Mens en gezondheid

Op zoek naar osteopathie Enschede?

vrijdag, 17-4-2015  

Heeft u pijnklachten die u belemmeren in beweging? Dat is erg vervelend en daar moet iets aan worden gedaan. Zoek online op ‘osteopathie Enschede’ en kies voor Het Wooldrik. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten therapie waaronder osteopathie. U kiest voor ‘osteopathie Enschede’ op het moment dat u last heeft van bijvoorbeeld pijnlijke ledematen, rug, schouders, heup of nek. U kiest ook voor ‘osteopathie Enschede’ op de website van Het Wooldrik als u last heeft bekkenklachten, blessures als gevolg van sporten, chronische hoofdpijn, whiplash, RSI maar ook wanneer u last heeft van een onregelmatige menstruatie, darmklachten, concentratieproblemen of vermoeidheid kunt u kiezen voor ‘osteopathie Enschede’ op de website van Het Wooldrik. Wij kijken naar het menselijk lichaam als geheel. Dat is tevens een essentieel onderdeel van de filosofie van de osteopathie. Deze holistische kijk op het lichaam verdeelt het lichaam globaal gezegd uit drie onderdelen, te weten: het lichaam als bewegingsapparaat inclusief de botten, spieren en gewrichten, het lichaam als orgaansysteem, inclusief alle organen en ingewanden, bloed, bloedvaten en weefsel en ten slotte het lichaam als craniosacraal systeem bestaande uit schedelbotten, de wervelkolom, ruggenmergvlies en hersenvochtcirculatie. Het Wooldrik kiezen betekent dat u kunt kiezen voor de beste osteopaten door op onze website te kiezen voor ‘osteopathie Enschede’. Maar ook voor andere medische hulp kunt u bij ons terecht. Alle specialisten onder een dak. Dat is waar u bij Het Wooldrik op kunt rekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • fysiotherapie
  • manuele therapie
  • 0edeemtherapie
  • medical taping
  • haptonomie

Osteopathie Enschede; mens als dier

Als u op de website van Het Wooldrik kiest voor ‘osteopathie Enschede’ dan weet u zeker dat alle facetten van het lichaam als bewegend apparaat aan de orde komen. Wij werken altijd zeer nauwkeurig en kijken niet alleen naar het lichaam als bewegingsapparaat, maar ook naar uw leefgewoonten. Fysieke klachten hebben veelal een psychische grondslag. Voeding en stress zijn twee zeer invloedrijke factoren die er voor kunnen zorgen dat mensen bepaalde klachten ontwikkelen. Ons lichaam is gebouwd om te reageren op onze omgeving. Dat betekent dat wanneer wij ons in een stressvolle situatie begeven, ons lichaam op een zeer impulsieve en instinctieve manier reageert. Dat betekent niet alleen dat u bepaalde emoties van onvrede en angst ervaart, maar dat betekent ook dat deze gevoelens zich vertalen naar fysieke reacties. Denk hierbij aan ‘het wit wegtrekken’ op het moment dat u kritiek krijgt. Deze fysieke reacties zijn er in den beginnen voor bedoeld om u te beschermen. Een dier dat zich bedreigd weet rent weg. Echter, een dergelijke vluchtreactie zou als fysieke reactie sociaal zeer ongewenst zijn. Het lichaam stopt tijdelijk met functioneren omdat het energie wil besparen om te vluchten. Maar in de praktijk zit u aan uw bureau genageld. Zo kunnen bijvoorbeeld problemen in de darmen ontstaan. Het ontstaan van darmklachten heeft dus veel te maken met dit oersysteem van ons lichaam. ‘Osteopathie Enschede’ kiezen van Het Wooldrik betekent kiezen voor de beste osteopaten van Nederland. Bent u woonachtig in de omgeving van Enschede of in Enschede zelf, dan raden wij u dan ook altijd aan om op de website van Het Wooldrik te kiezen voor ‘osteopathie Enschede’. Niet alleen weet u zeker dat u als u kiest voor ‘osteopathie Enschede’ op onze website dat u goed geholpen wordt, u weet ook zeker dat u meer informatie zult vinden over wat onze methode precies inhoudt en hoe wij u kunnen helpen. Wij streven ernaar uw klachten duurzaam te verhelpen. Mensen die langdurig met klachten rondlopen moeten hier zo snel mogelijk vanaf zien te komen. Hoe langer klachten aanhouden, hoe erger de klachten doorgaans worden. Herkent u zich dus in een van de eerder vermeldde klachten, kies dan vandaag nog voor ‘osteopathie Enschede’ van Het Wooldrik. U hoeft geen pijn te hebben als er genezing mogelijk is.

Osteopathie Enschede kiezen

Kiezen voor de beste hulp, betekent kiezen voor ‘osteopathie Enschede’ op onze website. Omdat wij alle specialisten onder een dak hebben samengebracht, heeft u de mogelijkheid om snel en op de juiste wijzen te worden geholpen. Het samenbrengen van verschillende disciplines stelt ons in staat om gebruik te maken van meer kennis. Regelmatig worden er zaken besproken met diverse collega’s. Als een van onze osteopaten bijvoorbeeld tegen een probleem aanloopt, dan heeft hij direct de mogelijkheid om zijn vraag voor te leggen aan een specialist die verstand heeft van een ander deel van de medische wetenschap. Deze manier van werken correspondeert perfect met de holistische kijk op het lichaam waarbij alles van belang kan zijn en overal naar moet worden gekeken om genezing mogelijk te maken. Vroeger ging men er veel meer vanuit dat wanneer iemand pijn had, het zieke gedeelte zich ook precies bevond op dit pijnlijke gedeelte in het lichaam. Men had echter niet in de gaten dat pijnpunten ook enkel een indicatie kunnen zijn van een ander probleem; de kern van het probleem. Wat de osteopathie doet is op zoek gaan naar de oorsprong van de klachten en die kunnen heel ergens anders liggen dan u aanvankelijk vermoedde. Heeft u last van een van de eerder vermeldde klachten en wilt u graag snel geholpen worden door een van onze ervaren specialisten? Kies dan voor ‘osteopathie Enschede’ en dan krijgt u de beste denkbare zorg. Maak direct een afspraak met een van onze medewerkers. Wij hebben persoonlijke service zeer hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat wij het heel erg belangrijk vinden om er voor te zorgen dat mensen die klachten hebben ook snel en op de juiste manier kunnen worden geholpen. Ook als onze osteopaten denken dat ze u beter kunnen verwijzen naar een van de andere specialisten werkzaam in Het Wooldrik, zullen zij dat doen. Ons hoofddoel is genezing.


Comments are closed.