Auto's en Motoren

Olde Kalter Zandlevering Hengelo

vrijdag, 18-1-2019  

Tijdens de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat de grond rondom mijn huis verzakt. Dit wordt met name duidelijk bij de voor- en achterdeur, waar als het ware een extra afstapje is ontstaan naar buiten toe. Gedurende de jaren is dit afstapje ongeveer vijftien centimeter diep geworden. Met name het verschil van de achterdeur naar de tuin toe zag er niet mooi meer uit. Na een aantal jaren het aan te kijken, heb ik besloten om zowel mijn voor- als achtertuin te renoveren en op te hogen. Omdat mijn kleinkinderen vaak langskomen leek het me een veilig idee om de tuin op te hogen. Ook leek het me leuk om meteen een zandbak in mijn tuin aan te leggen. Dit heb ik grotendeels zelf gedaan, aangezien ik veel tijd heb en het leuk vind om te klussen. Omdat ik natuurlijk geen professional ben had ik hierover wel wat advies nodig. Zonder de hulp en goede service van Olde Kalter zandlevering uit Hengelo was het mij dan ook niet gelukt! Mede dankzij hun zandlevering uit Hengelo is mijn tuin geworden zoals ik wilde.

Professionele en snelle zandlevering in Hengelo en omstreken

Zelf woon ik in Enschede en had ik voertuigen van Olde Kalter wel eens langs zien komen. Ook had ik positieve verhalen over hen gehoord van kennissen. Zodoende heb ik Olde Kalter op internet opgezocht en zag dat ze in de wijde omtrek van Hengelo aan zandlevering doen. Toen ik opzoek ging naar een geschikte partij die mij het juiste zand kon leveren voor de renovatie van mijn tuin kwam ik dus al snel bij Olde Kalter uit. Via hun website https://www.oldekalter-hgl.nl/zandlevering-hengelo/ kon ik makkelijk contact met hen opnemen. Naar aanleiding van mijn vragen en plannen hebben zij mij goed geadviseerd over het soort zand ik nodig had voor de verschillende doeleinden die ik had voor in mijn tuin. Als leek zijnde zul je verbaasd staan over de verschillende soorten zand die er bestaan! Het is dus van belang dat je voor het juiste doel, de juiste zandsoort kiest. Het eerste contact was vrijblijvend, maar hierdoor werd ik niet minder goed geholpen. Ze luisterden goed naar wat ik wilde doen en vertelden mij hoe ze hierbij konden helpen. Dankzij het prettige en professionele contact ben ik meteen met hun in zee gegaan. Omdat ik zelf geen aanhanger heb, was het ideaal dat ik gebruik kon maken van de zandlevering uit Hengelo, en het niet zelf hoefde te vervoeren. Kortom de zandlevering in Hengelo en omstreken door Olde Kalter is aan te raden vanwege:

  • Professioneel advies van specialisten;
  • VCA gecertificeerd bedrijf;
  • Ruim aanbod aan soorten zand;
  • Nette levering van zand op locatie;
  • Snel en duidelijk contact via mail en telefoon.

Tijdens mijn contact met hun leerde ik dat Olde Kalter is ontstaan als familiebedrijf en is over vele jaren uitgegroeid tot een multifunctionele B.V. Dit merk je echt aan de kwaliteit van hun diensten. De jarenlange ervaring en kennis van het bedrijf merk je.

Een prachtige tuin

Dankzij Olde Kalter en hun professionele zandlevering uit Hengelo is mijn tuin hartstikke mooi geworden. De verschillende soorten zand werden netjes bij mij afgeleverd, in de juiste hoeveelheden. Hoewel het veel werk was, zijn mijn voor- en achtertuin opgehoogd. Iedereen die in Twente woont, en zandlevering in Hengelo en omstreken nodig heeft raad ik de zandlevering uit Hengelo van Olde Kalter aan! Doordat ik dankzij hen de juiste samenstelling van zand heb laten leveren ben ik er zeker van dat de komende decennia mijn tuin niet verder meer zal verzakken, en dat mijn kleinkinderen heerlijk in de zandbak van mijn achtertuin kunnen spelen!


Comments are closed.