Ondernemers en Particulieren

Ik wil graag mijn trui bedrukken 

woensdag, 12-12-2018  

Ik wil graag mijn trui bedrukken. Waarom? Ik ben illustrator en wil graag een aantal van mijn eigen designs op een trui hebben. Zo kan ik enerzijds rondlopen in een unieke trui die niemand anders heeft en anderzijds maak ik zo ook een beetje reclame voor mijn werk als illustrator. Een trui bedrukken kan ik uiteraard zelf door middel van strijkpapier, maar dan is het resultaat natuurlijk niet zo mooi als wanneer dit met een professionele machine gedaan wordt. Professioneel een trui bedrukken bij een bedrijf is aan de andere kant ook wel erg prijzig. Ik wil dus graag mijn trui bedrukken bij een bedrijf waar dat professioneel gebeurt, maar wel betaalbaar is. 

Laat je trui bedrukken bij shirtprint.nl 

Omdat ik graag mijn illustraties op een trui wil drukken, ben ik gaan zoeken naar een bedrijf dat dat voor mij kan realiseren tegen een schappelijke prijs. Waar kan ik nou mijn trui bedrukken voor niet al te veel geld? Bij de meeste winkels moet je meteen een heleboel truien afnemen voordat je deze überhaupt kunt bedrukken. Bij andere winkels kun je wel maar één trui afnemen, maar kost je dat gewoon klauwen vol met geld. Gelukkig kwam mijn collega Ruud met de perfecte oplossing. Hij liet mij namelijk shirtprint zien. Via deze website kan ik mijn trui bedrukken voor een betaalbare prijs en hoef ik er niet gelijk honderd af te nemen. Shirtprint.nl is een betrouwbare website waar je ook nog eens betaalbaar kleding kunt bedrukken. Je kleding bedrukken bij shirtprint.nl heeft vele voordelen: 

  • Je krijgt je kleding snel thuisbezorgd 
  • Je kunt er ook slechts één shirt afnemen 
  • Je kunt er ook je eigen shirt aanleveren 
  • Alle kleding wordt in huis bedrukt 

Er zijn dus meerdere redenen om voor shirtprint.nl te kiezen. Als eerste is het natuurlijk fijn dat het mogelijk is om een enkel artikel te laten bedrukken. Bij de meeste webwinkels waar je kleding kunt laten bedrukken, moet je meestal in bulk afnemen. Voor iemand die enkel een shirtje wil laten bedrukken en niet een heleboel shirts wil hebben of verkopen, is dat natuurlijk niet handig. Daarnaast is het ook fijn dat je je eigen kleding kan aanleveren. Bij shirtprint.nl kun je kiezen uit verschillende kleding. Zo zijn er onder andere shirts, polo’s, truien en ook tegels en mokken die te bedrukken zijn. Als je echter zelf een mooi kledingstuk hebt waar je een eigen print op wilt zetten, is dat echter ook mogelijk. Zo wil ik namelijk een trui bedrukken die ik afgelopen kerst van mijn moeder heb gekregen. Het is een fijne en warme trui, maar hij zou nog mooier zijn met mijn eigen illustratie erop. Daarnaast worden je bedrukte kledingstukken ook nog eens snel bij je thuisbezorgd. Dat is natuurlijk altijd fijn. Ben je geen illustrator, maar wil je toch een tof ontwerp op je kledingstuk hebben? Dan heeft shirtprint.nl ook nog eens een handige ingebouwde ontwerptool. Deze is gemakkelijk in gebruik en helpt je in een handomdraai een print voor op je shirt of trui te ontwerpen. 

Gemakkelijk en snel kleding bedrukken bij shirtprint.nl 

Ik liet dus mijn trui bedrukken bij shirtprint.nl. Deze heb ik inmiddels ook al thuisbezorgd gekregen. De print ziet er ontzettend goed uit en is van goede kwaliteit. De trui ziet er precies uit zoals ik dat voor ogen had. Als je dus op zoek bent naar een website waar je gemakkelijk en snel kleding kunt laten bedrukken, kijk dan op shirtprint.nl. Wie weet loop jij binnenkort ook in zo’n mooi uniek shirt rond. 


Comments are closed.