Bedrijven en Bedrijfsleven

Op zoek naar laptop reparatie in Amsterdam

woensdag, 19-12-2018  

Drie jaar geleden ben ik een eigen bedrijf begonnen. Ik werkte daarvoor voor een bedrijf als SEO-expert, maar wilde graag zelfstandig werken. Ik heb veel geleerd bij dat bedrijf, maar ik wilde graag mijn eigen tijd indelen en wilde mijn kennis gebruiken voor mijn eigen bedrijf. Je moet op veel dingen letten als je een bedrijf hebt en ik had het in het begin onderschat. Ik dacht dat ik gemakkelijk klanten kon vinden en snel veel geld zou verdienen. Het eerste half jaar viel dat erg tegen, ik had bijna geen klanten en vond het moeilijk om een goede prijs te rekenen voor het werk. Na dat half jaar ging het steeds beter en ik heb veel geleerd. Ik kreeg meer klanten en leerde ik een goede prijs voor mijn werk kon vragen. Ik heb nu veel vaste klanten voor wie ik regelmatig werk doe en een paar klanten voor wie ik enkel een tijdelijke opdracht doe. Het contact met mijn klanten vind ik erg belangrijk. Als ik de mogelijkheid heb dan ga ik bij ze langs, maar sommige klanten zijn ver weg gevestigd. Ik bel regelmatig met de klanten die ik niet kan bezoeken, zodat ik kan uitleggen wat de vorderingen zijn. Mijn laptop is erg belangrijk voor mij, ik doe hier al mijn werk op en gebruik de laptop om te bellen met de klanten. Een paar weken geleden ging mijn beeldscherm kapot en ik maakte mij ernstig zorgen. Al mijn bestanden en programma’s staan op mijn laptop. Het beeldscherm bleef donker bij het opstarten en ik moest mijn laptop voor reparatie in Amsterdam wegbrengen. Tijdens de laptop reparatie in Amsterdam kon ik niet werken, waardoor het belangrijk voor mij was dat dit zo snel mogelijk werd opgelost.        

Laptop reparatie in Amsterdam bij Pchulpnederland

Ik had nog nooit mijn laptop voor reparatie in Amsterdam opgestuurd en ik wist niet waar ik dit kon laten doen. Op mijn telefoon zocht ik op laptop reparatie Amsterdam en vond toen verschillende bedrijven die konden helpen. Een van de bedrijven die ik tegenkwam was Pchulpnederland, op hun website pchulpnederland.nl, las ik dat het bedrijf dicht bij mij in de buurt was. Ik las dat ik geen afspraak nodig had en dat ze vaak de laptop reparatie in Amsterdam binnen 24 uur hebben afgerond. Ik besloot om direct naar dit bedrijf te rijden, om te zien of ze mij konden helpen. Ik sprak een vriendelijke medewerker die een vermoede had van het probleem, het type laptop dat ik heb heeft vaker dit probleem. Ze zouden die dag aan de slag gaan en mij opbellen wanneer de laptop klaar was. De volgende morgen werd ik opgebeld dat ik mijn laptop al kon ophalen. Gelukkig was het probleem gemakkelijk op te lossen en was de reparatie niet duur.

Mijn laptop werkt weer goed

Ik was erg blij dat ik langsging bij PchulpNederland voor laptop reparatie in Amsterdam. Mijn laptop werkt weer erg goed en het probleem was snel verholpen. Hierdoor had ik bijna geen achterstand opgelopen van mijn werk, ik kon alles die week inhalen. Mijn klanten hebben waarschijnlijk niet gemerkt dat mijn laptop stuk was. Ik heb daarna van al mijn belangrijke bestanden een backup gemaakt, want ik wil deze niet kwijtraken. Als ik de volgende keer weer problemen heb, dan ga ik weer langs bij dit bedrijf. Voor laptop reparatie in Amsterdam kan ik Pchulpnederland aanraden

  • Ik kon binnenlopen zonder een afspraak
  • Binnen 24 uur kon ik mijn laptop weer ophalen
  • Mijn laptop werkt weer goed en de reparatie was niet duur


Comments are closed.