Kinderen en Speelgoed

Ik ging met mijn dochter naar de kinderkapper in Amsterdam Zuid

zaterdag, 1-12-2018  

Altijd als ik met mijn dochter naar de kapper moet, is dit een enorm gedoe. Mijn dochter vindt het namelijk al vreselijk dat ik haar haar kam, laat staan dat ze het kan waarderen dat iemand haar haar gaat knippen. Vandaar dat ik al een lange tijd op zoek was naar iemand die haar op haar gemak zou weten te stellen en die ervoor zou kunnen zorgen dat zij rustig bleef terwijl ze geknipt werd. Van een goede kennis van mij hoorde ik dat zij altijd met haar zoontje naar de kinderkapper in Amsterdam Zuid gaat. Deze kinderkapper in Amsterdam Zuid is, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in het knippen van kinderen. Er zijn namelijk heel veel kinderen die het vreselijk vinden om naar de kapper te moeten gaan. Vandaar dat deze kinderkapper in Amsterdam Zuid er alles aan gedaan heeft om in haar zaak een goede sfeer te creëren voor de kinderen die hier komen. Ik wilde daarom graag een keer proberen of deze kinderkapper in Amsterdam Zuid mij en mijn dochter ook goed zouden kunnen helpen. Ik ben daarom even bij haar langs gegaan om te kijken of deze kinderkapper in Amsterdam Zuid iets zou zijn voor mijn dochter. Dat bleek zeer zeker het geval. De zaak zag er heel mooi uit en ik kon mij niet voorstellen dat kinderen het hier niet leuk zouden vinden. Er is namelijk overal speelgoed en alles sluit heel goed aan bij de belevingswereld van de kinderen. Dat was precies wat ik zocht voor mijn dochter en ik heb daarom meteen geïnformeerd of ik een keer met haar langs kon komen. Dat was natuurlijk geen enkel probleem en zo gebeurde het dat ik een week later al met mijn dochter naar deze kinderkapper in Amsterdam Zuid afreisde.

Deze kinderkapper in Amsterdam Zuid is een echte aanrader

Toen ik eenmaal met mijn dochter bij deze kinderkapper in Amsterdam Zuid aangekomen was, merkte ik meteen dat mijn dochter heel anders reageerde dan normaal. Het is namelijk zo dat ik vaak zie dat zij heel verlegen wordt wanneer ze nieuwe mensen ziet, maar bij deze kinderkapper in Amsterdam Zuid was ze meteen heel open. Ze had zelfs zin in om geknipt te worden en dat was iets wat ik totaal niet had verwacht. Het was voor mij heel leuk om te zien hoe deze kinderkapper in Amsterdam Zuid aan het werk ging en ik wist dan ook meteen dat ik hier nog veel vaker zou willen komen. Mijn zoon heeft namelijk ook een hekel aan kappers en ik wist zeker dat hij het hier heel leuk zou vinden. Er wordt namelijk alles aan gedaan om het de kinderen naar de zin te maken. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld plaatsnemen in een raceautostoel. Dit is voor de kinderen natuurlijk heel erg leuk en ook veel interessanter dan een saaie kappersstoel. Ook krijgen de kids tijdens het knippen heel veel afleiding aangeboden zodat de kapper goed haar werk kan doen. Wilt u ook een keer door deze mensen geholpen worden? Kom dan een keer naar Wendys-Kinderkapsalon.

Deze kapper verkoopt ook heel mooi speelgoed

Wanneer u naar deze professionele kapper gaat met uw kinderen, kunt u uw kinderen ook voorzien van nieuw speelgoed. Het speelgoed dat namelijk in deze kapperszaak staat, is allemaal te koop. Ik heb daarom ook een heel mooie knikkerbaan voor mijn dochter weten te kopen. Kortom:

  • deze kapper kan heel goed met kinderen overweg
  • wij werden hier voor een heel goede prijs geholpen
  • wij komen hier zeker nog een keer terug

Kijk snel even op Wendys-Kinderkapsalon.nl.

Lees meer…


Comments are closed.