Sieraden en Accessoires

Maansteen sieraden

donderdag, 21-5-2015  

Sieraden zijn bijzondere dingen. Ze maken je outfit mooier en je kunt ze als cadeau geven, maar ook voor jezelf kopen. De meeste vrouwen houden van sieraden en ook mannen dragen vaak ringen of kettingen. De functie van sieraden is in principe het versieren van het lichaam, maar er zijn ook verschillende andere betekenissen die eraan gegeven kunnen worden. Als twee mensen gaan trouwen worden er bijvoorbeeld traditioneel ringen uitgewisseld, waarmee de ring het symbool van het huwelijk wordt. Ook een verloving gebeurt vaak met een ring. Daarnaast geven stellen elkaar vaak sieraden als symbool voor de liefde en bestaan er vriendschapskettingen, waarbij beide dragers een helft van een hart hebben. Aan sommige sieraden kunnen zelfs bijzondere krachten worden toegekend. Maansteen sieraden worden bijvoorbeeld gezien als positief tijdens de zwangerschap, omdat maansteen een sterke connectie zou hebben met de maan en de vrouwelijke energie. Maansteen sieraden zijn bijzonder en veel mensen vinden de stenen mooi. Het voordeel van maansteen sieraden is dat ze in het oog vallen en er een betekenis aan gegeven kan worden, iets wat voor veel mensen aantrekkelijk is. Het dragen van een sieraad kun je doen omdat je het mooi vindt, maar ook om iets uit te stralen. Het dragen van maansteen sieraden betekent dat je niet zomaar iets hebt gekocht omdat je het mooi vindt, maar dat je er over hebt nagedacht wat je precies hebt gekocht. De speciale krachten van stenen worden niet door iedereen op dezelfde waarde geschat, maar het is algemeen gebruikelijk om stenen te verwerken in sieraden. Daarom koopt niet iedereen maansteen sieraden omdat de steen een bijzondere kracht heeft en zijn er ook mensen die het gewoon mooie sieraden vinden. Het maakt niet uit of je gelooft in de bijzondere kracht van een steen, het gaat erom dat je het fijn vindt om het sieraad te dragen en dat je het mooi vindt.

Maansteen sieraden in verschillende soorten

Een van de grootste voordelen van sieraden is dat het goede cadeaus zijn. Je kunt bijvoorbeeld maansteen sieraden kopen voor je partner. Bij Valentijnsdag en verjaardagen is het gebruikelijk om een cadeau te geven en vaak is het ideale cadeau voor een vrouw een sieraad. Maansteen sieraden hebben hier een voordeel, omdat je er over hebt nagedacht wat je geeft. Of de ontvanger er nu wel of niet in gelooft dat bepaalde stenen een bijzondere werking hebben, je geeft een cadeau dat je niet zomaar hebt uitgezocht omdat het er leuk uitziet. Het laat zien dat je hebt nagedacht over welk sieraad je hebt gekozen en dit is altijd goed. Het maakt niet uit of je het sieraad cadeau doet aan je partner, je moeder of een vriendin: het moet wel in de smaak vallen. Maansteen sieraden zijn namelijk mooi wit en daarom neutraal van kleur. Dit betekent dat het niet erg opvalt en daarom te combineren is met iedere soort kleding. Het maakt dus niet uit wat de kledingstijl van de ontvanger is, omdat het overal bij gedragen kan worden. Je kunt maansteen sieraden geven als cadeau omdat je dit mooi vindt, maar ook omdat je het verhaal erachter belangrijk vindt. Maansteen heeft een sterke connectie met de maan, wat goed is voor de vrouwelijke energie, waardoor het een heilzame steen is voor vrouwen die zwanger zijn of dit proberen te worden. Daarnaast bevordert het ook de innerlijke groei en geeft een maansteen inspiratie en succes. Het maakt dus niet uit wat de reden is dat je maansteen sieraden cadeau geeft: het zal altijd in de smaak vallen.

Sieraden kopen bij Gilian Originals

Als je op zoek bent naar mooie maansteen sieraden, kun je het beste eens online op zoek gaan. Op www.gilianoriginals.nl vind je bijvoorbeeld verschillende soorten sieraden met allerlei speciale eigenschappen. Je kunt een sieraad uitkiezen omdat je het mooi vindt, maar ook omdat je de steen bijzonder vindt. Er zijn stenen met allerlei bijzondere eigenschappen en je kunt zelf kiezen wat voor soort sieraad je wilt. Er zijn twee maansteen sieraden waar je bij Gilian Originals uit kunt kiezen: de ‘Fly to the Moon armband maansteen’ en de ‘Mala maansteen’. De armband bestaat uit een schakelarmbandje van 14 karaat goud, 14 karaat gouden kraaltjes, maansteen steentjes en een 24 karaat goud op sterling zilver maan bedeltje. Deze armband staat in het teken van de maan, die wordt verbonden met de gevoelens, het onbewuste en het instinctieve. Daarnaast wordt aan maansteen een beschermende functie tijdens het reizen toegeschreven. De Mala maansteen is gemaakt van een 24 karaats goud op sterling zilver bewerkte kraal, 14 karaat gouden kralen, zijdekoord en maansteen kraaltjes. De lengte is 70 centimeter, waardoor je de mala prima alleen kunt dragen, maar ook mooi kunt combineren met andere sieraden. Als je geïnteresseerd bent in de maansteen sieraden van Gilian Originals, kun je het beste eens een kijkje nemen op de website. Hier wordt meer uitgelegd over de sieraden. Je kunt bijvoorbeeld precies lezen welke bijzondere eigenschappen aan de stenen wordt toegeschreven en ook vind je er de prijzen van de artikelen. Je kunt op de website gemakkelijk een bestelling plaatsen, die binnen 1 tot 3 werkdagen bij je thuis bezorgd wordt. Je kunt je aankoop direct betalen en je hebt snel je sieraad in huis. Naast maansteen sieraden verkoopt Gilian Originals heel veel andere soorten sieraden met bijzondere stenen. Kijk dus snel op www.gilianoriginals.nl als je meer informatie wilt, of als je een kijkje wilt nemen in het assortiment.


Comments are closed.