Bedrijven en Bedrijfsleven

Op zoek naar hulp bij de installatie van WordPress?

woensdag, 13-2-2019  

Je bent eindelijk zo ver, je gaat starten met je eigen bedrijf. Maanden heb je nagedacht over wat je wilt aanbieden en je hebt de perfecte formule gevonden voor jouw product. Je schreef een ondernemingsplan en hebt zelfs al een boekhouder gevonden. Maar nu komt eigenlijk het allerbelangrijkste nog: je website! We weten allemaal dat het super belangrijk is om als ondernemer (wat voor bedrijf je ook hebt!) een heldere en duidelijke website te hebben. Het is kort gezegd het visitekaartje van je bedrijf. Het is namelijk een van de eerste dingen die de klant van jou en je bedrijf zien en om die reden moet hij er perfect uitzien. Een website zelf inrichten is niet eens zo moeilijk, dat doe je prima met WordPress. Hoewel het installeren van WordPress lastig is (dan huur je gewoon hulp bij de installatie van WordPress in,) kun je als je vervolgens een leuk template koopt meestal zelf wel het een en ander inrichten. WordPress heeft namelijk duizenden templates online staan, allemaal verkrijgbaar bij diverse website ontwikkelaars en designers. Als je een mooi template uitzoekt en aankoopt hoef je dus alleen nog hulp bij de installatie van WordPress te regelen. Dit is namelijk het enige wat wel best lastig is, en zeker voor mensen die geen verstand hebben van de technische kant van websites. Hulp bij de installatie van WordPress is vaak los te verkrijgen, maar als je je hosting bij Data CT regelt, (https://www.datact.nl) bieden zij een all-inclusive service waar de hulp bij de installatie van WordPress bij zit inbegrepen, dat is nog eens handig!

Waarom hulp bij de installatie van WordPress inschakelen?

Het installeren van WordPress klinkt misschien makkelijk, maar niets is minder waar. Het is een online proces waar best wat technische kennis bij komt kijken, en die voor de leek nog best ingewikkeld kan zijn. Ondanks dat het vaak een zogenoemde one-click-install is, blijken er in de praktijk nog best veel stappen bij de komen kijken. En dan klinkt hulp bij de installatie van WordPress toch ineens wat interessanter, niet? Je moet namelijk eerst inloggen op de beheeromgeving van je hostingpakket, vervolgens een MySQL-wachtwoord instellen (snap je het nog?) en daarna een volledige installatiewizard doorlopen. Als je echt niet begrijpt hoe dit allemaal moet kun je dat allemaal laten doen door Data CT. Het is dus niet onverstandig om je domein bij hen te registreren, zodat je gelijk de hulp bij de installatie van WordPress er gratis en voor niets bij krijgt. 

Alle diensten van Data CT:

Data CT webhosting wordt aangeraden voor de ondernemer voor wie extreme snelheid van belang is. Je wilt dat je website super snel laadt en de klant meteen laat zien wat jij wil dat hij ziet. Voor zo’n supersnelle website ga je naar Data CT, en kies je een van de drie webhosting-pakketten:

  • Data CT Bronze
  • Data CT Silver
  • Data CT Gold

Jet spreekt voor zich dat hoe duurder het pakket is (gold is uiteraard het duurste,) hoe meer opslagruimte en handige features je ervoor terugkrijgt. Bij het Bronze pakket zit namelijk 1 GB schijfruimte, ideaal voor de starter, maar bij het Gold-pakket zit maar liefst 10 GB schijfruimte, en daar kom je echt niet zomaar overheen! Overigens zitten bij alledrie de pakketten gratis e-mail support, een SSL-certificaat, dagelijkse backups, malware scanner en niet te vergeten de hulp bij de installatie van WordPress. Ga je dus beginnen met je business, heb je een goede (vooral snelle!) WordPress website nodig? Ga dan snel naar Data CT want daar vind je wat je nodig hebt!

Lees meer…


Comments are closed.