Fotografie en Videografie

Op zoek naar portretfotografie in Zoetermeer

vrijdag, 21-12-2018  

Afgelopen zomer kregen wij te horen dat onze moeder ernstig ziek is. Onze moeder heet altijd erg gezond geleefd en regelmatig gesport. Zij was degene die ons leerde om ook gezond te leven, door goed te eten en regelmatig te bewegen. Helaas kan je niet het leven voorspellen en heb je soms pech in het leven. Er zijn veel mensen die ongezonder dan haar leven, maar nooit ernstig ziek worden. Voor ons was het een grote schok dat onze moeder ziek was, wij zagen het niet aankomen en zij zelf ook niet. Ze voelde zich een dag niet lekker en besloot om naar de huisarts te gaan. De huisarts vond de situatie erg vreemd en besloot om haar te laten onderzoeken in het ziekenhuis. Hier kwam zij er achter dat zij ziek was. Ze kon kiezen om een zware behandeling te ondergaan, of zich niet te laten behandelen. Met een zware behandeling zou zij de grootste kans hebben om beter te worden, maar de kans zou niet groot zijn. Zij vertelde het aan ons, haar kinderen en liet ons weten dat zij zich graag wilde laten behandelen. Het zou een lastige en zware periode voor haar worden en ze wist niet zeker of haar lichaam het aan zou kunnen, maar ze was positief. Voor ons kwam dit als een schok, wij wilden onze moeder niet verliezen. Wij wilden graag voor de behandeling een aantal mooie foto’s van haar laten maken. De behandeling zou haar uiterlijk veranderen en misschien zal het niet helpen. Wij hoopten een fotograaf te vinden die veel ervaring heeft met portretfotografie in Zoetermeer. Met portretfotografie in Zoetermeer zouden wij foto’s kunnen laten maken van onze moeder zoals wij haar willen herinneren. Wij hadden afgesproken dat ik een fotograaf zou uitzoeken voor portretfotografie in Zoetermeer.

Portretfotografie in Zoetermeer bij Sannaz

Online zocht ik op portretfotografie in Zoetermeer en vond verschillende fotografen. Het maken van goede portretfoto’s is niet gemakkelijk en wij wilden dit graag door een professional laten doen. Ik wilde graag de portfolio’s van de fotografen zien, zodat ik een idee kreeg van wat mogelijk was. Ik vond veel mooie foto’s op de websites, maar een website was voor mij het beste. Op de website https://www.sannaz.nl/portretfotografie-zoetermeer/ zag ik zoveel mooie foto’s, dat ik zeker wist dat deze fotograaf de beste keuze zou zijn voor portretfotografie in Zoetermeer. Ik nam contact op via de website en vertelde dat ik een gesprek wilde over portretfotografie in Zoetermeer. Ik vertelde de fotograaf dat wij graag foto’s van onze moeder wilden laten nemen en dat zij ziek is. Wij wilden graag mooie foto’s en vooral geen droevige foto’s, gelukkig begreep de fotograaf dit. Wij bespraken hierna de tarieven voor het nemen van de foto’s en die vond ik erg goed. Ik liet mijn broer en zussen de prijs weten en dit vonden zij geen probleem.

Veel mooie foto’s genomen

Twee weken geleden vond de fotoshoot plaats en wij waren erg blij met onze keuze. De portretfotografie in Zoetermeer verliep erg goed en er zijn veel mooie foto’s genomen. De fotograaf heeft onze moeder op een manier kunnen vastleggen die bij haar past. De foto’s zijn uniek en laten goed haar karakter zien. Wij zijn erg blij met onze keuze voor portretfotografie in Zoetermeer en kunnen Sannaz aanraden.

  • Een erg mooie portfolio
  • Een goed tarief afgesproken
  • De shoot verliep goed
  • Erg blij met de foto’s


Comments are closed.