nl betekent genieten van grote voordelen als huurder, verhuurder of pandeigenaar in Amsterdam. Maar wat zijn die voordelen? vraagt u zich af. De voordelen van het verhuren, huren of verkopen bij directcapital zijn er verschillende. Ten eerste kunnen wij u vertellen dat op het moment dat u een woning wilt gaan verhuren, wij de verhuurtaxatie op ons nemen zonder daar kosten voor te rekenen. Dat houdt in dat wij u zonder vergoeding uitgebreid adviseren over de verhuur van uw pand en de verhuurmogelijkheden in brede zin van de woning die in uw bezit is. Daarenboven doen wij u een aanbieding voor een vaste huurprijs. Dat betekent dat u een vast bedrag per maand ontvangt, ongeacht de bezetting van uw pand. Deze zekerheid is voor tijdelijke verhuur vaak een aantrekkelijke optie. Gegarandeerde huur biedt u zekerheid en dat is een prettig gevoel wanneer u pandeigenaar bent. De voordelen op een rij:

  • bij directcapital.nl ontvangt u direct huur; vanaf vandaag dus al
  • bij ons kunt u rekenen op een zeer hoog rendement
  • u heeft altijd huurinkomsten als u kiest voor directcapital
  • wij regelen alles vanaf het moment dat u de huur uitbesteedt
  • u heeft altijd een vaste huurinkomst ongeacht de bezetting

Directcapital.nl: u het vastgoed, wij het netwerk

Directcapital.nl slaat de brug tussen huurder en verhuurder en dat doen wij op zeer professionele wijze. Veel vastgoedbezitters hebben leegstaande panden in hun bezit en dat is doodzonde, want bij ons kunt u terecht als u wilt zorgen dat u pand snel wordt bezet. Zaken doen met directcapital.nl betekent dat u vanaf vandaag al huur ontvangt. Bent u pandeigenaar en wilt u uw pand verhuren ten tijde van de verkoop? Dat is een goede keuze en ook hiervoor bent u bij directcapital.nl op het juiste adres. Bij het verhuren van uw pand tijdens de verkoop heeft u altijd een opzegtermijn van drie maanden. Dat zorgt er voor dat u uw woning bij verkoop toch snel op kan leveren. U lijdt geen verlies op het moment dat de woning niet snel wordt verkocht. Doordat u geen verlies lijdt tijdens de verkoop, kunt u de verkoopprijs hoog houden. Een service die directcapital tevens biedt is een grondige schoonmaak voor elke bezichtiging. U heeft er dus geen omkijken naar! Directcapital.nl biedt, om het samen te vatten, de perfecte combinatie van een zeer hoog rendement en zekerheid omdat u iedere maand huur ontvangt of er nu wel of geen mensen in uw woning verblijven. Zodra u besluit om in zee te gaan met directcapital.nl zullen wij al onze middelen en kennis inzetten om uw woning onder de aandacht te brengen. Omdat wij een uitgebreid netwerk hebben, regelen wij vaak al snel huurders en dat is voor u en voor ons zeer positief. Leegstaande panden; dat is zonde als het u ook geld op zou kunnen leveren. Op het moment dat u een pand bezit en u wilt dat graag verkopen, dan is het verhuren van de ruimte een idee. Wij noemen dit de zogenaamde ‘overbrugging bij verkoop’. Wanneer u uw pand verkoopt, hangt sterk af van een aantal zaken. Natuurlijk hangt de kans dat u uw pand verkoopt af van de markt en hoe goed of slecht de markt is. Er zijn tijden waarin u een pand moeilijk aan de man brengt, maar deze periode wisselen elkaar af en daarom kan het altijd een optie zijn om uw pand te verhuren tot het moment dat u het pand verkoopt. Het voordeel van deze overbrugging is dat u uw maandlasten dekt. Bij sommige woningen kunt u zelfs maandelijks winst maken. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden bij overbrugging bij verkoop, neem dan contact op met directcapital.nl. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

Direct kapitaal in huis

Direct verdienen op uw woning? Dat klinkt u waarschijnlijk erg goed in de oren. Direct geld verdienen op uw woning is precies wat wij u bieden bij directcapital.nl. Naast huur en verhuur kunt u bij ons ook beleggen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om een zeer hoog rendement te genereren met uw kapitaal. Iedereen die vermogen heeft opgebouwd wilt dat dit bedrag groter wordt. Natuurlijk kunt u uw vermogen laten groeien door het op een rekening te plaatsen, maar dan geniet u niet van een erg hoog rendement. Bij directcapital.nl heeft u een hoger rendement als u wilt beleggen en daarom is dat voor u een veel betere keuze. Als u kiest voor directcapital.nl als uw partner dan geniet u van een hoog rendement. Of u nu kiest voor huur, verhuur of beleggen; bij directcapital bent u op het juiste adres. Mocht u interesse gewekt zijn, neem dan contact met ons op en dan kunnen wij u alle informatie geven die nodig is. Natuurlijk baseren wij dit altijd op uw situatie en geven wij u advies op maat.


Comments are closed.