Creatief en Decoratief

Met mijn zoontje naar een kinderkapper in Amsterdam Zuid

donderdag, 3-1-2019  

Vorige week was de eerste keer dat ik mijn zoontje naar de kapper meenam. Ik had lang nagedacht over wat het beste was, maar besloot om hem naar een kinderkapper in Amsterdam Zuid te brengen. Mijn zoontje is 5 jaar oud en voorheen lieten wij hem altijd thuis knippen. Een vriendin van mijn vrouw knipte hem altijd en dat vonden wij destijds de beste keuze. Voor kinderen is het vaak lastig om lang stil te zitten en dat is nog lastiger in een vreemde omgeving. Ze bewegen veel en met een schaar naast hem, vonden we dat een enge gedachten. Het leek ons beter dat huis thuis geknipt werd, dan was hij tenminste in een vertrouwde omgeving. Wij lieten hem de eerste keer knippen toen hij ongeveer 1 jaar oud was. De vriendin die knipt komt vaak over de vloer en zij bood aan om het te doen, dit vonden wij wel ze gemakkelijk. Veel kappers knippen geen kinderen onder een bepaalde leeftijd en dit was een goede oplossing. Waarschijnlijk zijn veel kappers bang dat de kinderen te veel bewegen en geen geduld hebben. Onze vriendin is vorige maand in een andere stad gaan wonen, waardoor we naar een nieuwe oplossing moesten zoeken. Ze vertelde dat we onze zoon naar een kinderkapper in Amsterdam Zuid konden brengen. Volgens haar konden we gemakkelijk online een kinderkapper in Amsterdam zuid vinden. Aangezien hij te jong is voor een echter kapper, zou dit een goede keuze zijn. Mijn vriendin en ik wilden eerst nog overleggen. Wij vonden hem een beetje te jong om naar een kapper te brengen, want we wisten niet hoe hij zou reageren. Maar misschien moesten we het maar gewoon proberen en hem naar een kinderkapper in Amsterdam Zuid brengen.

Al snel een kinderkapper in Amsterdam Zuid gevonden

Online zochten mijn vriendin en ik naar een kinderkapper in Amsterdam Zuid en we hadden al snel verschillende kappers gevonden. Wij wisten niet dat er meerdere kappers speciaal voor kinderen beschikbaar waren, maar waren blij om dit te zien. We bekeken de websites van de verschillende kappers, om te zien hoe de salons eruitzagen. Wij vonden een website allebei erg leuk, dat was de website van Wendy’s kinderkapsalon. Op de website https://wendys-kinderkapsalon.nl/kinderkapper-amsterdam-zuid/ zagen wij veel leuke foto’s van de salon. Er is veel speelgoed, zodat de kinderen kunnen spelen als ze moeten wachten. Ook zijn er speciale stoelen waar de kinderen in kunnen zitten als ze geknipt worden. Het zag er allemaal erg leuk uit en we wisten zeker dat onze zoon bij deze kinderkapper in Amsterdam Zuid zich op zijn gemak zou voelen. We maakten meteen een afspraak voor hem en ik zou hem brengen.  

Ook veel activiteiten voor de kinderen

Toen we aankwamen bij de kinderkapper in Amsterdam Zuid, hoefden we gelukkig niet lang te wachten. De kapster zag dat het ons eerste keer was en vertelde dat ze ook veel activiteiten organiseren voor de kinderen, zoals een knutseluurtje. Onze zoon werd daarna al geholpen en het knippen ging erg goed. De kapster stelde hem op zijn gemak en was gezellig met hem aan het praten. Hij vond het niet erg dat hij geknipt werd door een wildvreemde en bleef goed zitten. Het knippen was snel klaar en het zag er goed uit, volgende keer gaan wij weer. Voor een kinderkapper in Amsterdam Zuid kunnen wij Wendy’s kinderkapsalon aanraden.

  • Veel speelgoed voor de kinderen
  • Speciale stoelen voor de kinderen
  • Elke week een knutseluurtje
  • Hij voelde zich op zijn gemak 


Comments are closed.