ICT en Techniek

Is het tijd voor een nieuwe horeca koelkast?

zondag, 27-10-2019  

Ik heb een eigen cateringbedrijf en ik heb de afgelopen jaren flink veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Het leuke aan mijn werk is dat wanneer je eenmaal een goede indruk op een klant hebt gemaakt, je er negen van de tien keer vanuit mag gaan dat de klant weer bij je terug zal komen. Ik heb daardoor een heel mooie klantenkring opgebouwd en ik heb iedere dag een aantal heel mooie klussen. Een van de dingen die heel belangrijk is wanneer je goed wilt kunnen koken, is dat je een goede horeca koelkast hebt. Vroeger had ik altijd een gewone koelkast die ik ergens in een kringloopwinkel had gekocht, maar wanneer je voor veel mensen moet koken, moet je gewoon heel veel koelruimte hebben. Vandaar dat ik dus niet genoeg heb aan een gewone koelkast. Ik heb echt een horeca koelkast nodig. Vandaar dat ik ben gaan kijken op het internet of ik daar misschien een goede horeca koelkast kon vinden. Ik wilde graag een horeca koelkast hebben die echt heel ruim was. Ik hoefde ook niet allerlei toeters en bellen aan deze koelkast te hebben, zolang het ding maar voldoende koelde, was het voor mij voldoende om enkel veel ruimte in het apparaat te hebben. Ik ben daarom gaan kijken naar waar ik een goede deal kon sluiten en ik moet u zeggen dat ik regelmatig schrok van de prijzen die men vraagt voor een goede horeca koelkast. Zo’n ding kan zomaar richting de duizenden euro’s gaan en dat is toch niet echt iets waar ik heel gelukkig van word. Ik ben daarom gaan kijken of het misschien mogelijk zou zijn om een site te vinden waar ik weliswaar een goede horeca koelkast zou kunnen kopen, maar waar ik niet mijn hele vermogen op tafel hoefde te leggen om een goede aankoop te kunnen doen. Ik heb toen lang gezocht omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik zaken zou doen met een goede site. Uiteindelijk kwam ik terecht op de site van veld.nl. Deze site maakte meteen een heel goede indruk op mij en ik heb daarom meteen gekeken of ik hier een goede horeca koelkast zou kunnen vinden. 

Deze horeca koelkast voldeed aan al mijn eisen 

Ik ben gaan kijken of ik op de site van veld.nl een goede horeca koelkast kon vinden en ik kan u zeggen dat dit het geval was. Ik heb hier het aanbod goed doorgenomen en ik heb toen gezien dat wanneer je voor kwaliteit gaat, je zeker bij dit bedrijf moet zijn. Je kunt hier echt heel veel moois kopen en dat alles voor zeer aantrekkelijke prijzen. Ik vond hier de horeca koelkast die ik nodig had en ook nog eens voor een prijs die keurig binnen mijn budget viel. Ik heb het ding daarom onmiddellijk besteld. 

Ik ga deze site onthouden 

Mocht u ook op zoek zijn naar goede apparatuur voor uw restaurant, cafe of wat dan ook, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar de site van veld.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier allemaal kunt kopen 
  • Een bestelling via deze site te plaatsen 

Ik hoop dat ik u een aantal handige tips heb kunnen geven. 


Comments are closed.