Bedrijven en Bedrijfsleven

Loodgieter Amstelveen inschakelen voor spoedklus

donderdag, 13-12-2018  

Last van een verstopte afvoer? Dat had ik laatst ook, en dat was geen pretje! We kwamen terug van een weekend weg en ontdekten dat een van onze afvoeren was verstopt. Als gevolg daarvan liep het water niet meer weg. Bovendien hing er een vervelende stank in ons huis in Amstelveen. Ik heb toen direct een loodgieter in Amstelveen gebeld om te vragen of hij de problemen op kon lossen. Gelukkig was het een doordeweekse dag en kon de loodgieter uit Amstelveen direct komen. Ik heb contact opgenomen met onderhoudsbedrijf Favié. Ik vond hen online toen ik zocht op ‘loodgieter Amstelveen’. Op de website las ik dat ze loodgietersklussen uitvoeren, dus heb ik hen meteen gebeld. Via http://onderhoudsbedrijf-amstelveen.nl/loodgieter-amstelveen/ kun je zelf lezen welke diensten Favié verleent. Ik was bang dat de loodgieter uit Amstelveen niet meteen langs kon komen maar speciaal voor ons heeft hij wat tijd vrijgemaakt. Die service krijg je lang niet bij elke loodgieter in Amstelveen, dus wij waren aangenaam verrast.

Verstopping oplossen met loodgieter Amstelveen

De verstopping bleek na inspectie met een camera vrij hardnekkig te zijn. Degene die langskwam heeft later op de dag de hele afvoer uit elkaar gehaald en enkele nieuwe onderdelen geplaatst. De leiding bleek aan de binnenzijde ruwe kanten te hebben waardoor het vuil in de afvoer niet meer goed wegspoelde. Dit schijnt een vrij veel voorkomend probleem te zijn dat je niet van tevoren kunt opsporen of voorkomen. Het heeft te maken met slijtage van leidingen. We hebben wel een nieuwe afspraak gemaakt om de rest van de leidingen ook te inspecteren, met deze loodgieter uit Amstelveen. Goed onderhoud voorkomt vaak ernstiger problemen. Ik was blij dat de monteur die langskwam direct doorhad welke problemen er speelden en dat er ook een passende oplossing was binnen afzienbare tijd. Na een dag was de vervelende lucht weer verdwenen uit ons huis. Zo waren we een stuk sneller verlost van ons probleem dan we hadden verwacht. De rekening die achteraf op de mat viel was ook bescheiden. Snelle en effectieve service voor een zachte prijs: dat kan ik iedereen wel aanraden.

Onderhoud van woningen

Zoals met ons leidingwerk is het eigenlijk met alles in huis: goed onderhoud voorkomt grote problemen. Ik heb onderhoudsbedrijf Favié daarom niet alleen als loodgieter in Amstelveen ingehuurd, maar ook voor totaalonderhoud aan mijn woning. Ze onderhouden namelijk ook andere sanitaire voorzieningen in huis en zijn bekend met alle soorten leidingen die in de woning lopen. Favié is daarmee meer dan alleen een goede loodgieter in Amstelveen. Ik kan iemand die op zoek is naar een loodgieter in Amstelveen dan ook van harte aanbevelen contact op te nemen bij een probleem. Bijvoorbeeld bij:

  • Een verstopte afvoer
  • Lekkages
  • Installatie van nieuw sanitair
  • Reparatie van leidingen

Vooral lekkages zijn funest voor de staat van je woning. Gelukkig hebben wij hier nog nooit last van gehad, maar een onopgemerkte lekkage kan leiden tot veel vocht- en waterschade. Soms moeten er daardoor hele muren worden vervangen van een huis. Dat loopt al gauw in de duizenden euro’s. Dan loont het om je woning af en toe eens te laten doorlichten door een slimme loodgieter uit Amstelveen. Ook weten wat Favié voor jou kan doen? Kijk dan op http://onderhoudsbedrijf-amstelveen.nl/loodgieter-amstelveen/ voor meer informatie en maak een afspraak via de contactgegevens op de website. Meestal is er binnen enkele uren of dagen een monteur beschikbaar voor uw klus, afhankelijk van de noodzaak van reparatie. De factuur ontvangt u nadien, voorzien van alle details. 


Comments are closed.