Nieuws

Mystery method; vrouwen versieren

vrijdag, 13-3-2015  

Hoe versier je als man de mooiste vrouwen? Dat is een vraag waar alle mannen graag antwoord op zouden willen hebben. Het goede nieuws is dat er een methode is ontwikkeld waarmee het versieren van vrouwen gegarandeerd zal lukken. Dat klinkt wellicht als een mysterie, maar daarom wordt deze methode ook wel omschreven als ‘mystery method’. Is er een truc, een zin, een woord of iets wat u kunt zeggen om een vrouw te versieren? De meeste mannen denken dat het versieren van een vrouw heel erg complex is, en in zekere zin is dat ook het geval. Vrouwen zijn complexe wezens en hun gedrag hangt samen van tegenstrijdigheden. Als ze ‘ja’ zeggen bedoelen ze ‘nee’ en ga zo maar door. Bovendien hebben vrouwen een ander soort humor, iets wat door sommige mannen ook wel als ‘een gebrek aan humor’ omschrijven, maar daar hebben zij het verkeerd en de mystery method zal het raadsel voor u oplossen zodat u de mooiste vrouwen direct mee naar uw slaapkamer kunt lokken. Als u als man de mooiste vrouwen wilt versieren, zijn er een aantal dingen die u wel, en een aantal dingen die u beslist niet moet doen. Wat deze dingen precies zijn, dat leest u in de mystery method. De bijbel voor mannen die al hun hele leven aan het kortste eind trekken als het gaat om het versieren van vrouwen. De bijbel voor mannen die van vrouwen houden en de bijbel voor mannen die van vrouwen balen omdat ze ze maar niet kunnen begrijpen. Lees mystery method en geniet van het gezelschap van de mooiste vrouwen. Mystery method legt uit hoe je vrouwen het bed in kunt lokken door simpele trucjes uit te halen. Iedere vrouw is op zoek naar een beetje vernedering in combinatie met een verzachtend woord. Hoe pakken we dat aan? Een aantal tips op een rijtje om in de stemming te komen:

  • geef een vrouw geen complimentjes als deze niet gepaard gaan met een belediging
  • praat tegen vrouwen over andere mooie vrouwen die je kent
  • maak onverwachte bewegingen en kom te dicht bij; laat haar aan je geur wennen
  • versier de vriendin van de vrouw die je wilt en laat het even sudderen
  • nodig haar uit en zorg dat het eruit ziet alsof je niet op haar gerekend had

Mystery method ontrafeld

Zoals gezegd is het geen ‘rocket science’ om een vrouw het bed in te praten. U moet alleen even weten wat de zogenaamde ‘do’s en dont’s’ zijn. De meeste vrouwen zijn namelijk hetzelfde en reageren ongeveer hetzelfde op dingen die mannen doen. Zo kunnen we zeggen dat alle vrouwen gevoelig zijn voor vernedering. Dit heeft te maken met het feit dat ze vanaf jonge leeftijd worden geconditioneerd om de dingen te doen die ze moeten doen op basis van straf en beloning. Vrouwen zijn gevoelige wezens, en daarom zijn de meeste vrouwen erg gevoelig voor straf en beloning. Geef ze dus af en toe wat extra’s, maar fluit hen vervolgens weer tot de orde door hen een mentale tik om de oren te geven. Hoe doet u dat? Drink een glas wijn met haar en raak haar aan. U mag hier gerust te ver in gaan. Zij zal zich een beetje opgelaten voelen. Ze voelt zich onveilig en als u geluk heeft, heeft u een dame te pakken die zich niet bewust is van het feit dat zij zich bij deze onveiligheid eigenlijk als een vis in het water voelt. Een uurtje later zal zij voor u zwichten. Mystery method is gebaseerd op de psychologie van de vrouw die niet helemaal weet wie ze is en die meer vanuit een instinkt handelt dan vanuit haar ratio. Dat geldt namelijk voor de meeste vrouwen. Als u het boek mystery method leest, zorg dan ook dat u kiest voor het versieren van vrouwen die niet al te hoog zijn opgeleid, want zelfinzicht kan de mystery method enigszins in de weg staan. Dat is erg zonde voor het resultaat dat met mystery method anders behaald kan worden.

Mystery method; nog meer tips

Wij raden u aan om het boek mystery method met de grootste zorg te lezen en alle informatie in u op te zuigen. Laat het even een paar dagen bezinken maar ga vooral snel de straat op om de methode uit te proberen. Kies een café waar veel vrouwen komen die vrijgezel zijn en zich aan de bar verschansen wachtend tot u op ze af komt. Er wordt wel eens over vrouwen gezegd dat ze in de eerste minuut al bepalen of ze wel of niet met de man naar bed gaan. Dat is echter een fabeltje. Vrouwen zijn bepaald geen consequente wezens. Ze gaan alle kanten op. Het ene moment vinden ze dit en het andere moment vinden ze dat. Dat geldt ook voor de mannen op wie ze vallen. Er bestaat dus zeker zoiets als ‘het goede doen’ en ‘het verkeerde doen’ en u kunt wel degelijk uw eigen ruiten ingooien door een simpel woord of een simpele handeling. Laat haar geen onzekerheden zien en zorg dat ze het idee heeft dat u geen enkele oprechte interesse in haar heeft. Maar geef haar tegelijkertijd het gevoel dat u wel om haar geeft, op een bepaalde afstandelijke en onthechte manier. Dat doet u door haar telefoon soms over te laten gaan of een afbeelding van iets onbenulligs te sturen waar u dan vervolgens volledig afstand van neemt door niet meer op haar te reageren als ze u een bericht terugstuurt. Haar gedachte zullen op hol slaan en zij zal het gevoel hebben alle grip te verliezen. U heeft gewonnen. Dat is mystery method.


Comments are closed.