Marketing en Promotiemateriaal

Op zoek naar raamfolie in Roermond

zondag, 2-12-2018  

Als klein huiswerkinstituut moeten we elke gelegenheid aanpakken om onze zichtbaarheid te vergroten. De tijd van mond-tot-mondreclame alleen is voorbij. Via internet en sociale media zijn we sinds kort al een campagne gestart, maar ook onze fysieke zichtbaarheid wilden we vergroten. Maar hoe? Uiteindelijk kwamen we uit bij raamfolie, wat achteraf natuurlijk een hele logische keuze bleek. Wat decoratie en reclame op en rond je bedrijf: een perfecte manier om op te vallen. Het gebruik kent vele voordelen, voor zowel een bedrijf als particulier. Met raamfolie konden we met ons bedrijf een nette, professionele uitstraling laten zien. Bovendien geeft het onze begeleiders en leerlingen de privacy die leren en studeren ten goede komt. Leerlingen zijn tegenwoordig zo snel afgeleid, wat er buiten gebeurt vormt dikwijls een bron van afleiding. Met folie op de ramen kan de concentratie weer naar de studieboeken verlegd worden. De inbraakwerende functie namen we natuurlijk graag op de koop toe. De markt is tamelijk onoverzichtelijk en veel bedrijven doen het ernaast. Wij wilden echter een specialist – een marktleider die met hart voor de zaak en veel ervaring kon adviseren. Zodoende gingen we dus op zoek naar een bedrijf dat raamfolie in de omgeving van Roermond verzorgt. Met de zoekwoorden ‘raamfolie Roermond’, kwamen we al snel op de website van Roermondbelettering, te vinden op roermondbelettering.nl. Dit bedrijf past precies in ons zoekprofiel, dus besloten we gelijk met ze in zee te gaan. Hieronder volgt een review.

Onze beleving van raamfolie Roermond

Wat we belangrijk vonden voor ons bedrijf:

  • Uiteraard goede kwaliteit (passend bij de uitstraling van ons bedrijf)
  • Duurzaamheid (zodat je niet elk jaar nieuwe letters hoeft te bestellen)
  • De optie om verschillende soorten tekst, logo’s en vormen te gebruiken
  • De mogelijkheid om behalve voor het bedrijf, ook onze woning van raamfolie te voorzien
  • Andere vormen van belettering (bijvoorbeeld onze auto, of een kleine attentie voor geslaagde leerlingen)

Al deze opties kwamen terug bij Roermondbelettering, dus die keuze was niet alleen snel gemaakt maar ook zeer gerechtvaardigd. Na kort overleg met het bedrijf werd meteen duidelijk dat we met professionals te maken hadden. Hun goede input op onze ideeën maakten het uiteindelijk door ons gekozen ontwerp voor precies goed. Ons bedrijf kent veel ramen, van verschillende maten, maar dit was geen probleem. Behalve ons bedrijf werd ook onze eigen woning van raamfolie voorzien, om zo de zichtbaarheid van ons merk nog meer te verhogen. Roermondbelettering heeft ook vele andere vormen van decoratie en reclame. Zo hebben we uiteindelijk behalve onze ramen, ook een een reclamebord op de stoep laten inrichten. Voor onze geslaagde leerlingen hebben we kleine magneetplaten laten maken. Wat ons opviel in de samenwerking met Roermondbelettering was de flexibiliteit en de aandacht. Onze behoeften werden serieus genomen, en alle mogelijkheden werden besproken: we voelden echt dat onze wens centraal stond. Toen bovendien bleek dat we een misrekening hadden gemaakt, werd met nieuwe budget toch de perfecte raamfolie gerealiseerd.

Ons oordeel

Uit bovenstaande review mag het eigenlijk al geen verrassing meer zijn: we zijn erg positief over de samenwerking met Roermondbelettering. Door de raamfolie hebben we aanzienlijk meer zichtbaarheid. Bovendien hebben we sinds het werk van Roermondbelettering ook een verhoging in het klantenbestand gezien. Precies wat we voor ogen hadden! Ik kan het bedrijf sterk aanbevelen. Sterker nog, dat heb ik sindsdien in mijn zakelijke netwerk al een aantal keer gedaan en daar kreeg ik altijd positieve feedback op. Als je op zoek bent naar raamfolie in Roermond is dit je go-to!


Comments are closed.