Auto's en Motoren

Op zoek naar een garage? Tubbergen is de plek

woensdag, 25-3-2015  

Als u op zoek bent naar een goede garage, kan ik u zeker de garage in Tubbergen aanraden! Deze is van het bedrijf ‘Garage Haarman’ en garage Tubbergen is een van hun vestigingen. Ik noem het zelf sindsdien ook gewoon garage Tubbergen, want dat klinkt zo grappig. In ieder geval, ik kwam uit bij deze garage, omdat ik vlakbij Tubbergen woon; de garage zit er zeer dichtbij in de buurt. Super handig dus. Mijn auto hield er plotseling mee op, midden op de normaal begaanbare weg. Ik had de auto tweedehands gekocht, pas twee maanden geleden. Nu blijkt dat de auto fikse reparaties moet ondergaan, en ik ben dus ook erg chagrijnig en boos op het oude mannetje dat mij deze auto heeft verkocht. Garage Tubbergen is echt mijn reddende engel geweest. Ze hebben alles in huis om iemands hart te winnen: klantvriendelijke, duidelijk, lage prijzen en super goed bereikbaar. Toen ik langs kwam bij garage Tubbergen bleek dat mijn airconditioning kortsluiting had veroorzaakt met het motormanagement en dit moest dus worden gerepareerd. Want voor reparaties moet u echt naar garage Tubbergen, helemaal als u in de buurt woont! Voor al uw autoproblemen is ‘this the place to be’, zoals ze dat zo leuk in het Engels zeggen. Eigenlijk had ik er natuurlijk veel eerder heen moeten gaan. Toen ik mijn auto kocht van dat oude mannetje had ik gelijk garage Tubbergen moeten bezoeken voor een fikse onderhoudsbeurt. Wat helemaal mooi was, of eigenlijk niet, was dat de auto al drie jaar geen Apk-keuring had gehad! Dit kon gelukkig ook direct en daarna zijn ze vakkundig met mijn auto aan de slag gegaan. Ik kreeg een andere wagen mee waar ik het hele weekend heerlijk in heb rondgereden. Mijn ervaring met garage Tubbergen is dus helemaal top!

Garage Tubbergen is eerlijk en vakkundig

Toen ik eenmaal met een automonteur stond te praten van garage Tubbergen, was ik blij verrast. Wat een opluchting was dit; ik ben namelijk een enorme beginner op het gebied van auto’s kopen en verzekeringen en dergelijke. Laat staan dat ik weet hoe het werkt als je je auto naar de garage moet brengen. Ik heb wel eens verhalen gehoord dat de garage veel te veel geld vraagt. Of dat ze zeggen dat ze iets vervangen hebben, maar dit vervolgens niet hebben gedaan en dat je alsnog moet betalen! Ik was dus erg op mijn hoede toen ik eenmaal bij garage Tubbergen was aangekomen. De automonteur stelde mij gelijk gerust: zo ging dat niet bij hun in zijn werk. Hij garandeerde mij dat ik alleen zou betalen voor de onderdelen die vervangen moesten worden, plus de manuren die erin zaten. Want anders kwam hij met zijn geweten in de knoop. Wat een eerlijke man! Ik vertrouwde hem meteen. Mijn vader gaf me als tip om mijn auto bij garage Tubbergen te laten maken en daarna voor een keuring naar een andere garage te sturen. Daar inspecteerde een andere controleur mijn auto en bleek dat de automonteur van garage Haarman precies had gedaan wat hij beloofd had: ik heb alleen betaald voor de onderdelen die vervangen moesten worden. En van andere klanten hoor ik hetzelfde, dus ik vertrouw voor honderd procent in de vakkundige mensen van garage Tubbergen.  Voor het gehele schadetraject kunt u terecht bij garage Tubbergen! Van de taxatie tot het herstel en ze regelen ook nog eens de verzekering voor u. Ik vind dit zeker het aanraden waard, waar hoor je tegenwoordig nog van zulke service? Naast repareren dus ze dus ook aan onderhoud. Het onderhoud van de airconditioning en de autobanden zijn erg belangrijk en hier controleren ze dan ook goed op. Ik heb mij laten vertellen dat er niet alleen maar op de hoeveelheden kilometers wordt gelet, maar of het nog wel veilig is om te rijden. Ook heb ik gemerkt dat bij hun kwaliteit voorop staat. Dit is echt een van de speerpunten van de garage. Waarom u dus naar garage Tubbergen moet gaan? Simpel:

  • onderhoud van de airco-installatie
  • onderhoud van de autobanden
  • schadetraject
  • geweldige service
  • kwaliteit staat voorop
  • uiterst bekwame en professionele medewerkers

Ik laat voortaan mijn auto niet meer thuis, want ik weet dat ik altijd bij garage Tubbergen terecht kan! Ik kan mij dit veroorloven, omdat ze ook nog eens de prijzen voor al hun werk zeer betaalbaar houden. Natuurlijk kost het geld, maar de kwaliteit is het waard! Zo ben ik geen dief van mijn eigen portemonnee en kan ik met een gerust hart de weg op.

Contact

Ik heb eenvoudig contact kunnen maken met garage Tubbergen toen mijn auto er ineens mee ophield. Ze zijn namelijk makkelijk te vinden via internet. Op de website kunt u hun telefoonnummer vinden, alsmede het emailadres. Ik heb natuurlijk meteen gebeld en kreeg een zeer vriendelijke receptioniste aan de lijn. Ze begreep me volkomen en was erg medelevend. Dit was erg fijn, omdat ik totaal geen ervaring had met dit soort dingen. Ik baalde enorm dat ik niet eerder een voertuigdiagnose had laten doen. Dus als u nu ook dat onderbuik gevoel hebt, stel het niet langer uit en neem snel contact op met de garage! Ze beantwoorden ook vrijblijvend al uw vragen, zelfs als u dus geen klant bent. Dat noem ik nou nog eens echte service en kwaliteit. Des te meer redenen om naar garage Tubbergen te gaan!


Comments are closed.