Bedrijven en Bedrijfsleven

Leren zeilen was nog nooit zo aantrekkelijk

maandag, 21-1-2019  

Met een CWO diploma weet u zeker dat u het water op mag. Hebt u dat nog niet? Maar wilt u wel erg graag leren zeilen? Dan moet u eens op zeeuwezeezeilers.nl kijken. Naast vele zeilreizen met andere liefhebbers, groepen en de mogelijkheid om boten te huren kunt u bij ons terecht als u wilt leren zeilen. Wij bieden dit aan op vier niveaus zodat zowel de beginner als de gevorderde bij ons terecht kan. Wij zijn dol op wind, zee en water en weten als geen ander hoe we u moeten enthousiasmeren. U wilt daarnaast ook zelfverzekerd een zeilboot opstappen. Alleen het jargon van al die onderdelen kan een hele uitdaging zijn. Terwijl het bijzonder belangrijk is dat u weet wat u aan het doen bent en dat u weet wat de kapitein tegen u zegt. Kijk daarom eens op de website van de Zeeuwse Zeezeilers, u gaat er beslist geen spijt van krijgen dat u met ons in zee gaat, letterlijk en figuurlijk. Aanmelden voor een cursus leren zeilen op niveau 1 en 2 is eenvoudig. U kunt direct na het lezen van deze tekst telefonisch contact met ons opnemen. Doe dit wel tijdens kantooruren zodat u zeker weet dat u iemand aan de lijn krijgt. En anders kunt u ons natuurlijk ook even een e-mail sturen. Voor niveau 3 is het wel noodzakelijk dat er ook andere gegadigden zijn dus soms duurt het even voordat de les leren zeilen op dat niveau kan starten. Niveau 4 is enkel op aanvraag, maar u kunt gerust zijn, ook dit hoge niveau wordt regelmatig bij ons onderwezen.

U bent nooit te oud om te leren zeilen

Omdat wij natuurlijk regelmatig reizen inplannen is het verstandig om onze agenda op de voet te volgen. Bookmark bijvoorbeeld de site, dan weet u ook wanneer het leren zeilen mogelijk is. Hebt u de voorkeur voor een type zeilboot? Ook daar valt doorgaans rekening mee te houden, zeker in het hoogseizoen. Maar waarom leren zeilen?

  • Nederland is een land van water. We groeien ermee op, we temmen het zelfs op allerlei manieren.
  • Vanaf jonge leeftijd leren we hoe te zwemmen. Leren zeilen hoort simpelweg bij onze cultuur.
  • Leren zeilen is ontzettend leuk. Het is goed voor de conditie
  • U leert daarnaast samenwerken en u leert de boot goed kennen.
  • Het is ontspannend. Gooi de stress van u af en laat de wind door uw haren wapperen.
  • U komt pas echt tot rust op een meer, zee of zelfs op de oceaan in een goed uitgeruste zeilboot.

Er zijn aldus genoeg redenen om het eens te overwegen. En als u het liever cadeau wilt doen dan bent u vanzelfsprekend ook bij ons aan het juiste adres. Er zijn aldus nog heel wat zaken die u zult moeten leren om veilig het water op te mogen. Praktijk en theorie worden in een gezonde mix met elkaar afgewisseld zodat u zeer spoedig zult slagen.

Het is bij ons mogelijk om 4 diploma’s te halen van het CWO

Hebt u ten slotte nog vragen over het leren zeilen? Wilt u meer weten over de inhoud per pakket? Of wilt u gebruik maken van één van de diverse meerdaagse reizen die u bij ons kunt boeken? In dat geval moet u wel in het bezit zijn van een CWO diploma. Maar bij de meeste reizen hoeft u enkel het introductie niveau te halen dus na enkele dagen oefenen in een relaxte setting bent u er helemaal klaar voor. Probeer het eens uit, u gaat hier beslist geen spijt van krijgen!


Comments are closed.