Bedrijven en Bedrijfsleven

In cursus Engels in Rotterdam volgen

maandag, 9-9-2019  

Een paar jaar geleden heb ik een Engelse vrouw leren kennen en wij kregen al snel een relatie. Zij werkte in Rotterdam en sprak gelukkig al redelijk Nederlands, want mijn Engels was op dat moment niet zo goed. Ik heb wel altijd Engels op school gehad, maar had al jaren nauwelijks Engels gesproken, waardoor mijn niveau niet zo goed meer was. Met haar sprak ik een combinatie van Engels en Nederlands en gelukkig werkte dit voor ons. Zij wil het liefste weer terug naar Engeland en ik heb besloten om met haar mee te verhuizen. Ik wilde graag snel mijn Engels verbeteren, omdat ik dit straks dagelijks moet praten. Bij Masterclass English kon ik privélessen Engels in Rotterdam nemen en kon mijn niveau snel verbeteren. Doordat ik regelmatig Engels spreek met mijn vriendin, ging de laatste jaren mijn niveau al vooruit, maar ik was blij dat zij ook Nederlands sprak, want anders was het misschien nooit iets tussen ons geworden. Haar moeder is op dit moment ziek en daarom wil zij graag in Engeland gaan wonen en ik wil graag met haar mee. Ik had het gevoel dat mijn niveau nog niet voldoende was, daarom wilde ik graag een cursus Engels in Rotterdam nemen. Op dit moment is zij al vaak in Engeland bij haar familie, maar over een maand gaan wij verhuizen. Ik snap dat zij weer dichtbij haar moeder wil zijn en steun haar daarin, maar voor mij zal de overgang misschien lastig worden. Om mijn overgang gemakkelijker te maken en te zorgen dat ik mij communicatief kan redden, wilde ik snel beginnen met een cursus Engels in Rotterdam. Het leek mij het beste om privélessen te nemen, want op die manier zou ik het snelste verbeteren. Ik wilde het liefste een Engelse leraar, zodat ik beter kon wennen aan het accent en de woorden. 

Privélessen Engels in Rotterdam

Toen ik online zocht naar een school voor lessen in Engels in Rotterdam, vond ik de website van Masterclass English. Deze school geeft cursussen op verschillende niveaus en staat goed aangeschreven. Ik nam contact op, om de mogelijkheid voor 1 op 1 lessen te bespreken en gelukkig was dit mogelijk. Eerst werd mijn niveau getest en daarna maakten wij een plan hoe ik kon verbeteren. Ik kon snel starten met lessen Engels in Rotterdam en zou een Engelse leraar krijgen die veel ervaring had.

Veel resultaat in een korte tijd

De privélessen Engels in Rotterdam hebben mij erg geholpen. In een korte tijd heb ik veel resultaten geboekt en spreek nu veel beter Engels. De leraar was erg goed en paste de lessen aan op mij, zodat ik het snelste kon verbeteren. Op dit moment volg ik geen lessen meer, omdat wij de verhuizing aan het voorbereiden zijn, maar ik kan later ook met Skype online lessen nemen. Ik ben erg tevreden over Masterclass English en raad dit bedrijf aan voor lessen Engels in Rotterdam.

  • Je kan cursussen nemen op verschillende niveaus
  • Het is mogelijk om privéles te nemen
  • Mijn niveau is nu veel beter
  • De leraar was Engels en paste de lessen op mij aan  


Comments are closed.