Marketing en Promotiemateriaal

Kassarollenfabriek.nl; uw bon als marketinginstrument

dinsdag, 10-3-2015  

De kassabon biedt voortreffelijke mogelijkheden voor u om reclame te maken. Ieder klant die een aankoop doet ontvangt een bon voor zijn aankoop. Vaak wordt deze bon bewaard voor eventuele declaratie. Ook wordt er vaak een blik geworpen op de bon en dat betekent dat u de bon kunt gebruiken om reclame te maken of met andere woorden als ‘marketinginstrument’. Daarvoor bent u bij de kassarollenfabriek.nl helemaal op het juiste adres. Wij maken van uw kassabon een marketinginstrument door het plaatsen van speciale acties op de bon. De kassarollenfabriek.nl denkt met u mee en biedt u tal van mogelijkheden voor het creëren van goede acties om te zorgen voor klantenbinding en het bereik van nieuwe klanten. Ook kunt u middels de acties op uw bonnen nieuwe producten onder de aandacht brengen. De kassarollenfabriek.nl kan er voor zorgen dat uw kassarollen meer uitstraling genieten. Het gebruik van bonnen is een zeer eenvoudige wijze om contact te maken met klanten en een boodschap over te brengen. Uw naam, uw merk maar ook een speciale boodschap kan middels bonnen worden overgebracht aan de klant en daarom is het een van de meest effectieve manieren van reclame maken. De kassarollenfabriek.nl staat voor u klaar om het beste uit uw bonnen te halen. Laat die kans niet aan u voorbij gaan. U heeft op onze website de mogelijkheid om ons bestelformulier in te vullen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van de kassarollenfabriek.nl dan kunt u dit formulier invullen, maar natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord om u te bedienen van advies en u alles te vertellen over de mogelijkheden. Er zijn vele voordelen verbonden aan het kiezen voor reclame maken op uw bonnen. De kassarollenfabriek.nl kan u hier uiteraard alles over vertellen. Een aantal voordelen op een rijtje:

  • verhoog uw bezoekersfrequentie door het doen van speciale acties
  • breng nieuwe producten onder de aandacht door het plaatsen van afbeeldingen
  • kies voor kassabonacties aan de achterzijde van de kassabon
  • doe uw kassarollen cadeau aan collega winkeliers en verspreid uw boodschap
  • verwijs middels uw kassabon naar uw website, Facebook pagina of nieuwsbrief

De kassarollenfabriek.nl; mogelijkheden van uw kassarollen

De mogelijkheid van het gebruik van kassarollen voor het maken van reclame of het doen van acties is iets waar sommige winkeliers zich niet van bewust zijn. Het gebruik van de bon voor het maken van reclame is namelijk een zeer subtiele maar tevens effectieve manier om een boodschap over te brengen aan uw klanten. Het probleem met het maken van reclame is dat het vaak snel opdringerig over kan komen wanneer u te duidelijk reclame aan het maken bent. Dat kan een tegengesteld effect hebben. Het gebruik van kassabonnen is een heel goed idee als u effectief en discreet reclame wilt maken. De kassarollenfabriek.nl denkt met u mee over de mogelijkheden die het beste passen bij u als winkelier en bedrijf. Wat zijn de beste acties en wat spreekt het meest tot de verbeelding? Dat zijn vragen die wij ons stellen. U kunt kiezen voor tijdelijke acties waarbij uw klanten op vertoon van een bon een korting genieten op een ander product of u kiest voor een actie waarbij u een tweede product op vertoon van een bon voor de halve prijs aanbiedt. Dergelijke acties kunnen helemaal worden toegespitst op waar u mee bezig bent als bedrijf en natuurlijk de producten die u verkoopt. De kassarollenfabriek.nl denkt met u mee en bedient u van het beste advies. Mocht u vragen hebben over de kosten, de mogelijkheden of wat dan ook, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u dan heel erg graag verder. Onze service staat zeer hoog in het vaandel en dat zult u wel merken als u met ons om de tafel gaat zitten om de mogelijkheden te bespreken.

De kassarollenfabriek.nl; extra uitstraling aan uw kassarol

De kassarollenfabriek.nl zorgt dat uw kassarollen meer uitstraling genieten en dat zorgt er weer voor dat mensen u als bedrijf beter onthouden. Wilt u graag meer aandacht besteden aan het vestigen van uw naam, een specifieke boodschap overbrengen of zorgen voor meer communicatie met uw klanten? Dan is kiezen voor de service van de kassarollenfabriek.nl de juiste keuze. U kunt online heel makkelijk een bestelling plaatsen. U hoeft hiervoor enkel naar het bestelformulier te gaan en dan wijst de rest zich vanzelf. Ook kunt u ons bellen als u telefonisch contact wilt met de kassarollenfabriek.nl. Wij bedienen u tevens graag telefonisch van advies op maat. Het kiezen voor acties op uw kassarollen betekent in vele gevallen dat uw bezoekersaantal omhoog zal gaan. U genereert meer aandacht en meer klanten en dat levert u als vanzelfsprekend een hoger rendement op. Een hoger rendement is iets waar we allemaal naartoe moeten. Heeft u onlangs een nieuw product toegevoegd aan uw assortiment? Dan kunt u er voor kiezen om dat product onder de aandacht te brengen door middel van het bedrukken van uw kassarollen. De plaats van het product of de actie op uw bon kan zelf worden bepaald. U kunt er voor kiezen om de actie op de voor- of op de achterzijde van de bon te plaatsen. Als u kiest voor de Kassarollenfabriek.nl dan geniet u altijd van een snelle levering. Wij leveren niet alleen in Nederland maar ook in België en Duitsland. Plaats snel uw bestelling.


Comments are closed.