Bedrijven en Bedrijfsleven

Op zoek naar een ervaren songwriter in Holland?

woensdag, 23-1-2019  

Of je nou beginnend artiest bent of reeds een gevestigd bestaan als artiest beleeft, het vinden van de juiste songs die passen bij jouw stem en performance is belangrijk. Deze zoektocht is continu gaande en dat is de reden waarom artiesten vaak met verschillende songwriters en producers werken. De groep met gevestigde namen is echter klein en dat brengt het gevaar dat de sound elkaar overlapt. Zeker wanneer je een songwriter in Holland zoekt is het goed om verschillende bronnen aan te boren. Een goede jongen en talentvolle songwriter in Holland is AJCMS, ook wel bekend als Angèle de Jong Custom Made Songs. Deze songwriter in Holland richt zich op het maken van unieke songs voor artiesten die zichzelf willen profileren in de muziekwereld.

  • Ze begeleidt artiesten
  • Ze schrijft unieke songs
  • Songs die passen bij de artiest

Zowel de lyrics als de composities maakt deze songwriter in Holland zelf en dit maakt van haar een multi-talentvolle songwriter die songs produceert die authentiek zijn en aansluiten bij de stem van de artiest, bij het genre waarin de artiest zich begeeft en bij het gevoel dat de artiest wil neerzetten, bijvoorbeeld bij de productie van een heel nieuw album.

Deze songwriter in Holland begeleid jou

Samen met jou als artiest is deze songwriter in Holland bedreven om songs te produceren die jou echt als artiest goed weergeven. De basis is de artiest als persoon. Wat is de sound, waar staat hij of zij voor, wat voor indruk wil jij als artiest achter laten en wat is voor jou belangrijk. Heb je een voorkeur voor een genre of een thema. Ben je op zoek naar een melodramatisch lied, fijn up-tempo swingend nummer of een echte meezinger die een hoogtepunt op jouw album moet worden. Het is zelfs mogelijk om songs met deze songwriter in Holland te componeren die thema gebonden zijn. Zo heeft AJCMS zelfs ervaring in het schrijven en componeren van nieuwe kerstnummers en ook daarbij blijf jij als artiest het uitgangspunt. Het schrijven van teksten en het componeren van een melodie is niet het enige dat deze songwriter in Holland doet. Er wordt bij het maken van het nummer ook gekeken naar het arrangement. Naar het soort sounds dat je wilt neerzetten en de verschillende muziekinstrumenten die er gebruikt moeten worden. Het prettige aan het samenwerken met deze songwriter in Holland is, dat op deze manier een song echt gaat leven. Het krijgt body en inhoud en daarmee kun je als artiest ook meer jouw gevoel in een song leggen. Het is met recht een samenwerking die ervoor zorgt dat je een geheel eigen sound kunt creëren, waarmee je mensen echt verstelt kunt laten staan. Het verrassende is dat je zult ervaren dat een songwriter als AJCMS voor iedere artiest een andere sounds weet te creëren. Je bent daarmee geen vertolker van de nummers van een ander, maar je bent echt letterlijk jouw eigen repertoire samen met deze songwriter in Holland aan het creëren.

Vertolk jouw lied op jouw manier

De nummers die worden geschreven en gecomponeerd kun je uiteindelijk als de jouwe beschouwen. Ze worden geschreven en samengesteld door AJCMS en dit gebeurt altijd in samenwerking met jou als artiest. Jullie zijn samen de drijvende kracht achter het creëren nieuwe en echt goede songs die jij ten gehore gaat brengen aan jouw publiek. Je vertolkt daarmee jouw eigen nummers en creëert jouw eigen muziek. Een herkenbare stijl die past bij jouw stem en jouw uitstraling als artiest. Ontdek AJCMS op www.ajcms.eu en neem eens contact op om te ervaren wat zij voor jou kan betekenen.


Comments are closed.