Woning en Tuin

Koop hier uw beddengoed

vrijdag, 19-12-2014  

Als u op zoek bent naar schitterend beddengoed, dat net een beetje anders is dan u in de reguliere winkels zult vinden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het Textielhuis in Hengelo vindt u namelijk de meest bijzondere soorten beddengoed, van katoen tot aan flanellen. En dit is natuurlijk ideaal, omdat het maakt dat er altijd wel iets van uw gading tussen zit. Wij hebben dan ook nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Beddengoed leveren is ons op het lijf geschreven en daarom hebben wij hier ons beroep van gemaakt. Wij zijn enorm goed thuis in de textielbranche en kunnen u door onze ruime ervaring op dit gebied uitstekend van dienst zijn. Wij zijn de nummer een op dit vlak en dat merkt u meteen al als u met ons in zee gaat:

  • ten eerste leveren wij een voortreffelijke kwaliteit
  • ten tweede is de klant bij ons nog echt koning
  • ten derde bieden wij u een geweldige service, waar u te allen tijde gebruik van kunt maken
  • en ten vierde zorgen wij altijd voor een snelle afhandeling van uw bestelling

Bij het Textielhuis staan uw wensen centraal en dat uit zich in een topservice. Zo nemen wij altijd uitgebreid de tijd om uw vragen over ons beddengoed te beantwoorden, zodat u precies weet waar u aan toe bent als u met ons in zee gaat. Verder geven wij u de garantie dat u een kwaliteitsaankoop doet, waar u jaren mee toe kunt. Bij ons doet u dus een duurzame koop, zodat u niet zo snel weer nieuw beddengoed aan hoeft te schaffen. Voorts zijn wij van alle markten thuis, waardoor wij gerust durven te stellen dat er bij ons geen nee te koop is op dit terrein. Kortom, bij ons vindt u het beste van alles. Wij hebben dan ook nog nooit iemand teleurgesteld. Dus hebt u ook interesse in beddengoed online kopen? Surf dan vandaag nog naar onze webshop en sla uw slag! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al als een nieuwe klant in onze webwinkel te mogen begroeten.

Wist u dat goed beddengoed helemaal niet duur hoeft te zijn?

In de vorige alinea hebt u kunnen lezen dat er bij ons ontzettend veel keuze is als het gaat om beddengoed, u altijd profiteert van topkwaliteit en u gebruik kunt maken van een zeer goede service. Maar nu horen wij u al denken: vertaalt dit zich dan niet in een hoge prijs? Moet ik niet te diep in de buidel tasten voor de aanschaf van zulk kwalitatief hoogstaand beddengoed? Als u dit ook denkt, dan hebben wij heel goed nieuws voor u. De artikelen in onze webwinkel zijn namelijk helemaal niet zo duur als u misschien zou denken. En dit geldt ook voor het beddengoed in onze fysieke winkel, die te vinden is in Hengelo. Wij houden er helemaal niet van om u te diep in de buidel te laten tasten en daarom zorgen wij voor aantrekkelijke prijzen. Op die manier hoeft u geen dief te zijn van uw eigen portemonnee, maar kunt u toch het beste beddengoed uitzoeken voor op uw nieuwe bed. Daarnaast bieden wij ook hoeslakens voor een zacht prijsje aan. Verder geven wij regelmatig hoge kortingen op alle artikelen uit onze collectie. Zo zijn er dus elke maand weer nieuwe aanbiedingen. En daar profiteert u van! Dus naast het feit dat u bij ons sowieso al nooit te veel betaalt, kunt u bij ons ook nog eens profiteren van fikse kortingen op beddengoed, hoeslakens, pyjama’s, ondergoed en nog veel meer! Het staat dan ook als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk meer waar voor uw geld krijgt. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook niet laten schieten? Hak dan vandaag nog de knoop door en neem een kijkje in onze webwinkel via www.textielhuis.nl. Bij ons zult u zeker slagen!

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Ondanks de uitgebreide informatie in deze tekst en op onze site kan het natuurlijk nog zo zijn dat u met vragen bent blijven zitten. En in dat geval is het zeker aan te raden om even contact met ons op te nemen. Hiervoor hebt u meerdere mogelijkheden:

  • ten eerste kunt u ons even bellen, als u graag direct en persoonlijk contact wilt
  • ten tweede is het mogelijk om ons een e-mail te sturen, met daarin uw vraag over het beddengoed
  • en ten derde kunt u het contactformulier op onze site invullen

Al met al zijn er dus genoeg manieren om ons te bereiken. Wij hopen dan ook zo spoedig mogelijk iets van u te vernemen. Neem dus snel contact met ons op. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U weet dan namelijk al een stuk sneller waar u aan toe bent. Op die manier kunt u weloverwogen en goed geïnformeerd een keuze maken voor nieuw beddengoed van het Textielhuis. Wij grossieren gelukkig in beddengoed in alle soorten, kleuren en maten, waardoor er bij ons voor ieder wat wils is. Dus zou u ook graag nieuw beddengoed willen? Profiteer dan van het online bestelgemak in onze webshop!


Comments are closed.