Nieuws

IPhone hoesjes

dinsdag, 31-3-2015  

De iPhone hoesjes zijn onontbeerlijk als u net een nieuwe iPhone 6 hebt aangeschaft. Dit is het allernieuwste model van Apple en dat wilt u ongetwijfeld tegen alles en iedereen beschermen. Een dergelijke smartphone kost immers al genoeg geld en een deuk kan een flinke beschadiging zijn in het geval van een mobiele telefoon. Krassen zijn nog herstelbaar maar als het beeld breekt, dan zit u met de gebakken peren en daar moet u natuurlijk niet aan denken. Daarom moet u ook eigenlijk zo snel mogelijk na aankoop van een dergelijke smartphone iPhone hoesjes kopen, dan weet u zeker dat uw tablet goed beschermd is tegen dit soort onheil. Waar kunt u nu het beste iPhone hoesjes vandaan halen? Als u er een nodig hebt dan kunt u naar een speciaalzaak gaan maar dan moet u wel toevallig daar tijd voor hebben. Als u een hardwerkende burger bent dan zult u moeten wachten tot het weekend en dan is het nog maar de vraag of u er dan eigenlijk nog wel zin in hebt. Er zijn dan vast en zeker wel betere dingen te regelen en te doen in en rondom het huis en het weekend wordt ook veel gebruikt voor het onderhoud van uw sociale en wellicht sportieve leven. Zeker als u dan ook nog eens een eind uit de buurt woont van een winkel waar ze iPhone hoesjes verkopen, dan is dit al helemaal een gedoe. Daarom is er nu een website waar u dit eenvoudig met een paar klikken van uw muisknop of met behulp van uw nieuwe iPhone kunt gaan bestellen. iPhone hoesjes bestelt u dan ook op de volgende website: luxury-case.nl. U zult daar niet alleen mooie iPhone hoesjes kunnen aanschaffen maar nog veel meer handige accessoires voor al uw artikelen die gemaakt zijn door het gerenommeerde merk Apple.

Koop hier al uw iPhone hoesjes

iPhone hoesjes bestellen is zeer eenvoudig. We zullen dit in deze alinea eventjes uit de doeken doen zodat iedereen iPhone hoesjes kan bestellen via onze website.

  • Allereerst gaat u natuurlijk naar onze site toe alwaar u de diverse schermen onder ogen krijgt te zien. Kijkt u verder dan uw neus lang is want naast iPhone hoesjes hebben we ook diverse accessoires voor u in de aanbieding. U zult uw ogen uitkijken want wie wil er nou niet een mooie beschermhoes voor zijn of haar iPhone. Als u deze laat vallen hebt u een probleem dus dat dient u te allen tijde te voorkomen. Bescherm uw smartphone dan ook en kies voor een van de vele iPhone hoesjes.
  • Als u eenmaal uw iPhone hoesjes hebt uitgezocht dan klikt u deze aan en komen deze terecht in het zogenaamde “winkelmandje”. Dan klikt u verder als u wilt gaan afrekenen.
  • Het volgende scherm gaat over uw gegevens. Vul dan ook uw adresgegevens in en uw contactgegevens zodat we eventueel contact met u kunnen opnemen mocht dat noodzakelijk zijn en natuurlijk zodat de pakketbezorger weet waar het pakketje naar toe moet.
  • Dan kunt u de bestelling van uw iPhone hoesjes afronden door het verschuldigde bedrag over te maken met behulp van een van de vele online betaalservices zoals PayPal, iDeal of met behulp van uw credit card. Hebt u nog geen internetbankieren? Dan raden we aan om dit zo snel mogelijk aan te vragen want in de toekomst zal vrijwel alles digitaal gaan verlopen.
  • En dan is het klaar en kunt u wachten op uw gloednieuwe iPhone hoesjes dat we altijd zo snel mogelijk komen bezorgen, dat hoort nu eenmaal bij onze garantie en u kunt er dan ook wel vanuit gaan dat u het spoedig zult kunnen ontvangen. In de meeste gevallen geldt: vandaag besteld, morgen al in huis zodat u de iPhone hoesjes de dag erna al kunt gaan gebruiken en u uw smartphone tegen vele gevaren hebt weten te beschermen.
  • U leest het, het is zo eenvoudig, een kind kan de was doen!

Bestel vandaag nog en ontvang het morgen al aan huis

Hopelijk hebben we u een beetje kunnen overtuigen dat het absoluut loont om iPhone hoesjes te gebruiken. Wij staan dag en nacht voor u klaar als u toch nog met prangende vragen zit. We hebben een uitgebreide klantenservice die u maar wat graag te woord staat. Klim dan ook in de pen en schrijf ons een e-mail, bel ons op of vul het online contactformulier even in. Wij doen er altijd alles aan om u snel te woord te kunnen staan. We hebben overigens tal van voordelen nog onbenoemd gelaten. Zo zijn de verzendkosten geheel gratis en dus op onze conto als u boven en bepaald bedrag hebt besteld. Dit bedrag is slechts 18 euro dus de kans is groot dat u er niets bij hoeft te betalen terwijl u dit gewoon vanuit uw luie stoel kunt doen. Niet alleen bespaart u dus op geld maar ook nog eens op tijd en ook daar kunt u dus weer de vruchten van plukken. Wij doen aan 24-uurs levering. Dat betekent niet dat we de iPhone hoesjes in de nacht komen bezorgen maar wel dat we binnen 24 uur bij u aan huis bezorgen. Kortom: vandaag besteld, morgen al in huis. Zit u toch onder de 18 euro? Dan nog betaalt u slechts 2 euro aan verzendkosten dus dat kunt u opvatten als een postzegel. En bovendien hebt u maar liefst 14 dagen retourrecht.


Comments are closed.