Auto's en Motoren

Met Plasti Dip maakt u uw auto uniek

woensdag, 13-5-2015  

Een auto is een bijzonder bezit. Al hoewel een auto vaak een dure aankoop is, en veel onderhoud vraagt, biedt het ook veel plezier. Het brengt u daar waar u zijn moet, ook al is het kilometers verderop. Het op vakantie gaan naar een ander land is met uw auto een peulenschil. U laadt uw bagage in uw auto en vertrekt. Ook gebruikt u de auto om naar uw werk te gaan. Het hebben van een eigen auto heet een luxe maar is gewoon nodig in onze samenleving. Grote kans dat u de tijd die u doorbrengt in uw auto als zeer prettig ervaart. U kunt zelf bepalen wanneer u vertrekt en waar u heen rijdt. U plant zelf uw reis en stopt daar waar nodig, bijvoorbeeld om te tanken. Misschien is uw auto als een tweede huis en is daarom het comfort erg belangrijk. U luistert tijdens de rit naar de radio die fijne muziek produceert of u belt vanuit de auto naar uw klanten. Zo bespaart u tijd. Aan de binnenkant van uw auto is overal aan gedacht, maar wat als het gaat om de buitenkant? Misschien heeft u bijzonder mooie velgen. Dat kan een sieraad zijn voor uw vervoersmiddel, maar wat als het gaat om de kleur van uw auto? Wilt u wel eens wat anders? Zou u een element in uw auto wel eens van een andere kleur willen voorzien? U hoeft dan natuurlijk niet een geheel nieuw product aan te schaffen om vervolgens te installeren, u kunt gewoon Plasti Dip aanschaffen. Met Plasti Dip kunt u op een hele simpele en goedkope manier de binnen- en buitenkant van uw auto voorzien van een prachtige rubber coating. Als het om populaire styling voor uw auto gaat, dan is Plasti Dip zonder twijfel een opkomende trend. Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van Plasti Dip?

  • Zeer flexibel, waardoor scheuren of barsten zijn uitgesloten.
  • Gemakkelijk te verwijderen.
  • Heeft een isolerende werking.
  • Biedt grip daar waar nodig.
  • Plasti Dip is een zeer duurzaam product. Het is bestand tegen weersinvloeden en chemicaliën.
  • Veel verschillende kleuren mogelijk, ook in combinatie met Dippearls.

Steel ook de show met het aanbrengen van Plasti Dip op of in uw auto

Met het aanbrengen van Plasti Dip steelt u zonder twijfel de show. Dankzij Plasti Dip bent u in het bezit van een unieke auto die voorzien is van uw eigen stijl. Misschien denkt u: ‘Alles leuk en aardig, maar hoeveel gallons heb ik wel niet nodig voor het spuiten van mijn middelgrote auto?’ U heeft slechts twee gallons nodig voor het spuiten van een middelgrote auto met Plasti Dip. Dit is wel afhankelijk van de kleur waar u voor kiest. Mogelijk heeft u net iets meer Plasti Dip nodig bij een bepaalde kleur. Bent u bang dat Plasti Dip erg mat oogt? Dit is niet nodig, want met onze glossifier brengt een mooie glans aan op uw vervoersmiddel. De glansgraad kunt u zelf bepalen. Dit bepaalt u door het aanbrengen van de door u gekozen lagen. Plasti Dip staat echt niet goedkoop op uw auto, integendeel. U kunt Plasti Dip aanbrengen en zo uw auto echt een luxe uitstraling geven. Wilt u graag voor een prachtige metallic afwerking dat absoluut realistisch oogt? Dan kunnen wij u de Plasti Dip True metallic antraciet van harte aanbevelen. Bent u deze Plasti Dip naar een tijdje weer zat en wilt u iets nieuws? Deze Plasti Dip is heel gemakkelijk weer te verwijderen. Heeft u deze mooie True Metall color aangebracht? Maak het dan helemaal af met de Plasti Dip Glossifier. Op onze website vindt u bij al onze producten een handige gebruiksaanwijzing. Zo weet u precies hoe u moet handelen om voor het beste resultaat te gaan. Het spreekt eigenlijk voor zich dat de oppervlakte schoon en vetvrij moet zijn. Anders kan deze niet goed hechten en is het resultaat niet optimaal. Belangrijk dus dat, voordat u dit product gebruikt, de oppervlakte schoon en vetvrij is. Voordat u de spuitbus gebruikt is het belangrijk om goed te schudden.

Meldt u gelijk aan voor onze nieuwsbrief

Hoe lang het duurt om een laag te laten drogen is natuurlijk ook niet van ondergeschikt belang. Hoe lang denkt u dat het duurt om een laag goed te laten drogen? Een hele dag? Nee hoor, dat is bij ons absoluut niet het geval. Als u met de spuitbus uw auto in sprayt kost het slechts 20 minuten om het goed te laten drogen. U kunt het zelfs doen voordat u naar uw werk gaat of voordat u op vakantie gaat. U kunt gelijk op pad aangezien het dus snel droogt. Natuurlijk is het aanbrengen van meerdere lagen mogelijk. Ook hiervoor geldt dat iedere laag 20 minuten moet drogen. Plasti Dip sprayen doet u op ongeveer 25 cm van het te sprayen oppervlak. Deze en andere tips leest u allemaal op onze website. Wie wil er nou niet een geweldig unieke auto hebben zonder hiervoor bergen geld te hoeven spenderen? Het is extra leuk om het zelf te doen in plaats van dat u een professional in moet schakelen om de klus te klaren. Laat u verrassen door de grote verscheidenheid aan spuitbussen en bestel vandaag nog uw favoriete kleur. Meldt u vooral ook aan voor onze nieuwsbrief!


Comments are closed.