Auto's en Motoren

Mitsubishi Outlander PHEV aanschaffen

dinsdag, 19-5-2015  

Wilt u een Mitsubishi Outlander PHEV aanschaffen? Dan bent u aan het juiste adres! De auto heeft 5 jaar garantie en maar 7% bijtelling. Bovendien betaalt u geen wegenbelasting! De goedkoopste variant is al beschikbaar vanaf 36.890 euro. Er zijn verschillende modellen van de Mitsubishi Outlander PHEV:

  • Business Edition X-Line
  • Executive Edition X-Line
  • Instyle X-Line
  • Instyle+ X-Line

De Business Edition X-Line is het instapmodel van de Mitsubishi Outlander PHEV maar hier zijn al heel veel extra functies in opgenomen. Zo is er Privacy Glass, Cruise Controll, USB aansluitingen, Active Stability en Traction Control (ASTC), ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) en nog veel meer. Een aantal erg mooie functies zijn de Hill Start Assist (HSA) en de regensensor. De Hill Start Assist is ideaal bij lange ritten door bergachtig gebied. De auto komt veel makkelijker weer in beweging bij het starten op een helling. De hellingproef wordt zo een stuk eenvoudiger! De regensensor in de Mitsubishi Outlander PHEV zorgt ervoor dat de ruitenwissers automatisch aangaan wanneer er regen op de ruit valt. Het kan soms vervelend zijn om te bepalen op welke stand de ruiterwisser moet staan wanneer de intensiteit van de regenbui blijft veranderen. Met de regensensor is dit verleden tijd. Het systeem bepaalt zelf hoe snel de wissers moeten bewegen om uw zicht optimaal te houden. Dit wordt real-time aangepast. Wanneer het dus stopt met regenen gaan de ruitenwissers ook automatisch uit. Dit zijn slechts een aantal opties van het instapmodel van de Mitsubishi Outlander PHEV. Er is voor iedere bestuurder, beginnend of al langer actief, een groot aantal mogelijkheden om uit te kiezen. Bij Bennie Wilmink in Twente staan ze altijd klaar om u te helpen bij de aanschaf van uw nieuwe auto. Of het nu gaat om een Mitsubishi Outlander PHEV of een ander model, de vestigingen in Almelo, Enschede en Azelo helpen u graag bij het maken van uw keuze. Kom snel langs bij één van de vestigingen of bel geheel vrijblijvend voor een afspraak.

Kenmerken van de Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV heeft een aantal belangrijke kenmerken. Comfort, Prestaties, Design en veiligheid. Al deze kenmerken zorgen voor een unieke rijervaring. Comfort heeft de Mitsubishi Outlander PHEV meer dan genoeg. De auto heeft royale beenruimte zowel voor als achterin en het zal u daarnaast opvallen hoe stil de wagen is. U kunt lekker ontspannen tijdens het rijden en u wordt niet meer afgeleid door een lawaaierige motor op de snelweg. De achterbank is volledig in te klappen maar ook in twee delen. Hiernaast bevindt zich op het dashboard een heus LCD-scherm. Dit kleurenscherm is 4,2 inch groot en toont alle functies van de Mitsubishi Outlander PHEV. Hieronder vallen bijvoorbeeld de energiestroom of het energieniveau van het accupakket. De motor van de Mitsubishi Outlander PHEV is een geval apart. Het zijn twee elektromotoren die worden gevoed door meerdere accu’s van 300 volt. De totale capaciteit van dit pakket is 12 KWh. Naast deze elektromotoren is ook een benzinemotor aanwezig. Deze kan de voorwielen aandrijven maar kan ook de elektromotoren van stroom voorzien. De Mitsubishi Outlander PHEV heeft dus een prima actieradius. In de meest zuinige stand heeft de wagen bovendien geen CO2 uitstoot. U rijdt dus niet alleen comfortabel, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Het design van de Mitsubishi Outlander PHEV is woest maar aantrekkelijk. De SUV achtergrond uiterlijk komt tot uiting in de hoge wielen en de verhoogde zitpositie. De neus van de auto gromt en straalt kracht en mannelijkheid uit. Desalniettemin is de Mitsubishi Outlander PHEV erg veilig. Er zijn zeven airbags aanwezig en ook is er een detectiesysteem dat ingrijpt wanneer er een ongeluk zou kunnen plaatsvinden. Het systeem merkt op wanneer u te dicht op een voorganger dreigt te komen en remt vervolgens actief af. Dit systeem helpt u wanneer u slaperig bent of wanneer u iets over het hoofd ziet. U hoeft niet langer een noodstop te maken, u komt langzaam en gecontroleerd tot stilstand. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen en veilige rit. Al met al heeft de Mitsubishi Outlander PHEV veel unieke opties en hier is alleen nog maar het instapmodel besproken. Neemt u snel een kijkje op de site http://www.phev-mitsubishi.nl/ voor meer informatie en voor de laatste aanbiedingen!

Proefrit maken

Voordat u een auto koopt maakt u natuurlijk altijd eerst een proefrit, zo ook bij de Mitsubishi Outlander PHEV. Bij Bennie Wilmink gaat het aanvragen van deze testrit heel makkelijk. Allereerst selecteert u de vestiging waar u de proefrit wilt gaan maken. U vult vervolgens uw gegevens in: uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens kunt u aangeven welk type auto u wilt testen. En er zijn zoals gezegd meerdere modellen van de Outlander PHEV, kijk dus goed in welk type u een ritje wilt maken! Afsluitend heeft u de mogelijkheid om een vraag of opmerking toe te voegen. Bijvoorbeeld het selecteren van een datum voor de proefrit. Wanneer u vragen hebt die moeilijk via de computer te stellen zijn, kunt u altijd contact opnemen met één van de vestigingen. De telefoonnummers vindt u op de site. De medewerkers staan u graag te woord dus schroom niet te bellen. Maak vandaag nog die afspraak en rij morgen al in de Mitsubishi Outlander PHEV!


Comments are closed.