Bedrijven en Bedrijfsleven

Op zoek naar een kindercoach in Hendrik-Ido-Ambacht?

donderdag, 27-12-2018  

Zit uw kind niet zo lekker in zijn of haar vel? Slaapt het kind slecht? Merkt u dat uw kind zich wat terugtrekt, stiller is of juist snel geïrriteerd is? Dit kan ervoor zorgen dat het dagelijkse functioneren van uw kind beïnvloed wordt zoals het minder goed meekomen op school en boos zijn op mensen in zijn of haar omgeving. Soms ligt het gedrag van een kind niet aan het karakter van het kind maar aan een plotselinge ingrijpende gebeurtenis zoals het overlijden van een oma of opa, of een scheiding van de ouders. Vaak komt dit gedrag voort uit het niet goed weten hoe om te gaan met de nieuwe situatie met bijvoorbeeld angst of frustratie tot gevolg. Weet dan dat dit zeer begrijpelijk gedrag is. Het is echter wel vervelend voor uw kind en uw gezin want u ziet uw kind graag gelukkig. Bij Kr8iGer, de kindercoach in Hendrik-Ido-Ambacht helpen wij u graag verder. Wij werken eraan om uw kind om te leren gaan met de situatie. Neem vrijblijvend contact met de kindercoach uit Henrik-Ido-Ambacht ons op en kijk voor meer informatie op onze website krachtigerkindercoaching. We verwelkomen u en uw kind graag.

De kracht van de Kindercoach uit Hendrik-Ido-Ambacht

Het gezicht achter Kr8iGer is Gerda van Gameren. Met een jarenlange basis als juf op een basisschool heb ik kinderen meegemaakt in diverse ontwikkelingsstadia. Daarnaast heb ik studies gevolgd op het gebied van kindercoaching, counseling en psychotherapie. Daarmee heb ik een gedegen basis als het gaat om het begeleiden van uw kind. De kracht van de Kr8iger kindercoach uit Hendrik-Ido-Ambacht is dat ik mijn manier van coachen aanpas aan uw kind. We kijken naar uw kind en werken toe naar een begeleiding waar hij of zij zich comfortabel bij voelt. We laten het kind weer zelfvertrouwen ontwikkelen door te focussen op de talenten die het kind bezit. Op die manier werken we ernaar toe dat het kind leert met de situatie om te gaan.

  • Ruime ervaring
  • Het kind staat centraal bij de kindercoach in Hendrik-Ido-Ambacht
  • Diverse studies doorlopen gericht op het kind
  • Effectieve coaching sessies gericht op het kind tussen de 4 en 12 jaar

Kr8iGer is de kindercoach van Hendrik-Ido-Ambacht als het gaat om een hulpvraag van ouders/verzorgers voor hun kind. Kinderen die gepest worden, vaak ruzie maken of niet zo goed weten hoe ze vrienden kunnen maken worden bij Kr8iGer gecoacht. Hun talenten worden (her)ontdekt.

We gaan voor een glimlach bij uw kind

Bij de kindercoach te Hendrik-Ido-Ambacht draait alles om het kind. Na het intakegesprek worden de sessies veelal zonder ouders vervolgd. Dit omdat het kind zich zo echt kan uiten, soms is dat hard nodig voor het proces van boosheid naar een glimlach. Natuurlijk bent u bij vragen van harte welkom en houden wij ook tussen sessies met u als ouder/verzorger. Soms zal het nodig zijn dat een broer of zus bij een sessie aanwezig is. Vaak heeft het gedrag van een kind invloed op het hele gezin. Door samen een sessie te volgen kan een broer of zus zich beter inleven in het gedrag van de ander. We bieden ook integratieve kindercoaching aan. Deze vorm van coaching is geschikt voor kinderen die het zelfvertrouwen kwijt zijn. Dit uit zich in psychosomatische klachten (hoofdpijn, buikpijn, angst). Bij deze vorm van coaching wordt er vooral naar het kind geluisterd. Welke oplossing hij of zij voor zichzelf ziet en dat emoties, zowel blijdschap als verdriet, er mogen zijn. Bij de kindercoach in Henrik-Ido-Ambacht helpen wij uw kind graag om meer zijn of haar oude-ik te worden.


Comments are closed.